Friday, September 12, 2008

La multi ani broscu!

Astazi Philip -"broscu", de la "broscutza" pentru cunoscatori, a implinit doua luni (initial am scris in loc de Philip Rayan (ce act ratat!), apoi m-a corectat Lana care a apucat sa citeasca articolul inainte sa-l postez.
Nici nu-mi vine sa cred cat de repede s-a scurs timpul, cate am facut in astea doua luni ... Spre deosebire de proaspetele mame, eu n-am de ce sa ma vait. Puiul meu doarme toata noaptea inca de cand am iesit din maternitate, e cuminte (nu-i simt prea mult prezenta decat atunci cand ii este intr-adevar foarte foame si cand isi suge pumnii pana ii inroseste), e foarte, foarte vesel, rade tot timpul, e foarte sociabil (la fel cum a fost si Rayan) si ne umple sufletul de bucurie. N-am crezut ca-mi va fi atat de usor cu el, mai ales ca la cat de isterica am fost eu pe perioada celor 9 luni de sarcina, m-am asteptat sa fie un mic monstruletz urlator.

In alta ordine de idei si cu aceasta ocazie, ieri am facut si vaccinul de 2 luni, care de fapt a fost o alcatuire de 7 vaccinuri (unele familiare, inca de la Rayan, altele nu - cum a fost cazul celui pentru Rotavirusuri care cica a aparut pe piatza de cand ne-am mai civilizat si noi un pic, pana acum fiind folosit doar in restul Europei), am bazait putin si ne-a trecut. M-am stresat un pic cu Novocalmine si alte cele dar s-a dovedit a nu fi deloc necesar pana la urma. Tot ieri ne-am cantarit si masurat. Avem 63 cm (lungan nu gluma!) si 5440 gr (se putea si mai bine la acest capitol dar avand in vedere ca papa numai tzitzi e ok), am crescut si la mansarda corespunzator (noi am avut, ca si Rayan, fontanela cam mica si dr a avut emotii ca nu crestem suficient si de-aia noi n-am servit calciu si vigantol pana acum), aratam mult mai mare decat suntem si asta se vede si pe hainutze. Astazi mami a trebuit sa innoiasca complet garderoba si sa puna la naftalina lucrusoarele de 0-3 luni.
Cam atat despre noi deocamdata, mai pe seara postam si o poza recenta.

6 comments:

Anonymous said...

La multi ani, Philip!
Andreea, m-am inrosit de "invidie" cand ai spus ca Philip doarme toata noaptea si nu te solicita prea mult. Mi se ridica parul in cap cand aud la alti parinti asa ceva, iar eu trebuia sa stau cu Maria in brate toata ziua ca altfel urla de ma stia toata strada.
Cred ca i-a priit tare mult la bunici paterni.

Andreea Badran said...

N-are legatura cu vacanta in Liban. Asa a dormit de cand l-am adus din maternitate.Am avut parte de doi copii foarte linistiti si cuminti. Si Rayan a fost la fel.Pana la 1 an nici n-am simtit ca am copil in casa.Dormea, manca, se juca singur cu orele, a fost un inger de copil. Compenseaza insa acum.

Anonymous said...

La noi a fost exact pe dos.Pana la un an ne-a scos peri albi si dupa aceea s-a linistit brusc. Acum pot sa fac treaba cu ea in casa fara probleme.

Unknown said...

La multi anisori, Philip!!! Sa-ti traiasca bebelul. Mie se pare mie sau seamana f mult cu tine?!

Andreea Badran said...

@ lexy: da, ca si frati-su, seamana cu mine!

Anonymous said...

sa=-ti traiasca baietii! cu vartecusurile lor dragalase cu tot! hi hi, ce dragut se prefigureaza, in capul mezinului! apoi am verificat si la Rayan! simpatici si fara amanuntul acesta!