Sunday, September 21, 2008

Pregatiri ...

M-am trezit dis de dimineata (nu din proprie initiativa, ci in urletele lui Rayan care de cand deschide ochii dimineata si pana-i inchide seara tarziu, nepermis de tarziu, tzipa si plange intr-una), mi-am alaptat odorul cel mic, am dat o fuga pana la Grigore Alexandrescu cu cel mare de tot care am crezut ca si-a rupt degetul de la mana (dar de fapt s-a dovedit a fi doar o entorsa - dar tot i-au pus atele si bandaj pana aproape de cot), am venit intr-un suflet acasa unde tocmai se trezise Philip care solicita destul de indreptatit felul doi si dupa ce am terminat si cu asta m-am pus pe muls (de aseara si pana acum am umplut doua biberoane si ma intreb daca e suficient pentru cele 3 ore si ceva cat voi lipsi eu de-acasa (avand in vedere ca eu nu i-am facut niciodata proba suptului, habar n-am cat mananca el la o masa). Astazi e concertul lui Leonard Cohen, pe care-l astept de-o viata ca sa zic asa. Am niste emotii ingrozitoare, nu stiu in ce forma va fi si avand in vedere ca astazi implineste 74 de ani, ma tem ca nu-l va mai tine vocea. Stiu ca am avut de-a lungul timpului diverse dezamagiri la diverse concerte si de-aia mi-e teama si acum. As vrea sa aud ceea ce iubesc eu, ceea ce e imprimat pe cd-uri, vocea aia dumnezeiasca. Tineti-mi pumnii, tineti-i pumnii.

2 comments:

TreiBadica said...

am dat o fuga la mallul din Baneasa inainte de concert si i-am vazut pe baietii tai. L-am recunoscut pe Rayan: la fel de frumos in realitate ca si in poze. M-am uitat si dupa tine, dar nu erai cu ei, nu?

Andreea Badran said...

@ simina: nu, nu eram. Era doar Rafic cu Lana,Majd si Rayan. I-am expediat pe toti de-acasa ca sa ma pot eu ocupa in liniste de Philip, de muls si intr-un final si de mine. Nu gatisem nimic, frigiderul era porno, asa ca au plecat sa manance peshte. Sa inteleg ca ati vazut si ce bine crescut e Rayan ... ca am auzit ca s-a tavalit pe-acolo, ca a alergat ta-su dupa el prin tot mall-ul, ca tzipa ...