Tuesday, June 24, 2008

Inversare

Aseara, la baie, Rayan a decretat brusc ca baba e mami si ca eu sunt baba, drept pentru care ne striga pe fiecare exact pe dos. Pe Rafic il striga "mami", iar pe mine "baba". Hmmmm ... O sa ziceti iarasi ca sunt lovita de paranoia, dar nu o avea si "jocul" asta insemnatatea lui?
Tot aseara n-a acceptat sa se culce fara baba langa el (chestie care nu s-a intamplat niciodata pana acum, dar absolut niciodata).
Astazi de dimineata Rafic nu mai era acasa cand s-a trezit domnul Rayan si mi-a spus, destul de dezamagit, ca nu l-a pupat inainte sa plece, ritual care, iarasi, nu se intampla niciodata fiindca nu suporta sa fie pupat de ta-su, nici inainte de a se rade dimineata (pentru ca cica intzeapa), nici dupa ... Lui Rafic ii e in general foarte greu sa fure un pupic de la Rayan. Trebuie ca puradelu' sa fie ori extrem de bine dispus, ori sa vrea sa obtina ceva de la ta-su si atunci e dispus la tandreturi si-l poate determina sa-l pupe pe ta-su. Ei bine, de vreo cateva zile insista chiar sa-l pupe dimineata inainte de a pleca la serviciu sau seara cand se intoarce acasa. Intreaba destul de des de el, se intereseaza ce face ...
Pe de-o parte ma bucura nespus noua lui atitudine, mai ales ca, bineinteles, eu eram cea vinovata pentru refuzul lui de a se apropia mai mult de ta-su, pe de alta parte insa mi-este din nou clar ca apropierea asta de Rafic are la baza ceva din suferinta aia inconstienta de care vorbeam in trecut si anume ca in casa va mai aparea un bebe. E probabil un mod de aparare al lui. Isi pregateste terenul.

No comments: