Monday, September 14, 2009

Altfel un ajutor de nadejde, n-am ce zice

Asta am gasit eu astazi in masina mea de spalat rufe ... Ghici ciuperca cine-i?
Si na ca Philip ma mai face si sa rad! Sic!


P.S. In alta ordine de idei, imi poate spune si mie cineva de ce nu pot lasa comentarii pe anumite bloguri (bp, anca, crina de ex) ... Banuiesc ca nu e vorba de o conspiratie blogosferica, ma streseaza insa ca nu pricep care-i buba.

6 comments:

crina said...

Andreea la mine se pare ca e o problema cu unele comentarii. Nu stiu momentan de ce. Poti scrie un comentariu daca intri direct in articol, nu pe link-ul de comments. Astept depanarea. Acelea sunt legume spalate? :)

Andreea Badran said...

Ei spalate!Daca erau spalate care era faza? Tocmai venisem de la piata, trantisem sacosele pe jos in bucatarie si domnul s-a servit direct de-acolo.
La vreo 10 minute dupa asta l-am prins si muscand dintr-un castravete nespalat. Noi sa fim sanatosi!

alina said...

La Crina am patit si eu la fel. Dar doar la unele postari, acum si-a revenit, ma lasa :)). Si nu puteam nici direct la postare, nici din linkul de comments, habar n-am de ce. O fi fost vreo greva ceva, mai stii? :))

sultana said...

ne paste iar vreun virus in blogger?

Anna said...

Am urmarit!
Genial fiu-tau cel mic...
Cam asta am vrut sa spun: bucura-te de nazbatiile copilariei. Vezi partea plina a paharului. Cand esti cu ei, fii acolo cu totul.
L-ai pus sa aseze inapoi in punga cartofii si castravetii, nu? :))

In rest: nu doar ca ai dreptul sa mai faci si altceva, e chiar necesar. Doar ca in perioadele mai dificile (raceli, alintaturi), devine greu. Si frustrant. Si n-ai ce face, ori te dedici integral o perioada (cele 2-3 saptamani) ca sa-i reconstruiesti rutina, ori o tii tot asa pana cedeaza primul (nu stim in ce conditii...si cu ce te alegi), ori te rupi brusc de copil (cand m-am intors la servici, asa am patit, ca tine; doar ca la mine a tinut faza cu tricoul).

Pentru patuc: am zis de tricou, de nu perna, pentru ca tricoul miroase mai bine a mami. Nu m-am gandit ca incercasesi deja o varianta. Nici ca el edeja atat de iritat incat nu accepta substitutul.

Naspa. Speram ca macar una din sugestiile din comentarii sa te ajute...
Bafta. Iti tin pumnii.

mamica de Sebastian said...

Poate Philip descopera o noua masina de curatat legume:)