Friday, January 22, 2010

Eating strawberries







4 comments:

Ceska777 said...

Incep sa disper, stii?

Andreea Badran said...

Hai maaaaa Franzi! hehehe
Nu pot sa cred ca nu mananca deloc, deloc ...
Chiar nu-i place nimic, nimic in mod special ca sa poti insista cu asta?
Cand era bebe si-i faceai fructele pasate le manca?
Eu zic sa-l lasati in pace si sa mancati voi in fata lui, fara sa-i oferiti. Si ia vezi, nu cumva va cere el? Eu asa fac de multe ori cu mancarea intrucat eu acolo am probleme cu ei. Ma asez la masa si incep sa mananc in fata lor si in urmatoarele secunde vin, deodata sau pe rand, cu cersitul.

Anonymous said...

Sa intelegem ca Philip si-a revenit? Ce bine..acum si eu trec prin aceasi problema. Vlad al meu care are 18 luni nu prea mai vrea sa manance nimic. I-am facut analizele si sper sa nu aiba nimic.
Voua ce v-a spus medicul pediatru despre etape de genul asta?

Andrea

Unknown said...

Andreea si noi papam pomelo, nu prea se digera..cat despre strategia de mancatla noi e urmatoarea: inati ii dau Sarei sa pape, dar cand ma vede ca pap eu imediat vine sa ia si de al mine.
De exepmlu, ieri ia dat mama sa manance, si am venit eu cu covrigi, ele tocmai terminasera de mancat...Eu mancam un covrig si Sara s-a repezit si a luta doi: unul intr-o mana celelat in cealalta....mama a zis ca daca nu i-ar fi dat ea sa manance ar fi crezut ca e nemancata, si nu ii venea sa creada cum halea din ambi covrigi!