Wednesday, January 13, 2010

Revedere

După ce a trecut cu bine de şocul revederii lui Philip care s-a transformat în cele două săptămâni de absenţa ale lui Rafic de-acasă într-un fel de schelet umblător, după ce era să nu-l mai recunoască de slab ce era, cu capul mic, ochii încercănaţi şi intraţi în orbite, a început joaca şi tăvăleala.
De când a intrat Rafic pe uşă, Philip nu prea s-a mai dezlipit de el, se ţine ca scaiul şi nu-l lasă nici să respire, nu-l slăbeşte o secundă, îşi ţine obrazul lipit de obrazul lui şi-l provoacă permanent la joacă. Ieri am surprins o scenă de "jughineala" între ei, m-am năpustit pe aparatul foto şi le-am făcut nişte poze. Le-am distras atenţia cu flash-ul, dar tot îi puteţi vedea cu gura până la urechi pe amândoi. Îmi saltă inima de bucurie când îi văd aşa, mai ales că baba are rar timp de joacă cu băieţii. Câteodată doar în weekend îi vede pe îndelete şi are timp să se bucure de ei. Şi ei de el.




4 comments:

Ceska777 said...

Uite, asta sa fi fost simpla explicatie: Philip se topea de dorul lui baba. Si eu ma inmoi la scenele tata-fiu.

Unknown said...

Bravo Philip! Bravo tai! Astfel de vesti ne place sa auzim, si sa mai auzim de acum inaite!
Philip parca ar fi Sara cand vine tati de la servici...cum aude cheia in usa se duce la usa de la sufragerie si asteapta sa intre tati in camera, si cum a intrat intidne mainile spre el.

alina said...

Bai, da' chiar ca a slabit, bietul pui!
Lasa, acum a prins forta de viata de la imbratisarile lui tati! :)

Danesia said...

E atat de mic pe linga tatic!
Cata dragoste si duiosie poate incapea intr-o poza (voi sunteti si foarte frumosi toti!!! Numai cand ma gandesc la pozele care le-ai facut tu cu copii pentru Craciunul trecut sau de la botez de la Anastasia - o familie asa frumoasa si distinsa)!