Monday, January 11, 2010

A new beginning

De aseară ne-am reîntregit, eu am din nou soţ, copiii au din nou tată. Philip a început să mănânce, Rayan la fel. Seniorul a început de azi grădiniţa. Cei mari au început şcoala încă de săptămâna trecută. Aşadar respir şi eu! Finally!
Sunt 100% hotărâtă să-l înţarc pe Philip plecând de-acasă. Probabil în februarie că atunci se iveşte o ocazie. Va fi greu şi frustrant pentru amândoi dar pentru sănătatea mea mentală care e foarte şubredă şi pentru binele nostru al tuturor e mai potrivit aşa. Vom merge poate într-un loc frumos şi romantic (Rafic are treabă acolo dar de data asta îl voi însoţi şi eu), în Europa, ca să nu fim totuşi nici prea departe de casă. În caz că aici treburile vor fi totuşi dificile o să mă pot urca în primul avion şi o să pot zbura înapoi la pui. Ceea ce, sincer sper din tot sufletul, să nu fie cazul.
Avem amândoi nevoie de o ieşire în doi căci n-am mai fost plecaţi fără puradei de peste 2 ani. Şi a fost o perioadă foarte, foarte grea din toate punctele de vedere.
Va ţin la curent!

7 comments:

Catrinel said...

Ma bucur ca cei mici si-au mai revenit.Poate ca tocmai plecarea tatalui lor sa fi determinat starea lor.Stii ca cei mici reactioneaza altfel decat noi la suparari.
Va va fi greu cu intarcarea,dar nu imposibil si daca Philip va sta cu cineva cunoscut,in care tu ai incredere nu vad de ce sa nu mearga incercarea voastra.S-ar putea sa iti faca surpriza de a reactiona bine la aceste schimbari.
Eu cand l-am intarcat pe Andrei am suferit mai tare decat el.Mama mi-a zis ca nu a suferit deloc dupa noi desi era prima data cand a stat fara sa ne vada deloc.
Banuiesc ca stii deja ca trebuie sa iei pastile ca sa stopezi lactatia si sa nu te chinui ca pe vremea mamelor noastre.
Mult succes va doresc!
Imi cer scuze daca am exagerat cu sfaturile si sper ca nu te-am deranjat prea tare!

alina said...

Catrinel are dreptate, asigura-te ca nu vei fii tu distrusa de despartirea brusca, sunt absolut convinsa ca Philip va fi bine. Pana in februarie redu-i mesele la san cat poti, fa-ti un plan si incearca sa te tii de el, ca sa-ti fie cat mai usor atunci.
Te pupic!

Ceska777 said...

Andreea, ura pentru voi doi! Copiii o sa fie bine, Philip o sa treaca peste hop. Tu vei reveni fresh si asta le va face iar lor bine. Sper sa nu fie prea grea asteptarea....

Ceska777 said...

PS.
Total off topic dar ai lasat un comentariu la mine pe blog, de ziua mea, care mi-a dat fiori. Mi-a adus aminte de copilarie, nu mi-a mai zis nimeni de foarte multi ani cum mi-ai zis tu. Multumesc!
Stii germana????

Andreea Badran said...

@ catrinel: si eu m-am gandit ca philip a suferit dupa taica-su. el e mult mai atasat de rafic decat a fost rayan. in fine, important e ca incepe sa-si revina. sotul meu a fost socat la revenire cand l-a luat in brate si a vazut cat de mult a slabit si ca e usor ca un fulg.
stiu ca trebuiesa iau pastile pt oprirea lactatiei, ma astept sa fie si un proces dureros, dar asta e. sper sa trec cu bine si peste asta.

@ alina: n-am nici un dubiu ca mie imi va fi mult mai greu decat lui. dar faptul ca ma voi odihni, voi fi doar cu rafic, departe de lumea dezlantuita, imi va face suferinta mai usoara cred.

@ franceska: da, stiu germana, sunt absolventa de liceu german si am si habitat o perioada, e adevarat ca nu f lunga, la koeln.
si banuiam ca ti se spunea asa pt ca si eu am avut 2 colege cu numele asta si tot aia le era si lor prescurtarea de alint.

Ceska777 said...

:-)

Catrinel said...

procesul va fi dureros doar emotional poate pentru tine.Eu am facut greseala si prima data nu am scos laptele in exces din sani si aia a fost intr-adevar dureros,dar daca iei pastile,scapi de laptele in exces si te inarmezi cu tarie totul va fi bine.
O mama fericita si frumoasa face familia fericita.
Mult succes si de abia astept sa aud ca esti ok suta la suta din nou!