Saturday, January 23, 2010

Eating carrots






7 comments:

cris said...

Capsuni, pomelo, morcovi? Atat?
Haide vino cu ceva cu adevarat sanatos: gratar, friptura, tocana, sarmale, ciorba de burta ....
Pozele cu devoratorii tai de vitamine sunt fantastice, dar eu sincer prefer (adica visez)la categoria indicata de mine!

Andreea Badran said...

Hahahahaha .... lasa, mai bine fructe. Ce scrii tu acolo nu mancam nici noi, daramite ei.
Desi un muschi de vita la gratar ar merge acum, recunosc.

cris said...

Hai ca m-ai dat pe brazda cu pozele astea ale tale care te fac sa salivezi! Primul lucru realizat azi dupa ce am "abandonat-o" pe Miriam la scoala a fost sa alerg la Billa si sa-mi iau CAPSUNI si acum, la birou, le indes in mine cu nesatz! Ciorba de burta: imi scot io parleala next week intr-o carciuma din Tei.

Andreea Badran said...

Ah, sa inteleg ca vei fi in Bucuresti saptamana viitoare?
Cat priveste poftele, ai toate scuzele din lume si toate circumstantele atenuante. Asa ca baga mare ca astea nici nu ingrasa! Si poate o sa-i placa si lui bebe!

sultana said...

haha, ma amuza tare prima fotografie, zici ca-i un catelus care mosmondeste acolo in castronul lui :))) vad ca iubirea lui rayan pt morcovi dainuie peste generatii ?
p.s. merci pe toate caile pt urarile pe toate caile :)

Andreea Badran said...

@ bogdana: pai da, acolo statea "closca" peste castron ca sa nu care cumva sa-i ia philip vreo bucatica din castron. asa ca asemanarea cu un catel nu e tocmai deplasata, ca doar asa fac si aia cand apuca ceva de mancare si o pazesc de inamicii patrupezi.

Monica said...

de ce ne spui ca ai doi baieti cand e evident ca ai doi iepurasi coconasi?

ce frumosi.
imagineaza-ti ca am vazut undeva intr-o revista si am uitat sa imi notez de unde pot cumpara o razatoare de morcovi pe modelul ascutitoare: pui morcovul, invarti de o maneta si ies ca niste spaghetti de morcovi. asta pentru ca i-am vazut pe iepurasi impartind un morcov si mi-am amintit de impartitul spaghetelor si desene animate:)