Thursday, January 22, 2009

Patrupedu' lu' mama

Astazi l-am descoperit mergand de-a busilea prin pat ... Tot astazi l-am pus pe covor si pana sa gasesc eu aparatul de fotografiat a cam obosit ... de atata mers of course!




Iar aici suntem dupa baie, cu parul de care a ras mami putzin si cu nasu' roshu ca de clown de la atata sters ... deh, suntem foarte muciosi!
Tot astazi a descoperit telecomanda si telefoanele mobile. Chiar ma intrebam cand se va intampla si asta ...



14 comments:

Ruxel said...

Doamne cat de scump poate fi. Dragul de el obosise....si cadea in freza.
Mor de dragul lui cum rade.
Freze de-alea ii faceam si eu lui Bia :))

Sabina said...

bai, deci am ras cu barbac-miu de-am spart. sunt niste frumosi amandoi. cel putin philip cum face barcute, e mortal :))))))))))))

alina said...

Nu mai zic nimic, că știi că sunt îndrăgostită de băieții tăi! :)

Anonymous said...

E un dulce. Si un viteaz. De-acum cred ca incepe petrecerea in casa voastra.

Andreea Badran said...

@ sabina: vai, vai, vai ... aceste cuvinte ne doare! Pai cum sa zici tu de baiatu' meu ca-i mortal ... tztztz
@ alina: pai poate facem vreo combinatie cu juniorii ca si mie-mi plac fetele tale ...
@ crina: nu ca pana acum n-ar fi fost ...
Nu uita, Philip a al patrulea!!!

Andreea Badran said...

@ ruxel: nu da cu roshii doamna, te rog!

Ruxel said...

@Andreea: nu dau cu rosii....viatza-i cruda de multe ori :)

Anonymous said...

Andreea, patrupedul mic este tare scump. Parca as vrea sa o iau si eu de la capat cu un nou bebelus dupa ce ma uit la filmuletele cu Philip.

Andreea Badran said...

@ mirela: pai hai!
E cea mai mare satisfactie sa-i vezi cum cresc si cum trec prin fiecare etapa.

sultana said...

tot e numai ochi ! ce protector il mingiie rayan pe capusor, foarte frumoasa relatia intre ei, nu ? imaginea asta ma incurajeaza si pe mine, daca o fi, a fratilor impreuna

Andreea Badran said...

@ bp: da, pare ca s-a mai obisnuit cu el, desi tot are accese de gelozie, zic eu nejustificate, tot ma solicita taman cand alaptez sau il tin pe Philip in brate, sau il schimb sau mai stiu eu ce. Altfel pare a se juca frumos cu el, dar mie totusi mi-e inca frica sa-i las nesupravegheati impreuna. Nici nu e indicat deocamdata, pana ce Philip nu va fi capabil sa se apere singur la o adica. Dar cred ca altfel se iubesc, nu stiu ce sa zic. Philip stiu sigur ca-l adora pe Rayan, aproape ca sare din scoica sau din pat cand il vede sau il aude prin preajma. Si au ei deja jocurile lor, adica Rayan se schimonoseste si se stramba la el intr-un fel anume si asta rade de se prapadeste.

Anca said...

Asta numesti tu mers de-a busilea? hahahaha! Da' chiar ai imaginatie! :)

Ce pacat ca trec asa repede momentele astea...

Andreea Badran said...

@ anca: eu l-am prins mergand prin pat. Acolo, ce vezi tu in filmuletze, se intampla la ceva timp dupa. L-am pus pe jos ca sa-l filmez, a mers putzin, apoi, pana mi-am gasit eu aparatul foto, pana am facut partie in jurul lui, a abosit si deja la faza cu filmatu' nu mai putea sa inainteze. Dar a mers putzin, jur! Am si specificat ca e prima zi, deci ce te asteptai? S-o ia din loc ca la curse?

Anca said...

Nu ma asteptam s-o ia ca la curse, glumeam doar... Imi mai amintesc si eu, cu nostalgie, cum nu demult batzaiau din fund si ale mele cand au inceput "de-a busilea"! Si cum o luau mai mult inapoi decat inainte, era mai mult "de-a racul" :))