Tuesday, January 6, 2009

Ale tineretii valuri ...

Ca sa schimb registrul trist al ultimului post care a bagat in ceatza si a inspaimantat pe multi (nu era vorba de moartea nici unui copil, ci de moartea lui Mircea Stanescu), m-am gandit, tot la sugestia unora dintre voi, sa postez niste poze de pe vremea cand mami Andreea nu avea statut de mama, de pe vremea cand Rayan si Philip nu existau decat in imaginatia mea, cand viata mea avea alt gust, incomparabil inferior celui de acum ...
La unele dintre aceste poze am facut referire la un moment dat, au devenit deja celebre ca sa zic asa, nu le voi posta insa pe toate ci doar pe cateva dintre ele, limita bunului simt sau a ridicolului fiind la mine destul de accentuata.

Cand i-am aratat lui Rayan pozele astea acum ceva timp si l-am intrebat: "Mami, tu stii cine-i in pozele astea?", mi-a raspuns ca e o prietena de-a lui de la gradinita, Abi. Cand a vazut ca ma buseste rasul a rectificat, usor incurcat si mirat, spunand: "Ah, nu, e mama lui Abi!" Cand i-am explicat ca acolo nu e mama lui Abi, ci mami a lui, tanara, pe vremea cand inca nu-l avea pe el mi-a spus: "Si nu era nici un tatic acolo? Erai tu sintula?" (nu-l pronunta pe "r" la vremea respectiva ...
Si dupa o alta bucata de vreme, dar tot in aceeasi zi, cand am crezut ca totul s-a sters din memoria lui, in timp ce se juca tacticos cu Spiderman, ma intreaba la fel de interesat, dar rupt din orice context: "Mami, tu esti batrana?"
P.S. Va anunt de pe-acum ca voi sterge toate mesajele venite dintr-o anumita parte a blogosferei pentru simplul fapt ca nu ma intereseaza parerea persoanei in cauza!

Si na Ruxi, mamica de Rayan, ca ti-am facut hatarul! It's your turn now! Pupici
Acum te astept si pe tine d-na Visan. Si pe Sandu! Puteti s-o transformati in leapsha daca vreti!





21 comments:

Sabina said...

You sexy mother fucker!!!!!

mamica de Sebastian said...

Ioi da ce bine arati,sincer eu nu vad nici o diferenta intre cum arati acum si atunci:)

Andreea Badran said...

@ mamica de basse: merci foarte frumos, esti o dragutza, dar hai sa fim realiste ce Dumnezeu ... mi-e si teama sa-ti zic totusi care e diferenta in kg intre atunci si acum!

mamica de Sebastian said...

Andreea important e ca nu se prea vede,cel putin eu nu vad.Oricum arati foarte bine si acum ca si atunci..

adra_bell said...

Esti foarte sexy, mai ales in prima poza!

Andreea Badran said...

@ adra_bell: hahahaha Merci!

Ruxel said...

dragutza, o sa iau leapsa, insa o sa pun poze cu mine tanara...dar nu sexi :)

Andreea Badran said...

@ ruxel: dragutza, aia cu sexi nu sunt eu. Aia era pe alt blog.
Eu am propus sa pui poze cu tine tanara de tot (ceea ce am facut si eu), inainte de a avea fetele. Lasa-ne pe noi sa decidem daca sunt sexy sau nu ... ;-)

Ruxel said...

@andreea: cand am spus "sexi", am facut-o in ideea ca mi se pare ca tu esti sexi in cateva poze.

Anonymous said...

Foarte frumoase pozele.

ruxi said...

BRAVOO!!! ma bucur ca feed-backul conversatiei noastre a fost pozitiv.....oricum..frumoasa fata,frumosi copii are.....fff misto pozele...:-)

Andreea Badran said...

@ ruxi: multumesc! De la tine si conversatia de astzi mi se trage, pe bune!

sultana said...

niceee !!! bravos madam ! e greu sa cedezi ispitei.. ce sa fac, sa vin cu poze din frageda pruncie, au ba ? nu cumva o sa suparam acea anume parte a blogosferei care o sa zica : "eu v-am provocat, nttt !"

Andreea Badran said...

@ bp: nu chiar din frageda pruncie, dar de dinainte de avea plod ... Si nu ne-a provocat nimeni si poate sa zica oricine ce-o vrea ... Si daca suparam ce ne pasa noua? Dar de ce am supara? Poate sa umplem de invidie ... asta e deja altceva! Noua oricum nu ne pasa, asta pleaca de la o conversatie de-a mea cu Ruxi asa ca mi se "brechen-e" ca sa zic asa!

sultana said...

:)) pai la asta ma refeream, ha ha. o iau, imediat ce gasesc un pic de timp sa sap

Anonymous said...

Andreea, da' tare reusite mai sunt pozele tale!!!

salmi said...

Pozele ca pozele, dar erai si esti frumoasa! Pe bune acum, chiar daca esti modesta in ceea ce te priveste. O tanara si o mamica superba!
Ultima poza imi place cel mai mult.

alina said...

Andreea, si pozele si mai ales tu in ele - super!! Dar da-mi voie sa-ti spun ceva: desi nu ti se vede prea bine figura in pozele astea, eu una sunt de parere ca, indiferent de kg in plus, arati mai bine acum, esti mai frumoasa ca mamica!!! :)))

Andreea Badran said...

@ alina: sunt mai implinita din cauza copiilor, asta e adevarat! Sau poate maternitatea ma face mai frumoasa in sensul acela profund al cuvantului. Pentru ca radiez fericirea de a-i avea. Dar exista totusi ceva pe care atunci il aveam si acum l-am pierdut. Dar o sa-l regasesc, promit!

Laura said...

Andreea, draga mea, imi dai voie, te rog, sa ghicesc cam cati ani aveai in pozele de-un farmec aparte pe care ni le-ai aratat?! ...caci semeni atat de mult cu mine, la 18 ani!!! :)
Ai ramas aceeasi fata, cu zambet dulce si gropite in obraji...doar ca asa cum spuneai si tu...si fetele...esti acum chiar mai frumoasa decat atunci datorita acestei minuni numita: maternitate!

Iti marturisesc ca am ramas, totusi, inmarmurita...
...desi, ti-ai putea da usor seama de asta, avand in vedere ora la care-ti scriu :))
Mi-ai trezit niste amintiri...numai de mine stiute...

Andreea Badran said...

@ laura: iti multumesc frumos pentru aprecieri. Aveam ceva mai mult de 18 ani, vreo 22 ...
Cat despre asemanarea dintre noi doua, am observat-o si eu si nu acum, ci demult.
Te pup cu drag si te astept pe aici mai des. La postul de maine de ex care o sa faca pe multa lume rea invidioasa.