Saturday, December 13, 2008

Ce lume nebuna

Simt nevoia sa ma justific in fata voastra pentru mizeria la care ati asistat ieri, fara voia voastra. Chiar si fara voia mea as putea spune. Scriu asta pentru voi, prietenele mele dragi pentru nu as vrea sa ramaneti cu impresii gresite despre niste lucruri pe care cu siguranta nu le-ati inteles. Ca nici nu ati fi avut ce si cum. Viata bate cateodata filmul si uite ca am primit ieri confirmarea. N-as fi vrut sa-mi muradesc blogul cu asa ceva dar s-a ajuns mult prea departe si consider ca e cazul sa lamuresc lucrurile.
Nici nu stiu de unde a pornit practic totul, dar probabil ca radacinile scandalului iscat sunt undeva, in urma cu vreo 10 ani. O sa intelegeti de ce.
Totul a inceput ieri, de la o postare indrazneatza a Marei si de la un sondaj de opinie pe care ea l-a facut cu privire la frecventa cu care proaspetii parinti pot sau nu face amor in casa din cauza copiilor. Am ras, m-am amuzat si-am raspuns intr-un mod ironic (ca asa-mi este firea). Toate mesajele celorlalte mame, in proportie de 99% semanau cu cel pe care l-am scris eu, dar ma rog, asta e alta socoteala. Ulterior am observat ca postase si-un sondaj, cu privire la acelasi subiect "picant", care sondaj arata exact opusul celor scrise de cititoarele ei. M-am amuzat din nou si am mai scris, tot for fun, mesajul urmator: "Auzi, ia sa vina ala care-o face zilnic, sa dea aici cu subsemnatul sa-l stim si noi! Ce pana mea, suntem copii? Cred ca si Terente sa fii sau priapic si tot n-o poti face zilnic. Nici in primele zile ale unui amor nebun n-o faci asa des, daramite cu plozi in casa. Ma lasati?" Apoi ne-am hahait, eu si Mara, pe mess de data asta, si-am ajuns la concluzia ca or fi partenerii nostri care voteaza acolo ca sa contabalanseze povestea.
A sarit ca arsa o duduie, altfel simpatica mie pana in momentul respectiv, care bineinteles ca n-a priceput sarcasmul meu si pana la urma autoironia din mesajul cu pricina si mi-a explicat ca daca eu nu ma incadrez printre cei care fac amor nebun zilnic, eventual de mai multe ori, nu inseamna ca nici altii n-o fac. Sau n-o faceau. Perfect de acord mi-am zis dar sondajul era totusi in totala neconcordanta cu mesajele scrise. Am facut doar haz de necaz si am incercat sa-i provoc pe cei atat de activi sa scrie.
In apararea doamnei mai sus amintite a sarit o alta "doamna", o cunostintza mai veche de-a mea dar care nu s-a limitat la a-mi spune si ea ca n-am dreptate ci a incercat, chiar daca n-o recunoaste, desi eram singura care ar fi putut fi vizata in momentele alea de o asemenea afirmatie, ca ele aveau masculi mai tineri langa ele in momentele de amor nebun si ca asta poate fi o explicatie pentru frecventa ametitoare cu care se satisfaceau reciproc, ele si partenerii lor de viata. M-am uitat repede printre comentarii si stiindu-le pe cele care scriau de regula pe-acolo, si cunoscandu-le in mare parte viata, atat cat si-o exhiba fiecare pe blogul personal, am inteles imediat ca mesajul era menit sa ma loveasca sub centura direct pe mine. Foarte politicos am incercat sa-i explic ca sotul meu n-are 80 de ani iar cand l-am cunoscut era un barbat de 39, deci nu are nici o legatura sula si cu prefectura sau varsta si cu performantele. De aici s-a pornit o intreaga avalansa de jigniri, care mai de care mai spumoase. La adresa mea of course. Mara a intervenit si-a oprit acest bulgare, drept pt care persoana in cauza ne-a invitat sa continuam la ea pe blog, chestie care mi s-a parut fair play. Ca doar nu avea sens sa-i murdarim Marei frumusetze de blog cu prostiile noastre. Ceea ce am si facut, raspunzand acolo la un post al ei in care eram invitate sa postam poze "sexy" cu noi, asta insemnand, dupa ce aveam sa inteleg ulterior: poze cu noi goale pusca eventual, daca nu, macar cu tzatzele la vedere, cu botul "impanat" de ruj, neaparat roshu, cu pantofi cu toc de la 10 cm in sus (dupa cum era afisat propriul exemplu). Iarasi am incercat, intr-un mod la fel de politicos, sa-i explic duduii ca pentru fiecare om acest cuvant "sexy" are conotatii diferite si ca pt mine de ex nu inseamna ca daca mi-am dat cu ruj pe buze, mi-am etalat tzatzele in public, m-am cocotzat pe un pantof cu toc sau mi-am acoperit fatza cu fond de ten inseamna neaparat si ca sunt si sexy. Parerea mea! Care a deranjat din nou!
Nu m-am fardat niciodata, asta neinsemnand ca nu stiu si eu ce-i aia un coafor, cosmetica, pensat etc. Nu inseamna ca stau imbracata in trening toata ziua dar nici n-o sa ma duc in parc, cu copiii la nisip, cocotzata pe pantofi de lac cu toc de 15. Nici nu stiu sa merg pe pantofi cu toc. Nashpa nu? Halal femeie! Sa-mi fie rushine, de 1000 de ori rushine!
