Monday, December 22, 2008

Bradul nostru

Anul asta am decis, pentru ca sunt foarte obosita si n-am chef de tambalau prea mare, sa fac bradul singura, in liniste. Rayan stie ca va veni moshu' in noaptea asta si-l va decora el personal. Asa imi amintesc ca facea si mama cateodata cand eram noi copii, il decora singura, de cele mai multe ori cu manusi in maini fiindca in casa era frig, iar noi cand ne trezeam in data de 25 decembrie, il gaseam impodobit iar sub el ne gaseam fiecare cadourile. Au fost ani cand il si vedeam pe Mos Craciun, cand venea ba un unchi, ba un prieten deghizat si ne bucuram nespus. Pentru copiii mei am decis sa avem in fiecare an un Mos Craciun. Daca acum doi ani Mos Craciun a fost tata (fiindca Rayan era prea mic ca sa-l recunoasca), daca anul trecut a facut pe moshu' cumnatul meu, anul asta am decis sa inchiriem unul. Costa ceva dar in felul asta nu-i stricam bucuria lui Rayan care ar fi avut altfel mari sanse sa recunoasca personajul, asta in cazul in care deghizam vreo persoana cunoscuta. N-am vrut sa riscam, asa ca am bagat mana adanc in buzunare si am inchiriat un mosh pentru seara de Ajun.
Anul asta am facut bradul mai devreme pentru ca am vrut sa ne bucuram de el cat mai mult. Avand in vedere ca noi plecam mereu, intre Craciun si Anul Nou, la munte, cand ne intorceam gaseam bradul mereu impovarat de greutatea globurilor, cu crengile aproape atingand pamantul si cu jumatate din ace cazute. In felul asta, facandu-l de pe-acum, ne vom bucura de el cateva zile in plus.
I-am facut repede si cateva poze pentru ca nu am garantia ca in seara de Ajun va mai arata exact la fel avand in vedere ca la noi in casa este si foarte cald. In fiecare an l-am avut bicolor, anul asta insa m-am hotarat sa-l fac auriu. Mie imi place foarte mult si mi se pare foarte elegant.

9 comments:

Ruxel said...

Este foarte frumos!!!
Si noi l-am facut aseara, insa nu e gata pentru ca nu avem instalatie electrica. Asa ca, dupa achizitionarea ei o sa-l aratam si noi.

Andreea Badran said...

Da este foarte frumos, nu frumos. In poze nu arata ca-n realitate, iti dai seama.

Dan Gheorghe said...

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.
Sa avem un 2009 asa cum ni-l dorim!

Andreea Badran said...

@ dan: sa dea Dumnezeu! Si noi iti uram Craciun fericit si un An Nou cu mult mai bun decat 2008!

mamica de Sebastian said...

FOarte frumos bradul vostru,mai ales ca o sa fie asa multi copii in jurul lui.Sarbatori fericite va dorim!

Anonymous said...

foarte frumos bradul vostru. mama a avut mereu o obsesie cu rosul, si de cand ma stiu il facea singura, ca sa se asigure ca arata cum trebuie.in copilarie uram ca nu ma lasa sa fac bradul cum aveam eu chef, cu toate globurile si prostioarele posibile, dar acum vad ca a facut bine, sau cal putin mi-a transmis si mie ideea de brad in doua sau o singura culoare si nu mai imi place cand vad brazi facuti varza.

ruxi said...

Frumos,frumos si da numai auriu e foarte elegant,il fac si eu maine dar singura ,Rayan il va vedea la final,altfel n-am cum pentru ca ma ataca si pe mine si pe brad...:-)...abia astept si eu sa mai creasca sa-l facem impreuna!

alina said...

Da, elegant și frumos! Să aveți Sărbători Fericite și un An Nou așa cum vă doriți! Vă pupăm!

Anonymous said...

Andreea, este tare frumos bradutul vostru. Va dorim si noi Craciun Fericit si numai bucurii!