Wednesday, June 25, 2008

Dance me to the end of love

5 comments:

Anonymous said...

Andreea, azi am avut parte de doua surprize foarte placute. Prima a fost cand am intrat pe blogul tau si am descoperit melodia asta superba, pe care o indragisem de cand ti-am vizionat filmuletul cu poze din vacanta ta. Fac o paranteza si trebuie sa-ti spun ca eu visez de foarte mult timp la o asa vacanta. A doua surpriza a fost cand ascultand melodia mi-am vazut numele in blogroll-ul tau. Iti multumesc mult.

Andreea Badran said...

Da, am reusit sa-mi adaug in blogroll-ul meu, dupa atata vreme, inca niste bloguri pe care intru frecvent in ultima perioada.
Cat despre vacanta, ti-am mai spus cred, nici eu n-am crezut vreodata ca o sa am parte de ea. Am visat, mi-am dorit mult si uite ca dupa multi ani visul mi s-a implinit. Urmatorul meu "target" sunt insulele Galapagos unde iarasi visez sa ajung in vreo 2-3 ani.

Andreea Badran said...
This comment has been removed by the author.
ruxi said...

FF frumoasa melodie si trista...mie-mi place un cantec al lui AMEDEO MINGHI,Edera, e ff trist dar minunat,clipul este din film si mi se pare de o tandrete coplesitoare intre mama copil si tata, bine din cate imi amintesc filmul e naucitor de trist ca si melodia dar pe mine ma inalta cand o ascult....poti sa scrii pe google audio si numele lui si titlul si apare.

Simbad said...

ce mai faci, andreea? ai nascut? nasti? Cum a ramas? Oricum ar fi, iti tinem pumnii sa fie bine si frumos!