Ca sa las modestia la o parte, va aduc aminte reactiile pe care le-am starnit cand am postat ultimele poze cu mine si copiii mei. Sunt naturala si asta nu ma face nici sleampata si nici neingrijita. Ma duc si eu saptamanal la coafor atunci cand pot, la cosmetica atunci cand e cazul, imi fac si eu pedichiura, ma pensez and stuff. Nu-mi stric insa tenul cu farduri pentru ca n-am nevoie. Nu-mi pun botox in buze pt ca n-am nevoie. Nu imi fac implanturi pt ca n-am nevoie. Nu-mi pun peruci pt ca n-am nevoie. Am tot ce-mi trebuie si-n plus de asta naturaletzea. Nu o sa arat niciodata ca o centurista sau ca o femeie ieftina iesita la produs. Si asta ma face fermecatoare si fascinanta pentru barbatii care apreciaza asa ceva. Aia care umbla dupa parashute boite si cosmetizate nu sunt pe gustul meu oricum. La bratzul meu sta un om care ma apreciaza asa cum sunt, pe care-l dezgusta tzatzele expuse in vazul tuturor, buzele lucioase si umflate de botox si fustele de-o palma care lasa p .... la vederea tuturor. Cat despre cine intoarce capul pe strada dupa mine e nesemnificativ, evident.
Ma rog, lucrurile nu s-au oprit aici, au urmat iar jigniri la adresa mea, a insistat sa-i aduc dovada ca pot fi "sexy" de parca eu vorbisem in punga pana atunci. Am simtzit nevoia sa-i aduc aminte onoratei doamne ca singurele poze "sexy" (daca le poti numi asa) cu mine au fost facute, cu ani in urma, culmea, chiar de ea. Pe vremea cand eram tinere, ea era studenta la foto si ne-am pozat pe malul marii, in lanul de grau sau de porumb sau ce dumnezeu era ca nu-mi mai aduc aminte. O sa le caut si-o sa le postez pentru posteritate. Pentru mine atunci pareau foarte sexy dar bineinteles ca nu se incadreaza in categoria dorita de ea.
Iar au urmat un soi de bombardamente puerile la adresa mea si totul a culminat (cand mi-a fost sters unul dintre mesajele in care-i explicam ca se inflameaza de pomana, ca nu inteleg ce are de fapt de impartzit cu mine si o intrebam de ce urmareste fiecare ocazie sa mi-o "traga" in modul cel mai josnic cu putinta. Fie ca e pe blogul ei, fie ca e pe al altora) cu reproshul de a-i fi hartzuit fratele oameni buni, de a-i fi hartzuit cumnata pe care fratele ei o iubeste (no doubt!), ca scriu pe blogul ei si-al familiei ei doar, doar le stric alora mariajul ... wtf ... cate si mai cate. In momentul ala am realizat ca undeva un motoras nu functioneaza cum trebuie si ca saraca trebuie lasata in zeama ei.
Cu fratele in cauza am avut eu in tineretile mele o relatie, right. Ceva serios zic eu acum, de aproape 3 ani. A fost insa si a trecut. El este acum om insurat, la casa lui, eu sunt femeie maritata, la casa mea. Ce are el de-a face intr-o discutie despre frecventa cu care facem noi amor in zilele noastre si cu a fi sexy sau nu, chiar nu pricep. E o problema care ma depaseste total. Poate vedeti voi vreo legatura ca pe mine nu ma duce capul.
Pe doamna in cauza o cunosc deci de-atunci. Poveste de acum 10 ani dumnezeule.
Dupa ce mi-am facut blog si am dat de urma ei, recunosc ca m-am bucurat sa vad ca e mamica, ca sora lor e si ea la randul ei mamica, ca au copii absolut adorabili, ca scriu frumos si atunci mi-am permis de-a lungul timpului sa comentez si eu, ca oricare alt cititor, pe blogurile lor. Nici una dintre ele nu mi-a dat macar sa inteleg ca le-as deranja, ba chiar din contra. Imi scriau si ele mie, imi raspundeau etc. M-as fi retras fara suparare din toata povestea asta ordinara daca as fi stiut ca le calc, prin prezenta mea virtuala acolo, pe batatura.
Ulterior am gasit si blogul tatalui lor si al matusii. Oameni pe care-i cunosc. I-am citit si probabil ca-i voi mai citi si-n continuare pentru ca imi place ce si cum scriu, chiar daca acum simt cu totii nevoia sa-si apere fiica, nepoata, sora etc. Insa singurele carora mi-am permis sa le scriu au fost intotdeauna doar ele doua. Pe celelalte le-am citit fara sa fac cunoscut acest lucru, n-am comentat in viata mea un cuvant acolo pentru ca nu-si avea rostul, am savurat atunci cand a fost cazul tot felul de povesti.
De unde si pana unde atunci acuzele care mi se aduc?
Fratele cu pricina imi suna si acum sora cu fiecare ocazie pentru a-i ura diverse. A fost chiar invitata la nunta lui. Iar ea e maritata si asteapta un copil acum.
Sa inteleg ca si ea ar trebui sa se simta hartzuita sau poate ca eu ar trebui sa ma simt asa pentru ca el inca mai pastreaza legatura cu ea?
Oameni buni, el n-a comentat niciodata nimic, nevasta-sa nici atat, a sarit in schimb sor-sa, fara nici o lagtura cu ei, sa faca prapad pe bloguri si sa faca publice niste chestii pe care nici eu si cu siguranta nici Sebi sau nevasta-sa nu le-ar fi vrut probabil in gura bloggerilor. Asa ca dragii mei, multumiti-i lui Lumi!

