Tuesday, December 4, 2007

Dintr-o petrecere intr-alta

Sambata, de ziua nationala, gasca noastra a avut de sarbatorit ceva cu mult mai important decat asta si anume ziua de nastere a lui Vladi. Mami a lui s-a incapatzanat sa-l sarbatoreasca acasa, ceea ce a riscat destul, dar a zis ca o data-n viata face baiatul ei 2 ani. Pana la urma a iesit insa totul bine, nu i-am daramat femeii casa, nici cu vecinii n-am avut taine, toata lumea a fost extrem de intelegatoare si mai ales multumita. Copiii s-au jucat ca niste diperati, cu miile de jucarii pe care Vladi le poseda (la astea adaugandu-se si cele primite atunci si pe care ai nostri s-au imbulzit, care mai de care, sa le scoata din cutii), au alergat de ziceai ca au toti cheitze, au sarit, s-au mai si certat ca deh, asa e-n tennis. Bianca si-a aratat pentru prima oara muschii si nu s-a mai lasat dominata de partea masculina a gastii si cand le-a tras vreo doua si i-a impins de cateva ori pe unii dintre ei, i-a lasat fara piuit. Bravo Bia, asa te vrem!
Barbatii nostri au facut opinie separata si au stat la o masa, retrasi, cu totii, ceea ce noua ne-a prins foarte bine. Erau atat de absorbiti de ce discutau acolo incat nu vedeau, nu auzeau si nu participau la nimic din ce se intampla in restul casei.
Cand s-a ajuns la capitolul "suflat in lumanari", bineinteles ca ai nostri au fost primii la apel. Vladi saracu' abia a apucat sa-si sufle in propria lumanare ca au si tabarat golanii astia mai mari care, bineinteles, ca au vrut sa sufle si ei si nu o data ...
Gata cu vorbaria, va las acum sa vizionati dovezile.













No comments: