Tuesday, January 27, 2009

Mi-e frica, mi-e frica sa dorm singurica ...

De maine si pana vineri raman singurica cu tot casoiul pe cap. Sotzul meu isi ia lumea-n cap si pleaca, unde credeti voi? Taman la Paris!!! Ei bine da! In fix capitala modei!
Se duce cu treaba, nu va ganditi la prostii. Nu i se trage de la nici un download nocturn de poze sexy de pe net si nici dupa reduceri de pretz nu alearga.
Pentru cei care vor incerca sa incinga liniile telefonice cu receptziile diverselor hoteluri de ***** ca sa verifice informatia, le spun de pe-acum ca rezervarea nu este facuta in numele lui asa ca don't waste your time ... sau poate cine stie, cu ceva pile, vi se poate dezvalui informatia, confidentiala de altfel, conform careia unu' Badran, locuieste in vreunul dintre ele.

16 comments:

Ruxel said...

Dar vai! Unde pleaca? la Paris? Vai, dar cum sa calce picior de badran pe-acolo? Si unde zici ca o sa stea? La hotel de 5 stele? hai ma, nu te cred!
Ia vezi, fa un sondaj, nu vrea nimeni de-acolo vreun pachet din Romania?

Andreea Badran said...

Hehehe ...da, cine stie!

Schumitza said...

nu pot sa ma duc si eu? :D promit sa fiu cuminte si sa stau numa in oras si la cumparaturi nicidecum langa sotul tau. daca are valize mari incap si in valize. uff , paris, ce pacat ca nu te duci, asa m-as mai duce de mii de ori,e un oras fantastic. andreea , zi-i macar sa-ti aduca niste schite in carbune cu marile atractii, sunt superbe. :D

Anca said...

Ca sa iei mereu partea buna a lucrurilor, sau ca sa zici ca se poate si mai rau, iti zic: norocoaso! al meu pleaca in State, si nu doar pentru 2-3 zile, ca nici nu i-ar ajunge de acomodarea cu fusele orare, care ieste! :)

Andreea Badran said...

@ schumitza: de data asta nu ma duc pentru ca merge la niste intalniri mega, gica importante si nu va avea timp de mine. Si asa, singura prin Paris ... Plus de asta, am bebe mic acasa, ai uitat?
La ora la care-mi scrii tu este tardiv sa te mai ia cu el dar putem incerca data viitoare. De-o Elvetzie ce zici? Ca urmatoarea plecare e acolo.

Andreea Badran said...

@ anca: mda, nasol. Dar pe de alta parte nici tu nu ramai cu cinci copii pe cap si-o sora care poate sa nasca in orice moment ...

Anca said...

Aoleo! Deci chiar se poate si mai rau! :))
Daca ai nevoie de ajutor, zi-mi!

Loredana said...

eu nu inteleg un lucru. esti o tipa foarte frumoasa si pari si destul de instruita. ai o familie superba, doi copii si un sot nemapomenit. voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati toti impreuna tot restul vietii. de ce iti pasa atat de mult de parerea dusmanilor si incerci mereu sa te justifici?

Andreea Badran said...

@ loredana: in primul rand multumim de complimente. We really appreciate it!
In al doilea rand eu n-am dusmani. N-am avut niciodata dusmani, n-am urat sincer pe nimeni, deci nu ai dreptate vorbindu-mi de dusmani.
In al treilea rand, nu ma justific. Unde ai vazut tu ca m-as justifica? Sunt doar acida in comentariile mele, fac referire la tot felul de aberatii citite pe bloguri cunoscute si de aiurea, anticipez comentarii prostesti si rautacioase, ma amuz si eu de prostia crasa a unora. In fond e blogul meu si scriu ce vreau pe el nu?
Sper ca nu te-am suparat, am vrut doar sa clarific situatia pentru ca nu cred ca ai urmarit amploarea pe care a luat-o o chestiea asta prin toata blogosfera, pe niste bloguri cu care n-am nici o lagatura dar unde sunt terfelita numai pentru ca l-am citit pe Freud de exemplu (in timp ce altii cred ca-i un fotbalist), numai pentru ca Mara nu arunca cu pietre dupa mine, ba din contra, numai pentru ca indraznesc sa scriu pe blogul meu despre ce vreau eu, numai pentru ca sunt fericita, numai pentru ca-mi permit lucruri la care altii nici nu indraznesc sa viseze, numai pentru ca ma simt o rasfatzata, numai pentru ca am o familie frumoasa si nu dezbinata ca altii, numai pentru ca visele mele pot deveni de cele mai multe ori realitate. Si atunci ca sa oftic si mai tare, ma amuz si eu pe unde si cum pot. Nu ma justific decat in fatza celor care merita acest efort din partea mea. Stiu ca nu-i prea intzelept ce fac, nu-mi prea sta in fire dar lumea mai face si lucruri care nu-i sunt caracteristice, asa, doar de amorul artei, for fun.

alina said...