85 comments:

ruxi said...

ANDREEA;RELAX SHIT HAPPENDS:-)iar in povestea cu frumusetea,machiajul,tocuri,sex...etc...parerea mea e ca doar atitudinea conteaza...poti fi aranjata si machiata chiar ok cu gust deci nu vulgar sau eu stiu cum,daca atitudinea nu e cea care trebuie,limajul corporal..etc...degeaba...mie mi s-a intamplat de multe ori sa fiu ok aranjata , dar fiind plictisita si suparata....asta s-a vazut in primul rand...so...:-)

Andreea Badran said...

Ei draga, dupa cum bine vezi nu asta conteaza! Nimic nu stii ... Mai invata! Hehehe
Cat despre relaxarea mea ... ai senzatia ca as fi cumva agitata? Am fost si sunt inca socata unde se poate ajunge cu absurditatea. That's all!

Anonymous said...

cand am citit articlolu tau am ramas putin socata...adevarul e ca traim intr-o lume nebuna...dar NEBUNA DE TOT...probabil doamna e sexy in felul ei si afce amor zilnic,la fel in felul ei..de doamne din astea e plina gradina lui Dumenezeu..DIN PACATE

Anonymous said...

scuze pt greseli :D...nu ma fost foarte atenta la cum scriam,ci la continut:D...

Andreea Badran said...

Nu-mi mai faceti laudazio pe-aici ca o sa ajung sa fiu acuzata ca v-am platit pentru asta! Si-asa eram acuzata aseara ca sunt de fapt in spatele unor indivizi care isi dadeau cu presupusul in sens negativ la adresa duduii cu pricina, pe blogul ei. Ca cica asa ii semnala ei nush ce counter super mega inteligent pe care-l are instalat colosha, ca eu as fi aia/ ala de-i scrie.

Anca said...

Draga mea, eu nu va cunosc pe niciuna decat din posturile de pe bloguri. Pe tine te admir foarte tare, si cu farduri si fara :)
Relax!

Andreea Badran said...

@ alina: merci frumos!

Andreea Badran said...

@ anca: scuze, te-am botezat, dar sunt atat de obosita incat nici nu mai stiu ce scriu. Am fost toata ziua cu plozii pe cap, cu toti 4 si m-au exasperat. Caci barbatul mi-e si el racit cobza, deci i-am avut pe toti 5 de oblojit. Abia astept sa vina ora de culcare.

Sabina said...

andreea, chill, cine te citeste, o face pt ca ii place ce scrii. eu ti-am mai zis ca-mi place franchetea, chit ca poate pe moment doare. hai pupici de la moldova!

Anonymous said...

Geez, am citit si eu povestea - dar incepand de la blogul tau, apoi am mers sa citesc si pe blogul ei. Dincolo de frustrarile personale pe care le-ar putea avea fata de tine (si chiar nu inteleg de ce il amesteca si pe fratele ei in aceasta poveste), cred ca este si genul de persoana care nu intelege ca a fi sexi nu sta in ruj/tocuri. Uite, mie imi place sa ma fardez, o fac destul de des dar moderat (mie chiar nu mi se pare ca arat bine foarte naturala) dar asta nu inseamna ca nu recunosc si apreciez!() femeile care nu se fardeaza si care arata foarte bine foarte naturale! (personal, cred ca este un avantaj), dar oricum, daca ea crede ca numai cu ruj sau decoltata poate fi sexi, cred ca ar trebui cel putin sa accepte ca sunt femei care nu cred asta si sa le respecte parerea. Mie cel putin asa mi se pare ca ar trebui sa procedeze un adult, o femeie matura. Acum nu zic, chiar sunt femei care dupa ce nasc incep sa se neglijeze pe ele insele foarte tare (sub pretextul ca sunt foarte ocupate si stresate cu copilul si treburile din casa, nici nu se mai epileaza!)dar oricum nu este cazul tau! Plus ca, pe de alta parte, chiar daca unora le place sa se fardeze sau sa umble decoltate, crezand ca asa sunt sexi, cred ca acest concept de "sexi" ar trebui sa se schimbe cu siguranta dupa ce te casatoresti ai copii etc. Mie personal nu mi-au placut niciodata mamele cu mini si decolteuri - mi se par imature si intr-un fel mi se pare ca de fapt isi regreta foarte tare adolescenta - caci a crede ca numai decoltata si fardata poti fi sexi e o atitudine adolescentina. Iar daca acestea sa zicem sunt doar niste fantezii pe care le mai ai din cand in cand, trebuie sa le ai in intimitatea dormitorului tau nu pe bloguri!

Andreea Badran said...

@ danesia: ma bucur ca nici tu nu intelegi ce are amestecul lui frati-su in povestea asta. Asta confirma faptul ca n-am luat-o razna chiar de tot.
Eu, recunosc, ca m-am cam neglijat dupa ce am nascut, dar am timp sa-mi revin. Imi alaptez inca copilul, prin urmare nu-mi pot permite sa fug de-acasa prea mult timp iar atunci cand o fac trebuie sa-l iau cu mine. Si una e sa-l iei dupa tine la cumparaturi de ex unde il plimbi totusi in carucior si alta este sa-l iei dupa tine la coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura etc. Deci, cand ma duc pentru a ma ingriji pe mine, ma duc pe fuga, numai pentru srictul necesar, fara sa exagerez, si vin intr-un suflet acasa la el. M-am incapatzanat sa nu-i dau lapte praf, tocmai pentru ca stiu ca mai tarziu, intre o sedinta la coafor si un copil sanatos, voi prefera fara indoiala a doua varianta.

sultana said...

si eu mi-am expus acolo parerea, n-o mai fac aici, desi nu stiu daca mi-o posteaza ;) insa sexy in vremea de acum nu mai inseamna sexy ca acum 10 ani, nici n-ar avea cum, ar fi total deplasat...acum, ca mama, simt altceva, nu ca mi-as impune vreun stil, dar experienta imi imprima alt comportament, vreau nu vreau

Andreea Badran said...

