Sunday, October 12, 2008

3 luni!

A mai trecut o luna! Incredibil de repede zboara timpul asta ...

Philip creste (dupa dr. nu suficient de mult) si face, dupa parerea mea, progrese remarcabile : rade mult si cu pofta (stiu ca am mai scris despre asta si ca ma repet acum, dar e atat de frumos sa vezi un bebelus razand cu gura pana la urechi), se ambitioneaza sa se ridice-n fund din orice pozitie s-ar afla, incepe sa-si coordoneze mainile, sa apuce si sa duca la guritza, acum cateva zile l-am surpins chiar studiindu-si mana stanga, "vorbeste" de ma ametzeste, repetand tot felul de consoane si combinandu-le cu toate vocalele posibile, la baitza, cand il intorc sa-l spal pe spate, se propteste in talpi si trebuie sa ma lupt cu el si sa-i explic ca la varsta asta nu poate sta in picioare, oricat de mult l-ar tenta asta ...
Intr-un cuvant, e un copil minunat, surprinde pe toata lumea care, stiind cum am fost eu de uracioasa si aricita toata sarcina, nu conteneste sa se minuneze cat de cuminte este el. Toti se asteptau sa fie un urlator care sa nu doarma eventual deloc, sa planga non stop, sa "ne terorizeze" si sa ne faca sa nu mai vrem altii ever again. Ei bine, o sa-i dezamagesc pe toti si o sa le spun ca eu nu stiu sa fac copii rai si ca atare ma bate gandul sa fac si-o fetita acum! Sic! Ma rog, sa nu cumva sa intelegeti ca ma pun pe treaba chiar acum.


La multi ani Philip! Iti urez sa ramai exact asa cum esti! Tu si Rayan sunteti viata mea si tot ce am eu mai de pret pe lume! Va iubesc!

Ingerasii mei dormind dusi la ora la care scriu eu acest post ...


2 comments:

ruxi said...

SUNT SUPERBIII!!!! LA MULTI MULTI MULTI ANI IMPREUNA!...SI SINGURUL MEU MOTIV DE FERICIRE IN LUMEA ASTA TOT RAYAN SE NUMESTE....:-)

raluca said...

la multi ani philip! e un bebe special. ai doi baietei super.trebuie neaparat sa faci si o fetita.