Câteodată e bine să-i igonori pe proști, Andreea, asta a vrut să-ți spună Loredana.
Cea mai bună răzbunare este indiferența. Și-ți face și ție bine.

Andreea Badran said...

@ alina: da, stiu, aveti cu totii dreptate cand imi spuneti asta (ca doar nu-ti imaginezi ca esti singura) dar ma mai amuz si eu din cand in cand. Nu prea sunt dusa la biserica (luati-o ca si expresie, nu in adevaratul sens al cuvintelor) si ma mai ia si pe mine valul. Plus ca indiferenta, indiferenta, dar cand se sare peste cal simt nevoia sa raspund pentru ca multa lume aterizeaza pe diverse bloguri unde vede tot felul de comentarii absurde, rautacioase, imbecile chiar si atunci nu pricepe ce si cum. Oricum, am facut progrese considerabila, trebuie sa recunosti. :-)

Schumitza said...

@andreea, iti dai seama ca te inteleg, nici eu nu m-as duce, dar pana ajung eu in postura ta mai am vreme sa copilaresc(la aproape 24 de ani nu mai e copilarie da pot si eu sa ma fac), da stii si tu ca visele-s frumoase. si merge si o elvetie, ca si asa n-am vazut-o :D.

pana atunci mai slabesc sa incap in valiza :)).

iti zic, oricum in paris m-as duce inca de mii de ori, mi-e foarte drag orasul ala. daca m-as muta undeva din tara m-as muta la paris desi pe franceza numai o rup si imobiliarele la ei m-ar usca de banii pe urmatorii 100 de ani dar nah... macar sa visez :D

Anca said...

Andreea, presupun ca toate discutiile astea referitoare la dusmani, prosti, si asa mai departe, se refera la ceva ce eu nu stiu, sau poate la acea discutie mai veche, despre care ai scris mai demult, nu? Pentru ca, personal, nu vad legatura intre postul acesta, legat de plecarea sotului la Paris, si aceste comentarii... Scuze daca doar mie imi scapa lucrul asta...

Ruxel said...

@Schumitza: am fost asta vara la Paris si chiar ne minunam de preturile la imobiliare....dar pana la urma e Paris ce naiba! :))
Daca ar fi sa ma mut vreodata in alt oras (bineinteles din ce am vazut pana acum), m-as muta in Viena !!!!

Andreea Badran said...

@ anca: da, asa e. Se refera la fix acea fiinta, proasta cat cuprinde, dar cu aere de mare vedete pariziana, care-si baga coada pe toate blogurile si terfeleste pe toata lumea care nu-i impartaseste parerile "avangardiste", acea fiinta care sperie oamenii, care e crescuta la coada vacii si care a reusit sa instaureze cenzura pe zeci de bloguri. Si care periodic, ca sa nu ne dea satisfactie ca intra pe blogurile noastre cica, scrie sub anonimat, cu diverse pseudonime, a ajuns sa-si faca si bloguri doar doar ne-o pacali, intelegi? ca daca unii n-au ce face ...
Despre asta e vorba si atunci, atata timp cat ea exista, vor exista si comentarii de genul celui scris de alina, vor exista postari de genul celei scrise de mine si mai ales vor exista multe injuraturi si "fa cruce fa sa nu visezi"-uri ca sa zic asa din partea multora etc.

Loredana said...

Imi pare rau. nu am vrut sa pun sare pe rana. chiar nu am vrut sa te intristezi. ai dreptate, intr-adevar cuvantul potrivit nu e justificare, cat anticipare a unora care nu vor decat raul. e pacat si e trist ca unii oameni nu au altceva mai bun de facut decat sa stea cu ochii pe ceilalti doar doar or face o greseala. probabil ca sunt din astia care in loc sa isi traiasca frumos propria viata nu au alta indeletnicire mai placuta decat sa o strice pe a altora. exista tot felul de oameni si de neoameni pe lumea asta. noi sa fim sanatosi!