Friday, September 19, 2008

Deja vu

Am asa un sentiment de deja vu cand ma uit la Philip, cand il tin in brate ... Parca m-am intors in timp. E imbracat in aceleasi haine ca si Rayan (doar ca un pic mai devreme decat fratele lui), seamana, dupa parerea noastra, mult de tot cu Rayan, are acelasi plans, are aceleasi grimase si face aceleasi mutritze, rade in acelasi fel si e la fel de sociabil. Pana si cand doarme are aceeasi expresie pe care o avea Rayan. De parca ar fi frati! ;-) Hehehe

Cautam in seara asta in calculator poze vechi cu Rayan, de pe la varsta la care e Philip acum si am observat ceva foarte ciudat: Philip cel real seamana leit cu Rayan din poze, insa daca pui alaturi o poza de-a lui Rayan langa una de-a lui Philip, parca ei nu mai seamana asa de tare. Cum se explica chestia asta?

Acum vreo 2 zile faceam curatenie printre zecile de cutii aflate inca imprastiate prin toata casa si, in timp ce ma uitam la niste poze cu Rayan de cand era bebe, ma intreaba mama foarte contrariata si uitandu-se la pozele din mana mea: "ai developat poze cu Philip si mie nu mi-ai spus?" De aici am dedus ca si ea a avut fix aceeasi senzatie: ca in pozele cu pricina era Philip, ceea ce era wrong. Va las si pe voi sa judecati.

1. Philip ...

Rayan ...

2. Philip ...


Rayan ...


3. Philip ...

Rayan ...

6 comments:

Anonymous said...

uau..chiar da asemanare..ai facut gemeni ..insa la distanta de cativa ani!lucky you!
sunt suberbi baietzii tai! sanatate si fericire pentru toata familia!

mamica de Sebastian said...

Chiar ca seamana,parca ar fi gemeni.Sint frumosi,ptiu sa nu-i deochi:)

Anonymous said...

Ma uitam inmarmurita impreuna cu Sandu cat de bine seamana......extraordinar!!!!

TreiBadica said...

ne-ai ametit de tot. e acelasi!

Anonymous said...

Andreea, ce dreptate ai! Chiar seamana foarte bine baietii tai.

Anca said...

Eu am vazut mai intai pozele, si apoi am citit postul. Si ma gandeam: de ce-o fi pus fata asta aceeasi poza de 2 ori? I s-o fi stricat computerul si ea nici nu stie ca a pus fiecare poza de cate 2 ori!