@ bp: da, asa e. Ca mama ai o alta atitudine, asta in cazul care ai fost mai destrabalata inainte. Sau ar trebui sa ai pentru ca din momentul in care aduci pe lume un copil devii categoric exemplu. Dar nu e obligatoriu dupa cum bine vezi. Oricum, la mine n-a fost cazul sa ma schimb. Am fost mereu asa si asa voi ramane. N-am fost niciodata vulgara si nici nu le-am invidiat pe cele care simteau sa fie asa. Dar nici nu le-am condamnat. In fond e viata lor ...
Fiecare face cu viata si corpul lui fix ce vrea, dar eu m-am simtit lezata de faptul ca, pentru faptul ca nu "corespund" , am fost tratata de parca as fi avut bube pe mine, stii?
Nu mi se pare foarte greu sa intri in primul magazin de profil si sa-ti cumperi un ruj si un fond de ten sau sa dai fuga la chirurg sa modifici ici si colo cate ceva, asta poate face oricine. Natural insa nu poate sa fie oricine. Si cine stie, poate, pe la 50-60 de ani o sa am si eu nevoie sa incep sa mai ascund din defectele varstei cu farduri si pudre, dar pana atunci cu e cazul.
Atata timp cat sotul meu ma iubeste asa si m-a ales tocmai pentru ca sunt asa cum sunt si atata timp cat Rayan imi spune mereu: mami, esti asa de frumoasa!", restul universului pentru mine nu mai conteaza. Sau ar trebui?

Andreea Badran said...

@ bp: cat despre mesaj, daca nu-i va conveni ei si nu o perii in el, nu-l va publica, logic! A sters multe pana acum, de-ale mele, de-ala unor straini care scriau pe-acolo diverse chestii care nu-i conveneau si nu dadeau bine in peisaj. Doar trebuie sa arate ca toata lumea ii impartaseste parerea nu? Altfel suntem niste damnati!

sultana said...

o, ba da, mi l-a publicat, insa nu m-a lasat sa scap asa usor...desi postasem acolo ceva care ma viza strict pe mine, nu stiu de ce mi-am luat-o :) ha ha, nu stiu daca va afisa si raspunsul meu, desi e civilizat...insa sa insisti pe metafora lui peste prajit cu breteaua ca n-a fost inteleasa cum trebuie de inculta de mine, hm... imi amintesc de "prietenii" mei de la postul zoo...sint multi oameni cu hormonii vraiste in blogosfera, pe bune... daca nu esti vulgar automat esti puritan, daca observi niste defecte automat esti arogant, daca ai pareri contrare esti prost si tot asa...oricum, nu stiu daca ai nostalgii sau nu, desi nu cunosc pe niciuna dintre voi, ma bucur pt tine ca ai scapat de asa o "cumnata"... doar de pe blog si-mi dau seama cine are parte de o viata mai echilibrata, in ciuda celor ce se afiseaza...

Andreea Badran said...

@ bp: iti dai seama ca la 21 de ani cat aveam eu atunci nu se punea problema de casatorii si chestii de-astea. Cat despre nostalgii ... nu e cazul! As fi dusa cu capu' sa suspin dupa ceva ce am incheiat acum 10 ani!
Credeam insa ca maternitatea schimba o femeie si o face mai altfel ... ea a fost rea de cand o stiu (nu la adresa mea, ci a altora) dar am crezut ca nemaivand nici ea 20 de ani s-a mai schimbat situatia. M-am inselat! De-aia nici nu ma afecteaza nimic din ce s-a intamplat. Dar inca ma gandesc la aia doi oameni care au fost bagati adanc in acest rahat fara sa aiba nici o vina! Ca presupun ca nu le pica nici lor bine, nu stiu ce sa zic.
Cat despre a face misto de numele sau de varsta cuiva si de a face asocieri de genul aleia pe care tocmai a facut-o pe blog ... ce sa zic? Asta faceam si noi la gradinita sau prin clasele I-IV. Radeam de orasul Pula, sau ne amuzam teribil pe seama numelor diferitelor persoane.

alina said...

Andreea, eu una te citesc cu mare placere. Si, in mare parte, inteleg de ce te-ai aprins.
Dar parerea mea este ca mai bine lasai totul balta, de cele mai multe ori nu are sens sa te cobori la un asemenea nivel de discutii.
Nu datorai nimanui explicatii, oricum. Noi am fi continuat sa te citim cu sau fara expunerea rufelor astora in public.

Pe mine ma intristeaza fazele astea. Toleranta devine deja o chestie imposibila. Si e pacat.

Te pup.

Anonymous said...

acu' ma bag si eu ca musca-n lapte.am intrat pe firul povestii voastre fetelor, si sincer cred ca defapt femeia asta n-are ceva concret cu tine de impartzit.defapt am intrat la ea pe blog si am vazut ca la un articol mai dinaintea celui "furtunos" ti-a raspuns chiar prietenos.apoi la mara pe blog, ea vorbea de experientza ei cu barba-su , nu de al tau, parca si-a cerut si scuze, intr-un fel orgolios cumva, dar si-a cerut totushi...sau ma inshel.n-o cunosc personal, dar citesc in randurile tale , defapt printre randuri, putina rautate totushi, hai sa recuonastem..adica eu n-am vazut pantofi cu toc cui la ea in poza cum spui tu.sau poate a schimbat poza intre timp, si eu am aterizat aiurea.deasemeni,am ajuns la ea pe blog la invitatia ei facuta cititoarelor marei, nu tie in mod special, caci dadea de intzeles ca dupa ce si-a cerut scuze , subiectul cu tine s-a inchis.vad ca n-a mai postat dupa la mara, deci chiar nu pe tine in mod special nu te viza invitatzia ei.din nou, n-o cunosc personal, dar inafara de arogantza si un subiect delicat propus femeilor cu copii, nu vad ce rau a facut.potzi sa-mi stergi comentariul, dar e unul sinder, sa stii.din intamplare redactorul meu sef o cunoaste pe lumi si, la auzul povestii voastre mi-a zis sa te consideri norocoasa daca i-ai picat vreodata pe mana ca model, ca cica la ora asta e una din fotografele artiste cele mai tari la paris, si anul viitor scoate doua cartzi acolo.si seful meu nu cred ca minte.e prieten cu seful cel mare de la burda, cred ca-ti spune ceva numele trustului, sef invitat de curand in apartamenul unui bancher unde artista a expus de curand (in bucuresti)!asa ca andreea, daca femeia asta e narcisista ca orice artist si face misto de ideea de a-ti da cu o tona de ruj pe buze, cand tot obosita aratzi ca mama, de ce ii terfelesi numele?
tu aratzi intr-adevar super, tine-o tot asha fara farduri, naturala!
ah, apropos de sotzul tau de care spui ca-i libanez,si o certzi si pe lumi care habar n-are cine e , am auzit ca mancarea libaneza e gustoasa tare!nu ne dai o retzeta?

