Thursday, December 6, 2007

Ne-am trezit si ne-am bucurat - ep. 3

Rayan s-a trezit la ora 7 si un pic (deci sperantele mele ca va dormi mai mult s-au naruit) dar a uitat complet de mosh. I-am amintit la un moment dat ca a uitat sa se uite in ghete. Cand a realizat ce s-a intamplat, s-a repezit la ele, a chiuit de bucurie si s-a pus pe treaba. Totusi, ma asteptam sa fie cu mult mai entuziasmat de cadouri ...
S-a infipt, cum era si de asteptat, in dulciuri, din care a inceput sa devoreze in nestire. Degeaba i-am spus eu ca trebuie sa bea mai intai laptele, ca vine moshu si-i ia cadourile inapoi daca nu-si bea tot biberonul ... nu l-am convins. Intai si-a umplut burta cu dulciuri si apoi s-a dus la lapte, mai mult de gura mea ca loc in burta bineinteles ca nu mai era.
Cel mai tare l-a atras masina pe care a primit-o si careia ii lumineaza rotzile, sare, se invarte, se ridica pe 2 roti, ma rog, si tie adult iti face placere sa te joci cu ea. Nu prea stie el sa manevreze telecomanda dar speram ca pana o va distruge, macar asta sa invete. Bucuria cu masina n-a tinut insa mult intrucat bateriile erau pe duca si a trebuit s-o punem la incarcat.
S-a bucurat si de laptop dar nu la fel de tare cum s-a bucurat de masina. Plus ca ala e totusi pt copii mai mari, de la 3 ani in sus.






2 comments:

Anonymous said...

Mooor dupa salopetzelele astea în care îl îmbraci sa doarma. Este atat de dulce în ele...si parca tot un bebelush este !

Anonymous said...

"Bobo" sa fie mai nene...ca restul se rezolva ! Hahahaha