Wednesday, October 22, 2008

Intrebare intrebatoare

Ce ati crede voi dragii mei daca ati ajunge acasa intr-o dupa amiaza, relativ bine dispusi, ati deschide usa la bucatarie si pe o lumina destul de obscura, ati da cu ochii de asa ceva? Ce v-ati imagina intr-o prima faza? RUXI, NU MA DA DE GOL!!!!









28 comments:

mara said...

hahahahaha, a pictat rayan? sau ai cedat nervos, ai facut moarte de om si ai scris cu sange pe pereti? sau... a explodat cumva o sticla de must? :)))

Andreea Badran said...

Hahahahaha .... e fierbinte! Dar nu zic care dintre variante ca sa-si mai dea si altii cu presupusul.

Andreea Badran said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

I'm watching....:) for the right answer

Anonymous said...

Oricum.....nashpa rau de tot arata acolo....ihh, nu as vrea sa fiu in pielea ta vreodata.

Andreea Badran said...

@ ruxi; da, si asta dupa ce ajunsesem acasa chiar bine dispusa, hotarata sa fac si eu pui de-ala (dupa ce am plecat de la tine, m-am oprit sa-mi iau si eu ideea zilei) ...
Iar primul gand a fost ca ala e sange (bucataria mea stii ca nu e prea luminoasa), ca cineva l-a macelarit pe Ali care era singurul dintre noi care la ora aia ar fi putut fi acasa. Copiii erau toti cu mine, Rafic era la o intalnire, abia vorbisem cu el, ai mei erau la Valeni, sor-mea la serviciu, cumnata-miu la repetitii ...
Ma rog, una peste alta m-am amuzat in seara asta iar acum nu-mi mai simt spatele de cat am frecat. Peretii trebuie dati din nou cu lavabila, iti dai seama nu? Probabil in weekend. Gresia s-a patat si nu cred ca mai iese, becul de la frigider s-a ars (nu stiu daca cu vreo legatura cu ce s-a intamplat)si dumnezeu stie ce-o mai fi si eu n-am observat inca. Si bietii papagali erau acolo. Aia sunt tari, n-au patit absolut nimic.

Anonymous said...

Andreea, mi-e rau! Astept continuarea, ca eu nu pot sa-mi imaginez ce s-a intamplat acolo atat timp cat nimeni nu era acasa. Ai cumva vreun caine care a innebunit?

Schumitza said...

vai, arata ca dupa razboi, mi-e sincer mila de tine, eu cred ca as fi facut putin atac de cord la vederea macelului

Anonymous said...

100% a explodat o sticla cu must! Quite nashpa...

capreleirinucai said...

aaaaaaaaaaa must! si sunetul e destul de impresionant... mie mi-a explodat o sticla pe la 3 dimineata si stiu ca am tras o sperietura grozava.
din pacate, lavabila e de rigueur. spor!

Andreea Badran said...

@ mirela: nu posed caine, in schimb posed doi perusi care inca ma mai mir ca sunt in viata si ca n-au murit de spaima!
@ marcela: you are right!
@ capreleirinucai: norocul meu si-al nostru este ca nu am fost acasa. Ca eu obisnuiesc cateodata sa-l tin pe Philip cu mine in bucatarie cat gatesc, pe bufet, in scoica. Cred ca ar fi fost groaznic sa se fi intamplat explozia intr-un moment cand ne aflam in bucatarie. Cred ca si daca nu am fi fost in bucatarie, tot ar fi fost o sperietura pe cinste.
Bubuiala cred ca a fost foarte mare daca e sa iau in calcul dezastrul: usa de la congelator era deschisa si piuia in disperare, de pe pereti, din spatele dulapurilor suspendate, a cazut numai praf de caramida, magnetzii mei, abia fotografiati pentru voi, erau ravasiti sau imprastiati prin toata bucataria, de pe frigider zburase aproape tot, slicer-ul si friteusa erau in niste pungi de plastic care au fost sfasiate pur si simplu, ma rog, ce sa mai, un dezastru complet ... as I said, prostia de a lasa o sticla de must, chiar daca pe trei sferturi goala (nu cred ca mai erau doua pahare de must in ea), pe frigider unde temperaturile atunci cand se gateste in bucatarie (si in ultimele doua zile s-a gatit acolo in draci, a mers si cuptorul)cresc substantial, se plateste! Scump!

ruxi said...

