Thursday, February 5, 2009

Leapsa cu lucruri inutile din casa mea

Am primit o leapsa de la Bogdana si uite ca, luata cu atatea treburi si griji (ultima, o conjunctivita de-a lui Rayan, culeasa astazi de la gradinita), n-am reusit sa-i raspund pana acum. Imi fac insa datoria acum, pe fuga.
Cred ca am mii de lucruri in casa care-mi sunt total inutile. Acum insa imi cad ochii pe urmatoarele:

1. Sterogyl (un fel de Vigantol, luat de la Paris, cu retzeta speciala cu denumirea scrisa in doua variante, in franceza pt Franta si-n engleza pentru Anglia pentru ca pe meleagurile noastre mioritice nu se mai gaseste vit D3 injectabila). Prin urmare, trebuia sa fie injectabil iar baba l-a luat "voie orale", deci nu e bun de nimic.



2. Niste rafturi in pereti, luate de la un mega showroom de mobila, care au costat o carutza de bani si care, dupa ce am pus un top de hartie si un dosar pe ele, s-au si rupt. Nu, nu e vina celui care le-a prins in pereti, nici vina diblurilor, ci a celor care le-au fabricat sa nu reziste, sa nu reziste, sa nu reziste. Probabil ca au menirea de a fi doar decorative si-atat.



3. Niste vaze de flori imense, de diferite culori, primite cadou de la un prieten care are fabrica de sticla.



4. Un scanner care zace pe birou, fara ca macar sa fie conectat la computer intrucat, odata cu mutarea de asta vara, s-a ratacit cd-ul cu drive-ul lui si n-a avut nimeni timp sa caute pe net dupa asa ceva.



5. Un bar pe care-l mutam dintr-un coltz in altul al camerei si care vesnic ne incurca.

Astea la o prima strigare, uitandu-ma de jur imprejur, fara ca macar sa ma ridic de pe scaun ... Daca ma si ridic, ma prinde dimineatza scriind. Asa ca multumiti-va cu atat deocamdata.
Dau leapsa mai departe celor doua Ruxi: Ruxi 1 si Ruxi 2 , Sabinei, Gabitzei si Crinei.

L.E. Na, poftim si dovada Bogdana!

3 comments:

Unknown said...

Vrem poze!!!

Cu barul, ca zau daca m-am prins cum arata :)))

Ruxel said...

@Andreea: ii sunt datoare si Bogdanei cu leapsa asta, insa cu evenimentul de ier nu mi-a mai stat gandul la leapsa.
Cand vin azi de la curs (mai devreme ca se termina :) ), ma ocup si de leapsa.

Unknown said...

gata, am inteles acum despre ce vorbeai... tare incomoda piesa de mobilier... macar puneti si voi una doua sticle in ea... de cola, de apa... ii dati si voi un sens existentei ei (piesei :))