Thursday, December 25, 2008

Prima zi de Craciun

Avand in vedere ca maine dimineatza plecam la munte si blogul va lua o scurta dar bine meritata vacanta, m-am gandit sa va mai las, spre delectare, cateva poze cu ingerasii mei.
Daca Philip a fost ieri spiridus, astazi s-a transformat brusc in mini Mos Craciun si a fost toata ziua sub atenta supraveghere a lui frati-su care deja avea experienta in domeniu.











5 comments:

sultana said...

nu va mai urez acum sarbatori fericite (tardive:) ca se vede ochiul liber ca asa este... copiii sint foarte foarte tari, ce priviri arunca spiridusul Philip la mos !:) ne-am amuzat foarte tare cu sotu' de cit sint de expresivi. iar Rayan, ce iubaret e cu Philip ! bravo mamico, ti-ai facut treaba bine !:) cu bradu' ca bradu', cu mosu' ca mosu', da' cu puradeii...! va urezin schimb distractie placuta la munte !

mamica de Sebastian said...

Sint niste dulci,iti creste inima numai cind te uiti la ei

Andreea Badran said...

@ bp: merci mult. Sa stii ca eu sunt tare mandra de copiii mei (ca orice cioara de puii ei de altfel!), iar confirmarea ca sunt frumosi, o am mereu, cand intoarce lumea capul dupa ei pe strada sau aud comentarii laudative la adresa lor, in special la adresa lui Rayan. El face mereu furori si atrage atentia tuturor. Este un copil, pe langa frumos, foarte expresiv, intr-adevar. Asa a fost de cand s-a nascut. Si cum sa nu fii mandra si sa nu-ti salte inima in tavan de bucurie cand auzi mereu in urma ta comentarii de genul: "uite ce frumos e copilul asta", "ce ochi are" ,"cat e de expresiv" etc? Stiu ca un rol important in imaginea asta il joaca si parul lui cretz, dar nici restul nu e deloc de neglijat. Am avut noroc de niste copii extraordinari.

mirela c said...

Andreea te-am descoperit demult dar abia acum de sarbatori am apucat sa rasfoiesc tot blogu'am si eu doua fetite care imi ocupa tot timpul .Mis tare dragi baieteii tai sunt frumosi sa-ti traiasca sa te bucuri de ei.Iti doresc un nou an mai bun ,mai frumos si plin de sanatate.VA PUP CU DRAG MIRELA

alina said...

Măi, băieții tăi nu că-s frumoși, sunt nemaipomenit de frumoși!!! M-am bucurat nespus de pozele cu ei, cu așa elfi Moș Crăciun e deja în umbră :)).
La mulți ani pe 2009 și pupici de la noi!