Anonymous said...

Draga Andreea, am asistat si eu zilele aceastea la "spectacolul" (ca doar vorbim de artiste aici,nu?)oferit de o imfima parte a blogosferei feminine - la femme fatale, drept pentru care imi permit sa scriu un mic comentariu.Toate acuzele, asociatiile deloc amuzante si impunerea cu forta a propriilor idei tembele, fara drept de contrazicere, m-au facut sa inteleg ce inseamna mot-a-mot "a-si pune poalele in cap".Iar faptul ca refuzi sa te imbraci/manifesti/coporti ca pe boulevard de Clichy, drept pentru care esti clasata ca "puritan", mi se pare cel putin aberant.Consider ca simtul masurii este cheia a mai tot. Ca lipseste? A fost evident.Esti o norocoasa ca ai atita farmec fara "smicuri", nu toate dau bine la "poza" fara.Din pacate uritenia interioara iese la suprafata si atunci trebuie acoperita cu un ruj, un fard, mai distragem atentia cu un decolteu,nu?Si da, atitudinea conteaza.
Probabil ca deranjez cu acest comentariu,nu-mi pasa, macar am certitudinea ca nu sint cenzurata aici. E ce urasc cel mai mult pe lumea asta, cenzura.Multumesc pentru spatiu si sa-ti traiasca copilasii. Un sfirsit de an minunat!
Allie

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

si da lumi, mi-ar place sa fiu tu!pana intr-acolo am sa merg incat sa ma confund cu imaginea ta, cu blogul tau, cu tot ce-ti apartine !esti frumoasa si ai talent, iar daca vreodata iti cad ochii pe comentariile aste, sper sa nu te superi de gluma de mai sus, unde mi-am dat identitatea ta, fiindca stiu ca tu n-ai sa te cobori pana intr-acolo incat sa raspunzi la fetele astea tu vreodata!am facut-o eu in locul tau, insa jur ca intru pentru ultima oara aici, ca nu merita sa te bagi cu precupetzele-n card!

Andreea Badran said...

Aho, aho, copii si frati! Oameni buni din lumea-ntreaga, stati asa! Voi vedeti ce vad si eu? Lumi isi scrie siesi la mine pe blog? Din greseala of course! Se vroia data anonima, si s-a facut de c ....! De cacao, ce credeati?
Misto faza, vorba bancului, e de comentat!

@ anadeea: draga mea, imi dai si mie, cu copy si paste, fireste unde am certat-o eu pe Lumi ca nu stie cine e barbatul meu?

Andreea Badran said...

I-au murit laudatorii saracutza de ea si atunci se lauda singura, sub anonimat cica! Cool de tot!

@ anadeea: si tu tot Lumi esti cumva?

Anonymous said...

cum spuneam, mi-as dori!dar vad ca redevii rautacioasa, asa ca te las!de tot!eu eram sub numele ei cand v-am raspuns, incearca si tu sa-ti dai lata identitate, e un joc de copii pana la urma!lumi, te rog nu te supara pe noi!

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Andreea Badran said...

Bai Lumi, te-ai facut de bafta inca odata madame! Mai invatza sa umbli cu blogurile astea ca uite ce prostii faci. Si nu mai incerca s-o dregi ca te afunzi si mai atre in c .... ! Tot cacao, nu-ti imagina altceva! Ca si pana cum, tu chiar ai senzatia ca noi om fi niste imbecili cu totii...
Fugi si mai ia niste meditatii de la frati-tu, sa te invete el cum e cu blogurile astea ca se pricepe tare bine la calculatoare. Jur!!!

Anonymous said...

hahahaha...Luminiza a uitat un amanunt foarte important! Cititorii tai,Andreea, sint mult mai inteligenti decit ai ei. De nervi probabil s-a incurcat. Va salut pe toate, doamnelor!
Allie

Anonymous said...

Deci ma termin de ras. Din pacate, Lumi ai gresit. Era misto daca nu te dadeai de gol. E mai mult decat evident ca tu ai scris sub numele de anadeea si nu invers. "Las-o bai, ca merge-asa"...este dintr-un cantec de la noi, dar care se potriveste de minune acum. Deci, las-o-asa, si o sa uitam cum ai vrut tu sa te elogiezi singura.

Andreea Badran said...

Hahahahaha, am fost intr-o vizita scurta pana la baie ca stii ce se intampla cand razi in disperare? Iti vine sa faci pipi!
Pe cand o sa vorbesti singura Lumi?
Si ce-mi lipseste emoticonul ala cu tavalitul pe jos de ras ...

Andreea Badran said...

