Monday, November 5, 2007

Decoratiuni

Asa se poate numi generic ce am realizat noi astazi in camera lui Rayan, nu?
Avand in vedere ca am fost dimineata la cumparaturi la Carrefour si, ca de fiecare data de altfel, ma lipesc si de ceva pentru Rayan in mod special (jucariile au fost epuizate, dvd-urile la fel, haine noroc ca n-au aia cine stie ce), am achizitionat niste seturi de autocolante pentru camera copiilor. Am ajuns acasa, Rayan m-a scotocit ca de obicei prin papornitze sa vada ce "bobo" i-am mai adus, iar eu in loc sa-i dau bobo, i-am aratat autocolantele cu Winnie the Pooh, i-am explicat ce se face cu ele si din momentul ala n-am mai avut liniste pana n-am mers sus, la el in camera, sa le lipim, unul cate unul, pe toate, prin toata camera. Asa ca acum avem porcusori, magarusi, tigrisori, ursuleti, iepurasi si o gramada de albinutze si floricele peste tot pe unde se puteau lipi.
A fost foarte incantat de rezultat si de fiecare data cand intra acum in camera scoate cate un chiuit de fericire, ia distanta mare fata de peretii pe care sunt lipite si le priveste foarte mandru. I-a luat pe rand pe Nana, pe sofer si pe taica-su sa le arate minunea, strigand la ei: "ata mami - Ayan", adica astea sunt opera lui mami si a lui Rayan.
Daca stiam ca-i provoc atata bucurie cu ele, i le luam mai din timp.

1 comment:

mara said...

m-am indragostit si eu de niste autocolante din astea, le-am vazut asta-vara la obor. cred ca o sa-i vad pontu' lu' mosh craciun ;)