Tuesday, March 4, 2008

"Burtica"

Asa arata o burta in luna a 5-a ...
Cand am fost la Medlife m-a intrebat liftiera daca am venit sa nasc si cand i-am spus ca sunt abia in luna a 4-a (caci asta s-a intamplat acum vreo 3 saptamani) si ca mai am ceva de asteptat, s-a uitat crucis la mine si mi-a spus: "Vai, dar ce burtica mare aveti!". Am ras infundat la faza cu "burtica" ...
Mor cand aud pe toata lumea diminutivizand fortat si fara sens orice le vine la gura.

11 comments:

Anonymous said...

sexy, sexy....

Anonymous said...

eu eram anonymous

Andreea Badran said...

Da, foarte!!!!

Mirela said...

Mai bine asa decat sa te duci sa nasti si sa nu vrea sa te ia liftiera sa te duca la etajul 7 ca nu stia ca sunt insarcinata.

ruxi said...

MINUNAT ca am ajuns pe acest blog din intamplare..am si eu un baietel arabel RAYAN are aproape 10 luni si mami RUXI il iubeste la nebunie..si noi am avut probleme cu numele ca tati e sirian dar RAYAN mi se pare un nume divin suna super si inseamna poarta raiului in araba daca vrei nume frumos mai este ADNAN sau AIHAM sau HAMZA SAU ZEIN SAU AMER DAR PARCA ADNAN suna bine

mara said...

andreea draga, de ce asa in negru? ai senzatia ce te subtziaza? :))))

Andreea Badran said...

@ Mara: Nuuuuuuu!Stiu ca negrul nu are cum sa subtieze o balena, doar ca 80% din garderoba mea este neagra. Si cum la ora asta nu ma mai incape nimic, cum tot ce gasesc in materie de haine pt gravide e oribil pe meleagurile noastre mioritice, am incercat sa impac si capra si varza si ... asta a iesit. E o rochie imensa (care culmea, nu e de gravide)si pe care mi-am luat-o fara s-o probez. E elastica si nu ma strange pe niciunde. Asta avem, cu asta defilam!

Andreea Badran said...

@ Ruxi: merci ca mi-ai scris si ma bucur ca si pe baietzelul tau il cheama tot Rayan. Este intr-adevar un nume foarte frumos si cu o insemnatate pe masura. Din pacate nu mai gasesc un nume la fel de frumos si pentru bebe nr.2 desi am rascolit net-ul in lung si-n lat, am studiat tot ce se putea studia in materie de nume arabesti, am facut tot felul de combinatii si ... tot degeaba. Ca Rayan nu mai gasesc si pace!

ruxi said...

DA ai dreptate este absolut minunat numele RAYAN noi il alintam RURU....dar raspunde mai bine la RAYAN...da asa e insemnatatea te si ea pe masura...nu stiu mie imi placea inainte sa-l descopar si numele ADNAN...dar nu e ca RAYAN si am inteles ca nici nu inseamna cine stie ce...poate MAHER...mm dar te cred RAYAN e RAYAN...oricum iti multumesc si aveti niste poze minunate..siRAYANU este bestial am plans cand am vazut filmuletul pentru ca retraiesc mereu si eu filmuletul nostru..eco..nastere... primele poze ...minunat...este scump foc si parca seamana un pic cu RURU..da da cred din cauza genelor paterne care trebuie sa recunoastem isi spun cuvantul si nu in sopta...va pupam si numai bine..ma duc sa vad ce fac cu el ca ne confruntam cu o oarece diaree de cateva zile si..tratam . regim ..etc.. astept sa treaca pt ca nu prea sunt linistita de cand a aparut...numai bine!!!!!

Simbad said...

cum a ramas cu doctorul de la Life Memorial? Pe cine ai ales?

Andreea Badran said...

@ Simbad: Mi-a fost recomandata dr. Bolintineanu. E o tipa destul de tinerica,draguta si dispusa sa povesteasca cu tine cate-n luna si in stele. Ne-am vazut doar o singura data pana acum, pe 24 am insa programare la morfofetala (tot ea face si asta si am inteles ca are destula experienta in domeniu) si vom discuta mai multe. Mi s-a parut ok, ce sa-ti zic... Oricum mult mai vorbareata si dispusa sa te incurajeze decat Vladareanu.Si asta conteaza mult!