Oricum Lumi, multumesc pentru complimentele la adresa mea si a copiilor mei. Ai fost si tu pentru prima oara sincera! Ca rautatzile le uitasesi la tine pe blog.
Si inca ceva, sa nu uit, vorba ta: aici nu se sterge nici un mesaj, stai relaxed! Poti sa mai scrii daca vrei! Si ar da bine sa ma si injuri acum nitzel, dupa atatea laude ....

Anonymous said...

mai fetele, cool down!din astea cu sa ma dau drept andreea esca am facut si eu dar cand eram mai mica in blogosfera!nu stiu care din voi se da drept mine pana la urma, insa de aratat andreea , ca vad ca asteptzi copmplimente chiar aratzi bine asha cum esti, si asta o spun eu, lumi, nu altcineva!articolul meu nu te viza pe tine, ca vorbeam de ruj ushor ironic gen rasul-plansul, dar tre sa le ai cu literele ca sa -ntzelegi o figura de stil(cum dumnezeu de altzii au intzeles, chiar mara care uite a si postat cu curaj o poza sexy si care nu s-a suparat ca george consortul ei mi-a scris laudativ)! cu puitzin jogging cum am zis si pe blog, te bag la modele direct, andreea!and again, haidezti pe blog sa vorbim despre mancare azi, ok?va pup pe toate si va iubesc , asta da catzosfera!peace!lumi
p.s.anadeea:la mine pe blog de ce nu vii?thanks for publicity, girl!

sultana said...

"are personalitate dubla si o dezvolta si pe-a 3-a"... vorba altui cintec...:))) sint razbunata!!! dupa atitea jigniri ieftine care mi s-au adus doar pt ca am avut indrazneala de-a nu aprecia lectiile gratuite de sex(y), acum sint dispusa sa trec totul cu vederea si sa ma intorc la pantofii mei cu toc de 10 cm, cadou de mos. (pe bune :)))

Andreea Badran said...

@ Lumi: vin draga, nu te speria. Fac si eu trafic! Cum imi fac si altii mie datorita tie! Dar am crezut ca vede counterul tau asta. Vin, dar nu mai comentez. Sunt doar voyeurista de-acum cand e vorba de blogul tau si-al Cristinei.
Si parca ziceai ca nu fusesem invitata data trecuta ...
Pai te hotarasti dragutza?

mara said...

andreea, mie-mi place de tine asa cum esti :)

Anonymous said...

@bp:asa mai merge!hai ca te-am iertat, vino-napoi pe blog ca nu te mai cenzurez, potzi sa ma si-juri daca stii s-o faci hot style!cu conditzia sa-mi aratzi pantofii cui la tine pe blog;-)

Andreea Badran said...

@ bp: este? Si pe mine ma bucura nespus! Ca si-a dat arama pe fatza si s-a confirmat ca nu aberez cand va ziceam una si alta referitor la personaj ...
Iar cum incearca sa dreaga busuiocul ... e mortala!

Andreea Badran said...

@ mara: merci! Stiam eu!

Anonymous said...

@ruxel(ce de tine uitasem):pai se poate?credeam ca doar eu am multipersonalitate pe-aici, cand colo?!odata-i dai cu merry christmass la mine pe blog, odata cazi in capcana anadeei si ma denigrezi!hotarashte-te!
@toate fetele (fanele sau dushmancele rujului si lenjeriei sexy)!promit un articol traznet soon care sa va vizeze pe toate de data asta!stay tooned!

mara said...

asta nu inseamna ca exhibitzionista din mine n-a pus botu' la provocarea luminitzei :) sper sa ma iubiti si asa :)))

Ruxel said...

@Lumi: de unde pana unde e vorba la mine de personalitate multipla? mereu am scris sub acelasi nume!
Cat despre Merry Christmasul de la tine de pe blog, a fost spus cu cea mai buna intentie, dar asta nu inseamna ca o sa te ridic in slavi daca o dai in bara !
Sunt o persoana destul de directa si spun exact ce simt.

Andreea Badran said...

@ mara: draga mea, iti dai seama ca te iubesc, cu atat mai mult cu cat poza ta seamana aproape pana la identitate, cu cea facuta de Luminitza mie ... aia in picioarele goale, pe plaja la Neptun. Si care nu era buna ca nu era cu pantofi cu toc! Intelegi?
Si scuze ca am insistat, contrar rugamintilor tale, la tine pe blog. M-am repezit sa raspund fara sa citesc comentariile celorlalti.

Andreea Badran said...

Observati cum incearca, in disperare, sa atraga atentia, pe fiecare blog unde intra, ca de fapt nu e a fost aia care s-a dat drept nu stiu cine si de fapt era chiar ea ... de ma si doare mintea unde s-a ajuns. De fapt e o fana disperata de-a ei care eventual ii stia parola de pe google ... Sau poate vreo fantoma? Sau vreun hacker?

Anonymous said...

Lumi - printre-cei-mai-mari-fotografi-din-Paris-scoate-si-doua-carti cum de are timp atunci frate sa scrie povesti nenumarate pe blogurile oamenilor, sa dezagroape povesti din facultate si sa se certe cu femeile care nu ii impartasesc parerea efectiv pentru niste cacaturi ?!? Si un om multumit si realizat cu viata lui de ce ar face asta ?!?
Andreea, cat despre neglijat, arati super (am vazut pozele tale)!

Andreea Badran said...

@ danesia: asa este. Frustrarea cred ca e de vina, dar ma rog ...
Cat despre poze, stiu ca sunt frumoase. Mie mi-a venit sa plang cand le-am vazut.
Ca sa nu-ti mai spun ca sotzul meu habar n-are de ele fiindca au constituit materialul pentru un calendar si-un album pentru el si bunici, cadou de Craciun. Ambele sedinte au fost facute intr-un mare secret. Nu-ti mai zic cat am tremurat atunci sa nu ne prinda si sa stricam surpriza.
Am mari emotzii si nu mai am rabdare. Abia astept sa le vada cu totzii. Stiu ca o sa le placa la nebunie.

