Wednesday, October 15, 2008

Urgent! Caut curatzator automat de morcovi!!!

Nu mai pot sa curat cu zecile de morcovi. Cum deschide ochii dimineata se duce glontz la frigider, ia in mana catzi morcovi poate duce (de obicei de la 3-4 in sus, depinde de dimensiunile lor) si ma pune sa-i curat. Dimineata la ora 7:00 sau in cel mai bun caz, daca am noroc, la ora 8:00.
Stiu cat e de sanatos sa mananci morcovi si ma bucur ca-i plac atat de tare dar oare eu cu ce am gresit sa stau sa-i curatz cand mi-e lumea mai draga? Si oare n-o sa se ingalbeneasca de la atatia morcovi?
De ce nu s-o fi inventat un curatzator automat de morcovi? Sau poate ca o fi existand si nu stiu eu ... Dau un regat pt asa ceva!
Ce vedeti in poze e un caz fericit. Sunt doar 4. Si sunt intregi. Dar sa vezi de misto e cand il apuca la 7:00 dimineata ca-i vrea felii. Pe toti 5 sau 6 sau 7.
Ultima data i-a curatzat ta-su nu mai putin de 7. Si i-a mancat. Pe toti!



5 comments:

mara said...

omfg! nu se ia cumva? ca ACUM venim la voi! cat ma chinuiesc cu max sa-i dau si nu-i plac. mesteca in scarba, inghite, a doua imbucatura nu mai poate si o scuipa. creca e ereditar.

Simona said...

Am citit undeva ca morcovii (sau orice contine ceva mai mult betacaroten) in cantitati mai mari creeaza dependenta. Acuma, nu stiu ce inseamna "cantitati mai mari", de la cati morcovi in sus pe zi se considera dependenta :-)))) Ti-am zis doar asa, pentru ca orice e bun in limite si orice e bun dar consumat peste limite nu mai e chiar asa de bun, dar asta stii si tu probabil. Ca sa-ti faci viatza mai usoara, vezi ca sunt lame din alea de curatat legume, o sa dureze cam jumatate din timpul in care i-ai curata cu cutitul sau cu peria de unghii... Oricum, e bine ca lui Rayan ii plac atat de mult morcovii si nu ciocolata, de exemplu :-)))) Succes!

sultana said...

nu vreau sa te sperii dar eu am auzit recent ca morcovii, aparent inofensivi, consumati in cantitati mari (1-2-3 kg & more)dau stari euforice, ca un drog... weird

Andreea Badran said...

@ simona: pai doar nu-ti imaginezi ca-i curat cu cutitul ... ii curat cu lama de-aia speciala de curatat legume, dar tot nu-i o placere s-o faci la 7 dimineata, cu ochii scosi de somn si in cantitati industriale.
@ bp: asta cu starile euforice chiar mi se pare ciudat ... de-aia i-or placea asa de tare?

sultana said...

bai nu stiu, nu gasesc nimic acum pe internet in sensul asta, dar are o groaza de recomandari terapeutice, asa ca punind in balanta, cred ca 4-5 morcovi nu sint un pericol...