Tuesday, June 17, 2008

Post scriptum

Si ca sa fie tacamul complet de tot, mi-a mai venit si Majd de la scoala, cu bratzul umflat cat casa, infectat, cu puroi si alte cele, ceea ce acum ma pregatesc sa ma duc la Grigore Alexandrescu, caci farmacista acolo m-a trimis. Cica circula niste paianjeni dubiosi (or fi ca aia de bantuiau pe la mare anul trecut!) care musca si rezultatele sunt cum vi le-am descis. El a avut initial (zice el!) doua piscaturi, si le-a scarpinat in disperare si acum suportam consecintele.
Rafic e, ca de obicei cand se intampla povesti de-astea, plecat la Paris (acum 2 saptamani cand a fost plecat, Rayan si-a infipt un tzarus ruginit in picior si a trebuit sa dau fuga la Grigore la bandajat, anti tetanos etc), Rayan tocmai a adormit, iar eu, vreau, nu vreau, trebuie sa las totul de izbeliste si sa fug acum la spital sa vedem ce e de facut.
Si sa nu te urci pe pereti?

2 comments:

mara said...

hahahahaha
imi pare rau, dar m-a umflat rasul :))))

Andreea Badran said...

Mda ... acum ma umfla si pe mine (mai ales ca nu e nimic prea grav, ci doar o suprainfectie datorata scarpinatului inconstient si iresponsabil pana si-a facut rana, care, jucand fotbal toata ziua, transpirat si plin de praf, logic ca s-a infectat), dar ieri simteam ca-i crap capul! A fost exact bomboana de pe tort! Numai nitzel nu l-am calcat in picioare!