Sabina said...

ca sa ma bag si io ca chilotii tanga-n c(*)r, o sa-i spun luminitei ca anadeea n-avea cum sa posteze cu userul ei din simplul fapt ca e protejat cu parola, doar daca nu si-a lasat userul pe vreun calculator comun. dar cum anadeea spune ca n-are nici o legatura cu lumi... insa lumi e chiar tâmpită, comentariile se pot sterge. are sub ele un tomberon american cu capac. dar e grele cand vrei sa epatezi cu decolteul si nu cu materia cenusie!!andreea imi cer scuze, dar am ras si m-am enervat in acelasi timp!

Andreea Badran said...

@ sabina: hahahahahahahahahaha

Anonymous said...

Demential !!!!

Andreea Badran said...

@ sabina: stiu care-i faza! M-am prins! Tomberonul e american si nu frantzusesc, asta e explicatia. Poate de-aia nu l-a vazut!

Anonymous said...

da , m-am bagat ca chilotzii-n cur!sorry!

Andreea Badran said...

@ sabina: te iubesc! Si nu sunt lesbiana, jur!
Cred ca ai mei copii isi fac cruce cu ambele maini (au, de fapt nu pot s-o faca ca-s musulmani) si nu inteleg de ce ma cracanez eu aici de ras de atatea ore! De una singura, in fatza calculatorului.
Iar pe sotzul meu l-am sunat si i-am spus sa ne aduca mancare din oras ca eu n-am avut timp sa gatesc!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sabina said...

aia nu eram eu. ca n-am poza!! hahaha

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sabina said...

lumi io zic sa grow up fato!! sau sa get a life!! sau sa fuck ur man ca tot ziceau ca sunteti fraieri ca n-o faceti mai des!! hai ca m-am enervat!!!

Andreea Badran said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sabina said...

auzi stii ce-i funny? ca e numele tau dar duce la blogul lui ruxel. fatuca asta chiar n-are ce face :))))))))))))))) nu ti-e hackuit, doar scrie numele tau si baga la url bloguri diverse. e proasta de bubuie:)))))))))))))) iar io m-am cracanat de ras

Anonymous said...

asha v-am facut pe toate proastelor, in frunte cu lumi si andreea!ma pish pe mine de ras cum va certazti de cand am aparut pe blog!

Andreea Badran said...

Da, asa e. Ma speriasem. Nu realizasem faza cu poza. Dar probabil ca se poate face si asta.
Oricum, nu e ideea ei, asta iti garantez. ca n-o duce mintea ...
Oricum, la ala in care s-a facut de c .... era si poza ei, asa ca tot la capitolul gafa trebuie incadrat.
Le-as lasa pe astea "de la mine" pentru mine si nu le-as mai sterge, dar nu va mai pricepe lumea ce si cum.

Andreea Badran said...

@ lumi: ne lashi? Tu ai poza la postul cu pricina, asa ca nu mai manca cu polonicu' ...

Anonymous said...

stai ca-ti pun si poza gras-o , imediat!ea are sistem de protectzie mai slab da e la fel de batuta-n cap ca si tine!

Sabina said...

andreea, e stilul ei. sh, tz... mai vrei argumente? vezi ca ti-am dat un mail pe yahoo, te intrebam ceva.

Andreea Badran said...

Limba asta romaneasca ... saraca de ea! Ce chinuita e! Vocativul se scrie mereu intr-un cuvant! Adica daca tot vrei sa ma jignesti, fa-o si tu corect pana la capat!

Sabina said...

expliciteaza-i ce-i ala vocativ :))))))))))))) vac-o cum se scrie, lumi?

Anonymous said...

da sabina, e stilul meu, nu al grasei , nu al pizdoasei cu rujul, uite ca ma baga si pe mine cineva-n seama!muieri proaste ca voi n-am mai vazut!hai ceratzti-va-n continuare!daca nu va fac sa va paruitzi grasa cu pizdoasa si cu sabinoasa, sa n-am linishte!

Sabina said...

io cred ca-i laureta postavaru :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) prea e maniaca cu atentia!

Andreea Badran said...

Si mai e si masochista ... adica se injura singura intr-una pe-aici si mai si suporta cu stoicism!
Asta pentru ca ea inca mai spera ca o crede cineva ca nu e de fapt ea!

Andreea Badran said...

@ sabina: vezi ca ti-am raspuns la mail si astept ...

Andreea Badran said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

laureta postavaru e gigiuc , fa pe langa voi!va prind eu fa aia cu ruju si alilante sa vezi ce matur cu voi prin bucuresti!va vedeti vedetele pulii!

Sabina said...

Comment deleted

This post has been removed by the author.

primesti notificari pe mail?

Andreea Badran said...

@ frumos limbaj lumi.
Si tatal ei este scriitor doamnelor si domnilor! Si unchiul ei este procuror. Fost general! Procuror general! Deci din familie buna ...
Oare ei ce ar zice sa stie ce poama este ea?

Andreea Badran said...

@ sabina: notificari la ce? La mesajele de aici da. Dar l-am inchis acum. Dar asteptam sa faci ce m-ai intrebat.

Anonymous said...

andreea&co ce-ar fii s-o lasatzi sa vorbeasca singura pe anadeea?vad ca lumi a lasat-o demult!e cea mai buna idee, I think!

Andreea Badran said...

@ sabina: citeste mailu'!

Mikidos said...