AAAA, totusi ce s-a intamplat?...si eu m-am gandit la o mare joaca...dar daca toti potentiali jucatori nu erau acasa....mm nu e prea frumos peisajul....vreun atac terorist?:-)))))...aaa si fara nici o legatura cu asta ...am auzit ca sotii nostri s-au vazut....adica,mai clar,..vine sotul meu acasa si-mi spune ca seful lui.Karim,statea intr-o zi cu un domn bine la masa,apoi seful i-a spus ca sotia domnului e prietena cu sotia ta....si Ahmed s-a amuzat...spunandu-i ca da dar nu s-au vazut niciodata ...ca se stiu de pe net...avand in comun Rayani .....:-)..

Andreea Badran said...

Apropos, stie cineva cu ce iese mustul/vinul rosu de pe haine?

Andreea Badran said...

@ ruxi: da, asa e. S-au vazut si dupa ce a plecat Rafic din Mall, l-am intrebat daca a vorbit cu Kareem de Ahmed si daca i-a spus ca sotiile se cunosc (ma rog, vorba vine) avand in vedere ca poseda puradei cu acelasi nume? Si cred ca l-a sunat pe Kareem din masina, din parcare sa-i zica. Hehehe
Si a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Ahmed (dar pastreaza asta pt tine).

ruxi said...

AH,ANDREEA,pastrez...ahh ce mi-ar placea sa vorbim...sa fim prietene nu mai spun....ei da AHMED este apreciat ,stiu asta....multi prieteni ai lui mi-au spus ca sunt o norocoasa....si atunci inseamna ca problema e la mine....caci noi doi chiar avem probleme cu casnicia asta...mari...dar tot asa te rog pastreaza pt tine...

Andreea Badran said...

@ ruxi: hai mai ... Cred ca la voi totul pleaca de la faptul ca tu, probabil, accepti mai greu mentalitatea lor si ideea de a te integra in familia lui. Dar spune bogda proste ca ai lui sunt totusi atat de departe si ca nu esti obligata sa traiesti printre ei.

Anonymous said...

vinul rosu cica iese cu vin alb. Asta o stiu de la patronul de la rest. pe care il frecventam, care a descoperit "minunea" fiind disperat ca toate fetzele de masa ii erau patate de vin rosu

Andreea Badran said...

@ marcela: poate vinul rosu se drege cu vinul alb ... in burta ...
Deocamdata incerc cu Vanish, clor si alte cele, apoi mi-a povestit Gabitza de ceva de nu stiu ce solutie de la Amway. Sa vedem.

mamica de Sebastian said...

a exploadat sticlele cu must:)

sultana said...

misto de tot... mustul dauneaza grav gospodinei

Unknown said...

Nici eu nu cred ca as vrea sa fiu in locul tau :P
Mie mi s-a intamplat cu o sticla de bulion adusa de la bunica :D

Andreea Badran said...

Una peste alta, totul s-a terminat pana la urma cu bine. Dezastrul a fost sters, incet dar sigur, in decursul a trei zile. Mobila mea noua n-a ramas patata, peretii au fost curatati astazi cu spor de catre nana si aproape ca nici nu se mai cunosc urmele prapadului(dar tot trebuie sa mai dam o mana-doua de lavabila, asta ca sa-i aducem la acelasi alb cu restul), toate petele de pe haine au iesit cu Vanish sau clor, dupa caz si culoare, papagalii au supravietuit si daca n-au murit de inima atunci, o sa mai traiasca inca 100 de ani, ma rog ... una peste alta totul a revenit la stadiul initial.

Anonymous said...

e must, am patit-o si eu, tot in lipsa (din fericire...)

Andreea Demirgian said...

Eu cred ca faceam infarct.

Andreea Badran said...

@ ada: pai nici eu n-am fost departe de asa ceva.

Sabina said...

hahaha!! credeam că-s singura pățită :)))))))))))) mie mi-a explodat în frigider, deh, unde nu-i cap, vai de fundul bărbatului. cert e c-am tras o sperietură... m-am nimerit exact în momentul ăla să spăl vasele. inițial am crezut că mi-a explodat panoul electric...

Andreea Badran said...

@ sabina: nasol moment. Norocul meu e ca eram plecata de-acasa. Altfel cred ca as fi tras si eu o sperietura pe masura prostiei pe care am facut-o.

Gargarita said...

:))vai, saraca, cat ai avut de curatat!!!Seamana cu ceva ce am facut eu cu sora mea prin clasa a -3-a- se numea "ploaia roz' :)) numai k ploaia roz bagata intr-o seringa a ajuns si pe tavan..si a iesit dezastru (ce ne-am mai primit-o de la mama)