Sunday, January 4, 2009

Leapsha

Ce-as face daca nu mi-ar fi frica ... Hmmm ... Grea intrebare pentru ca mie in general nu prea imi e frica de nimic. Ah, ba da, mi-e frica de apa, desi, culmea, o iubesc la disperare si sunt nascuta in zodia pestilor ... Si imi mai e frica de boala.
Daca nu mi-ar fi frica de apa si boli, poate as trai o perioada in Papua Noua Guinee (si as dormi cocotzata in lacustre), asa cum a facut prietena mea Carmen de tz ori , m-as plimba din nou cu vaporul pe Oceanul Indian pe semi furtuna (asa cum am facut-o in urma cu un an si ceva cand mi-a inghetzat si sufletul in mine de frica) sau as face scufundari printre recifii de corali (asa cum N-AM facut-o in urma cu un an si ceva, asta transformandu-se ulterior in cel mai mare regret al meu). Da, asta e, faptul ca nu stiu sa inot ma opreste de la a face tot felul de nebunii ca cele mentionate mai sus.



Dau leapsha mai departe olandezei zburatoare in semn de bun venit (De Un Dutchable), Sabinei, daca n-a primit-o deja fiindca circula de ceva vreme, lui Dan Gheorghe si Alinei.

11 comments:

Sabina said...

sărna de leapsă, o s-o onorez în curând. de ce nu înveți să înoți? io abia aștept să mai crească fii-mea s-o duc la bazin

Andreea Badran said...

@ sabina: habar n-am de ce nu invat ... probabil ca tot din cauza fricii!

Acrobata said...

dankjewel Andreea pentru leapsa, curind vine si rezolvarea :) Apa, sau frica de ape mai mult sau mai putin adinci e si la mine-n top!

lunna said...

lol... si eu mi-s tot pesti :) si te banuiam ca esti, da' m-am tacut din gura pana acum. la multi ani!

Andreea Badran said...

@ lunna: ce te-a facut sa crezi ca-s pesti? Chiar sunt curioasa ...

Andreea Badran said...

@ lunna: de ce nu pot avea link la blogul tau cu margelelile? Ia da click la mine in blogroll, pe blogul tau, si vezi ce se intampla ...

alina said...

Ia te uită, încă o mămică care nu știe să înoate, join the club! :) Mie nu mi-e frică de apă, culmea e că m-am născut pe malul Dunării și acum trăiesc la 30km de ocean, dar uite că nu s-a nimerit să învăț să înot, deși nu mi-am pierdut încă speranța.
O sa scriu și eu despre fricile mele.

lunna said...

:) pestii au ceva in privire si se simt unii pe altii - bine, pestii cam simt pe toata lumea. and I just felt so.
imi pare rau, dar nu stiu de ce nu ai link la blogul cu margelutze... si-asa, sunt vechi si nu-s cine stie ce :)

lunna said...

acum am vazut ca m-ai pus in blogroll :)si ma bucur. si... cred ca asta e inca un pas inainte catre a-mi face a real blog, pana acum am tot tatonat. thanks!

Andreea Badran said...

@ alina: da, si eu sper ca intr-o buna zi ma voi ocupa si de acest aspect si-mi voi infrange frica asta. Oricum, un lucru stiu sigur: copiii mei vor invata sa inoate. Cei mari merg deja la inot de 2 ori pe saptamana iar cei mici ii vor urma, Rayan chiar de la primavara.

Andreea Badran said...

@ lunna: din partea mea ai toate incurajarile. Abia astept un nou blog pe care sa-l citesc.