Doamnelor, nu va cunosc pe niciuna. Am ajuns aci via Ana/Lumi. Orice s-a intamplat nu va certati in vazul lumii, e pacat. Am citit si m-am amuzat la inceput, clasicele impunsaturi de fete, dar cand am ajuns la Fa si pi*sdoase..horror..
Fiecare blog poate fi monitorizat, exista programe (atat google are cat si statcounter) care va ajuta sa aflati exact de pe ce ip s-au trimis comentariile:)
Sunteti asa de misto (ce imi place cuvantul asta, l-am furat de la Elsa), aveti niste minuni de pici langa voi, sunteti sexy si inteligente..move on. Femeile se vor certa intre ele, fac asta de cand e lumea si le iese al dracului de bine. Poate uneori e nevoie de un mic scandal ca sa ne condimentam existenta, insa va intreb pe toate: daca o muiere care v-a enervat rau de tot pateste Doamne fereste ceva, sau mai rau DACA ati citi ca COPILUL ei a patit ceva, ati mai putea sa fiti rele cu ea? indiferent ce v-a facut? Think:) Va imbratisez pe toate.

Andreea Badran said...

@ just a girl: ai perfecta dreptate. Doar ca la mine acum doar s-a umplut paharul intelegi? Am incercat sa fiu decenta, sa nu pun la suflet, ca jignirile si impunsaturile astea nu sunt de azi, de ieri. Dureaza de ceva vreme. Si sunt complet gratuite. Si au implicat niste oameni care, lasand la o parte trecutul lor cu sau fara mine, chiar n-aveau nici o vina sa fie "integrati" in mocirla asta. Adica ne puteam injura, scuipa, boscorodi, fiecare cat il duce mintea si educatia, si fara sa bagam alte persoane in asta, nu crezi? Vezi comentariile cu buna intentie, deloc jignitoare de pe blogul duduii, care s-au soldat cu raspunsuri absolut josnice. Si pentru ce? Numai pentru ca nu contineau fraze laudative la mega artista care este. Cand a vazut ca nu o lauda nimeni, a inceput sa-si scrie singura mesajele, atat la ea, cat si la mine pe blog. Si-a pus in cap o sumedenie de femei pe care le-a jignit pentru ca si-au spus pur si simplu parerea. In fine, cum spuneam, fiecare face cat il duce capul.
Cat despre monitorizare ce sa zic? Intentionat n-am sters injuraturile ca la usha cortului, intentionat am lasat tot, tot pentru vazul public ca sa vada lumea cu cine am eu de-a face de fapt si sa faca "judecata dreapta". Iti dai seama ca nu mi-a fost usor sa ma stapanesc ca doar nu va imaginati ca-s de la manastire, am facut-o totusi pentru ca n-am vrut sa transform blogul copiilor mei intr-o latrina.
Si ca sa-ti raspund la ultima intrebare, iti zic doar atat: la moartea bunicii ei, pe care eu, intamplator, am cunoscut-o, i-am trimis mesaj de condoleantze si de parere de rau. Sincera. Gestul meu a fost interpretat ca o "periere"(adica am batut shaua ca sa priceapa iapa (adica frati-su), intelegeti? Ce fel de om trebuie sa fii sa gandesti intr-un asemenea fel?

Anonymous said...

Ma bag si eu hihihi...m-am amuzat cat m-am amuzat de comentarii, pana mi-am pus "poalele'n cap" si l-am intrebat pe al meu ce parere are despre dna. care se vrea "sexy". Noi vb. deschis despre orice, pana si despre femei sau barbati, care arata bine, pe cine ar/as f***. Si mi-a zis: "sincer, n-as f***-o nici daca m-ar bate cineva". Si l-am intrebat si despre Andreea si mi-a zis ca asa si-ar dori sa arate si familia lui peste ceva ani.
Andreea, sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si sotului tau,sa va bucurati de copii.

Andreea Badran said...

@ alexa: merci frumos de aprecieri. Cineva mi-a spus pe blog ca duduia seamna, in poza cu pricina ce-i drept, cu Bob din Twin Peaks, ca e scarry! Il mai tii minte?
Eu ma intreb insa altceva: cat oare o sa mai faca aluzie la mine prin bloguri? Si cat timp isi va mai alege subiectele in functie de mine?
Eu am schimbat registrul si fac comentarii cu privire la asta doar aici, la aceasta postare. In rest nu ma mai mocirlesc.

Anonymous said...

Ha Ha HA!!! Chiar seamana :))

ruxi said...

ANDREEA,tu incepeai postul asta zicand ca vrei sa te justifici....nu trebuie,chiar nu e cazul,se vede limpede cum esti doar rasfoindu-ti blogul,cine are habar cat de cat pe ce lume traiste apreciaza cum si ce scrii,si repet esti departe de ce incearca sau s-a incercat sa se faca aici.....asa ca ...stay away from she....:-))))))))

ruxi said...

Stay away from her:-))))))))

Andreea Badran said...

@ ruxi: ba da, mi se parea corect sa ma justific fatza de voi, cele care cititi pe-aici ... am vrut sa va relatez povestea din punctul meu de vedere ca sa nu cumva sa va imaginati ca macar 1% din ceea ce a afirmat ea acolo e adevarat. Nu m-ar fi coafat deloc ca cineva sa creada vreo iota din ce s-a scris. Sunt oameni cu cap care citesc blogul asta, parintii mei, rude, fosti colegi etc. Tu ce ai fi facut in locul meu?
O poveste de genul asta are mereu doi autori, iar voi nu stiati decat varianta unuia dintre ei pentru ca mie, de fiecare data cand am incercat sa postez o reactie la ea pe blog, mi-a sters-o. Pentru ca nu-i era pe plac! Si cum pe blogul meu nu are cum sa-mi faca ea ordine, am decis sa scriu aici. Si sa va las pe voi sa judecati apoi!