Monday, September 29, 2008

Aspiratii inalte ...

In timp ce storcea tacticos mopul in galeata, Rayan o trasneshte, intr-o tacere mormantala, din putzul gandirii lui proprii si personale: "Mami, eu cand ma fac mare bag mana in WC!" Tananam!
I se trage de la faptul ca vrea s-o ajute mereu pe nana la treaba si nu e lasat sa faca lucruri de genul amintit mai sus. I se spune ca WC-urile le spala numai nana pentru ca sunt murdare, el e mic si nu e treaba de copii etc ...

Mami, sa dea Dumnezeu sa-ti iei ori o sotie care sa faca asta (si sa dea dracu' sa te puna pe tine sa speli WC-ul ca va avea de furca cu mine) sau, cel mai avantajos, sa-ti poti permite sa angajezi pe cineva care sa le spele pentru voi. Am zis!

2 comments:

Anonymous said...

Hahaha ! Ca de obicei le zice Rayan din rarunchi.
Acum, referitor la ce "a zis!!!" ma-sa cu sotia....stati asa ca nu-i asa. Adicatelea eu ma zbat aici de 2 ani sa leg o prietenie frumoasa intre el si Bia, care evident sa nu ramana la stadiul de "prieteni ca fratii" si tu ii urezi sa-si ia o sotie care sa faca treaba aia cu WC-ul??? Pai sa mai discutam, sa punem mana de la mana, sa gasim naibii de-acum pe cineva care ne va promite solemn ca peste 20 de ani se angajeaza la copii.

Andreea Badran said...

Hahaha ... ok, de acord!