Thursday, January 21, 2010

Eating pomelo











3 comments:

Ceska777 said...

Ooooooooooh, ce te invidiez! Ca mananca baietii fructe, pomelo mai ales. Al meu stie sa urle pomelo cand vede portocale, mandarine, clementine si chiar la pomelo insusi. Il vrea in magazin acasa nu-i mai trebuie. Stie sa ceara si pepene in magazin, chiar pe romaneste dar acasa tot nu-l vrea. Cum il fac sa manance fructe? Fructele lui sunt puree-ul de la Hipp pe care nu-l mai vrea de vreo 10 zile, nici banana, nici nimic....

Andreea Badran said...

Copiii mei mananca foarte multe fructe, orice fel de fructe, sub orice forma. Daca as putea sa-i hranesc numai cu legume si fructe, ar fi cei mai fericiti. Nu stiu ce sa-ti zic pentru ca nu m-am confruntat cu problema asta niciodata, la nici unul dintre cei patru. Eu cumpar fructe in cantitati industiale, fara nici o exagerare. Omul meu de la piata se lumineaza tot cand ma vede intrand in piata pentru ca stie ca umplu portbagajul cu sacose peste sacose.
Si noi doi suntem mari mancatori de fructe, asa ca s-o fi transmis si genetic. Hehehe
Ei au tendinta sa imite tot ce vad la parinti, iar daca noi avem mereu fructe in falci, ma gandesc ca de-aia fac si ei la fel. Habar n-am, stiu insa ca eu cheltuiesc enorm pe fructe si legume si asta ma bucura nespus.
Rayan e si mare mancator de morcovi si ardei gras de-ala rosu de exemplu. Dimineata asta cere cand se trezeste. Astazi a plecat cu 3 morcovi dupa el la gradi pe care i-a devorat integral pana am ajuns acolo.

Ceska777 said...

Huh, cand mai cere gaza mea o felie de ardei gras (din ala rosula al vostru) ramane sa o molfaie in gura la nesfarsit. La fel face cu morcovul crud si cu felii de gulie: pe astea le cere el cand pegatesc mancarea. O sa incep sa ii pun in fata si sa mananc si eu mai des.