Tuesday, October 20, 2009

Mafia mamicilor in alerta!!!

Dragele mele,

ma simt datoare sa va spun ca Rayan a facut, mai mult ca sigur (o sa aflam cu exactitate maine dimineata) viroza asta respiratorie care bantuie prin targ de ceva vreme. S-a declansat duminica seara cu febra nu alarmant de mare. In schimb de atunci incoace ne distram copios cu febra peste 39, atat ziua cat mai ales noaptea, iar astazi a inceput si cu o tuse nasoala rau, ragusita, ca a unui fumator inrait, soldata de cele mai multe ori cu voma. Avand in vedere ca ne-am vazut duminica cand nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea fi ceva in neregula cu el (ca va dati seama ca nu ne-am fi prezentat intr-un loc unde erau atatia copii), va rog din suflet sa luati legatura cu medicii vostri si eventual sa-i intrebati daca e cazul sa incepeti ceva tratamente preventive. Viroza e tare ticaloasa, se tot latra despre ea atat la radio, cat si la televizor si nu as vrea sa se imbolnaveasca nimeni din cauza noastra. Nu stiu daca vit C sau intaritori imunitari ar putea ajuta, v-as sfatui insa sa le dati totusi ceva. Just in case!
Acestea fiind zise, imi pare tare rau si sper ca Rayan sa fi fost la fel de darnic cu ceilalti copii in privinta imprastierii virusilor, cum a fost cu Chiti la citirea de povesti. Va uram sanatate si va tinem la curent cu detalii imediat ce le aflam si noi.

7 comments:

Unknown said...

Sanatate multa draga Rayan, sa te faci bine!

ILANA ANDREEA said...

Multumim de avertisment! E chiar un gest frumos!
Speram sa va reveniti cat mai curand!

Rox said...

Sanatate multa, multa!

Noi tocmai am incheiat un episod de boala: febra, tuse, muci.
Luata de la gradi si data mai departe catre oricine intalnit in cale. Groaznic!

Unknown said...

Doamna la ce descrii dumneata aici se numeste LARINGITA...avem si noi, la patrat, de aseara, Razvan la fel...concluziile le trageti singura!
Hai sanatate, sa ne facem bine cu totii repede.
ps: ca tot ma laudam eu ieri la telefon ca suntem ok:(((

crina said...

Multumim Andreea pentru atentionare! Daca face asta e, putea sa o ia si de la un copil din parc. Important e sa se faca Rayan bine. Sanatate!

Andreea Badran said...

@ andra sara: multumim!

@ ilana: asa mi s-a parut corect, mai ales ca a fost spatiul mic si inchis.

@ rox: bine ca ati scapat. Si noi tot de la gradi am luat-o ca azi am aflat ca mai sunt vreo 4-5 copii in starea asta. Incepe sezonul si mi-e groaza cum o sa plimbe copiii nostri virozele, de la unul la altul, pana la primavara

@ gabi: nasol. Sanatate viezurilor!

@ crina: da, asa e, doar ca eu nu ma simt bine cand stiu ca am adus copilul bolnav printre atatia copii si ca exista riscul sa-i fi imbolnavit si pe ei. Nici mie nu-mi convine cand ma duc cu plozii undeva si altii sunt muciosi, tusesc sau stranuta pe ei.

alina said...

sanatate multa si grabnica!