Friday, February 20, 2009

Noi am trecut la asta ...

... si ne descurcam de minune! In weekend am servit o crocheta!



24 comments:

adra_bell said...

Bravo! Baiat mare! Eu am fost extrem de stresata cand i-am dat Evei biscuiti pentru prima oara, i-am luat dintr-aia speciali pentru bebelusi, chiar si asa, cum mi se parea ca a rupt o bucatica mai mare, cum ma repezeam si i-o scoteam din gura. Iar ea plangea saracuta de frustrare! M-am relaxat repede cand am vazut ca nu se ineaca.
Nu stiu daca ti-am mai spus, dar mancaciosul tau de biscuiti are niste ochi superbi, mari si luminosi. Extraordinari!

Andreea Badran said...

Si eu am avut grija sa-i dau niste biscuiti care se inmoaie foarte usor, tocmai ca sa nu se innece.
Cat priveste ochii lui ... of, da, stiu! Sunt foarte frumosi, sper sa-i ramana verzi dar ma gandesc cu groaza ce-o sa-mi aduca ochii astia pe la usa peste vreo 16 ani.

crina said...

Ooo! Biscuiti! Mie mi-e frica sa-i dau lui Rares. Desi acum ca ma gandesc nu cred ca i-ar face rau. Si de placut sigur i-ar placea. Papati gluten?

Ruxel said...

@Andreea: lasa draga, nu te mai gandi cu groaza, gandeste-te la solutii :))

Anonymous said...

si noi am cautat biscuiti dar am gasit numai de la 10 luni (nestle). Ce fel de biscuiti folositi voi? Corina

Andreea Badran said...

@ crina: nu, rau n-au ce sa-i faca. Atata doar ca au zahar. Gluten insa nu! Sau cel putin nu scrie pe ei. Si cati mananca acum? Ca doar nu-i dai 100 ...

Andreea Badran said...

@ corina: sunt biscuiti Leibniz, nemtesti. Au avantajul ca se inmoaie foarte usor si chiar daca apuca o bucata mai mare, i se inmoaie in guritza pe loc. Si nu prea exista riscul sa se innece.
Acuma stii cum e, fiecare face cum crede. Eu asa am simtzit. Am vrut sa-l incerc cu asta sa vad cum reactioneaza.

bp said...

tot inainte philip ! iar mami multa sanatate !

Anca Ilie said...

Leibnitz au sigur gluten! De fapt, toti biscutitii sunt cu gluten, mai putin pe care se specifica in mod expres ca sunt fara gluten, dar care, cel putin "pe vremea mea" (adica a fetelor mele sub 8 luni, cand se da unda verde la gluten) nu se gaseau. Oricum, daca te linisteste cu ceva, Leibnitz sunt de o calitate buna. Dar fetele mele au preferat Petit Beurre d-aia romanesti! :)

G. said...

Goooo, Philip!

Mi se pare un drum atat de lung pana la biscuiti!

Ramonutza said...

da da!! ne-am facut baiat mare:) :* ..bravo:)

Andreea Badran said...

@ bp: multumesc! Deja ma simt mult mai bine! Tusesc din ce in ce mai rar si-mi tin si mancarea in stomac!
@ anca: asta e, au gluten, au gluten. Pana la 8 luni oricum nu mai e mult. Plus ca la cat o sa manance el, nu-i bai!
Sincera sa fiu, si eu prefer Petit Beurre (pe care-i mananc cu lapte si cacao, cu multa placere), dar aia sunt mai tari si mi-e frica ca se inneaca cu ei. Asta e singura ratiune pentru care am ales Leibniz. Ca se inmoaie imediat.
@ G: nu-i chiar asa de lung drumul, o sa vezi. Trebuie doar sa-ti faci curaj sau sa ai mai mare incredere in Vlad.

bp said...

hei, ma bucur ! eu stiam ca la 6 luni se da drumul la gluten, oricum, cit maninca? lasa-l sa rontaie, ca-i voinicel !

raluca said...

eu nici până acum nu am înţeles care e faza cu glutenul ăsta...mi se pare doar o găselniţă.
Bravo Philip! Ai intrat în rândul rozătorilor. Matei mi-a demonstrat că nu e nevoie de mulţi dinţi ca să mănânci grisine, covrigi, pâine, pişcoturi etc.Nu ştiu la alţii cum este, dar mâncăciosul meu scoate afară bucăţile care i se par prea mari. Aşa că nu prea am avut stress cu înecatul.

Andreea Badran said...

@ bp: pai astazi a fost prima oara cand i-am dat si a ras vreo 4.
Nu intentionez sa-i dau zilnic oricum. Sau nu deocamdata!

Andreea Badran said...

@ raluca: nici eu nu stiu exact care-i faza dar in fine.
Si Philip a scuipat o bucatzica astazi dar nu stiu daca intentionat fiindca nu se descurca cu ea sau pur si simplu i s-a "prelins" printre gingii.

Bogdana said...

fii-tu ma hipnotizeaza cu ochii aia!

andreea eu zic ca iti faci prea multe probleme cu ce o sa faca la 16 ani cu ochii aia... treaba lui, de-aia l-ai nascut cu cocosel :))))

daca era fata? si cu ochii aia? sa te fi vazut atunci

Andreea Badran said...

@ bogdana: adevarul este ca nu stiu de unde dumnezeu are ochii astia ... daca era fata cred ca nu as fi fost atat de stresata! Cred! Nu stiu!

ruxi said...

Of doamne ce scump e!!! si ochii aia sunt asa verzi si calzi...:-)

Gabriella said...

Heeeiii!!! Bravo Philip, ai crescut micutule. Felicitari!
Ai niste ochi puiuleeee, o sa faci praf fetele!
Hai ca pana ne vedem in parc, ai sa si mergi. Ha! ha! hA!
Sa-ti traiasca Andreea!

Andreea Badran said...

@ gabi: auzi doamna, ia nu mai fa tu previziuni de-astea devastatoare pt o mama de baiat ...
Cat despre iesitul in parc ... la ce e afara ma tem c-o sa meraga la scoala pana ies eu cu el.

alina said...

chestia cu gluten intolerance e valabilă la ffff puține persoane și oricum se manifestă atât de urât încât un bebe alăptat simte și prin laptele mamei glutenul și face reacție alergică. iar glutenul este prezent în majoritatea produselor de panificație sau care conțin făină.
așa că stai liniștită, poți să-i dai biscuiți fără probleme.

Andreea Badran said...

@ alina: sa stii ca nici nu-mi faceam probleme. Chiar n-aveam nici un stres. Si Rayan a mai rontzait biscuiti si n-a patit nimic, asa ca Philip de ce n-ar primi si el?

Monica said...

Daca Philip mi se pare o crocheta, o gogosica, o piersicuta, un dovlecel si nu mai am alte cuvinte de alint, iar el papa o crocheta, nu e un fel de canibalism?
______
Iar Rayan e un cuceritor si jumatate:dupa ca ce spala vase mai are si bucle mii!