Tuesday, February 10, 2009

A inceput distractia

11 comments:

Ruxel said...

Vai ce simpatici sunt! Insa mie Rayan imi lasa impresia ca mai mult se prosteste in a nu-i da lui Philip jucaria, parca o face doar ca sa iasa putzin scandal, nu pentru ca intradevar nu vrea sa i-o dea. Lasa sa mai creasca Philip putzin sa vedem atunci razboi adevarat....sau nu, mai sti?!

Unknown said...

ce haiosi sunt! abia astept sa ma vad si eu in postura asta :)

crina said...

In primul rand, desi imi e mila de Philip, in situatia asta eu votez cu Rayan. Sa se stie cine e mai mare si mai puternic. E un simpatic. In al doilea rand tanjesc si eu dupa un tarc pentru Rares. Dar unde Doamne sa-l mai pun?

alina said...

Stai să vezi ce mai urmează!! :)) (zic eu drept încurajare!)

Ceska777 said...

NMO):*'

COMENTARIUL LUI FII-MIU! Scuze

Anonymous said...

Ce haiosi sunt. Mi-e drag de ei de nu mai pot!

Andreea Badran said...

@ ruxel: nu se prosteste deloc. Figura asta se tot repeta zi de zi. El se baga acolo langa Philip, ii ia toate jucariile, le ascunde intr-un coltz, se aseaza in fata lor si cand intinde ala mic mana dupa ele este tratat cu refuz vehement, sub pretextul ca el le-ar fi luat primul sau ca are grija sa nu cumva se loveasca Philip cu ele.
@ bogdana: s-a zis cu linistea ta atunci. Ce diferenta de varsta va fi intre ai tai?
@ crina: Ala e de fapt un patutz de voiaj( pe care-l caram cu noi peste tot pe unde calatorim cu ei) si a fost transformat temporar in tarc. Nici eu nu mai iau tarc ca nu e cazul.
Cat despre ce face Rayan ... mie nu mi se pare corect sa abuzezi de forta (ca despre asta e vorba pana la urma) ... oricum, o face din gelozie si daca-l cert prea mult nu rezolv absolut nimic. Incerc cu vorba buna deocamdata!
@ alina: merci de incurajari! ;-)
@ ceska777: dar stii ca are perfecta dreptate? Il mai asteptam pe aici.
@ mirela: da, sunt haiosi, pana or incepe sa-si sparga capetele. Prevad asta nu peste foarte mult timp. Doar am si eu o sora mai mica ...

Unknown said...

andreea, ca la tine... 3 ani si aproape 4 luni...
mai povesteste-mi... am de invatat cred ca....

Andreea Badran said...

@ bogdana: mda, la noi au fost 3 ani si 3 luni ...
Ce sa-ti povestesc? Vei vedea si tu. O sa-ti fie greu la inceput, in prima luna, pana va veti obisnui unii cu altii. Asta mare va fi extrem de geloasa (desi cunosc si vreo doua cazuri unde nu s-a intamplat asa), te va solicita la maximum, mai ales atunci cand alaptezi, il schimbi pe bebe, ii faci baie etc. Va vrea TOATA atentia ta atata timp cat va fi treaza, nu te va slabi o clipita. Apoi, dupa ce lucrurile se vor mai aseza, se va mai linisti un pic dar accesele de gelozie se vor manifesta mereu, oricat de mult te-ai stradui tu sa nu-i dai motive.
Cred ca ar fi mai nimerit sa scriu un articol despre asta si cele care au de la doi copii in sus sa aduca completari ...
Poate fac asta maine! Mi-ai dat o idee. Si dedic articolul asta Marei, tie, Alinei si celorlalte mamici care asteapta un al doilea copil.

alina said...

Măi la mine chiar n-a fost prea tragic cu gelozia, Maria era geloasă mai degrabă pe noi, o percepea pe Anna ca fiind a ei și numai a ei.
Și oricum a fost tot timpul o mini-mămică, extrem de protectivă față de mezină.
Nu știu dacă e mai altfel la fete ...
Acuma că s-au mărit amândouă se ceartă pe jucării și ele și vor amândouă să fie șefe :))) (asta e ereditar!! :D). Cred că în principiu problema vine de la Anna, care e foarte posesivă și curioasă, dacă are ceva nu dă nici moartă, iar dacă vede altceva la soră-sa, musai trebuie să-l aibă ea. Deci m-am înțeles mai bine cu Maria din punctul ăsta de vedere.
Oricum, așa e, în primele vreo 2 luni, e groaznic, pt că trebuie să-ți împarți timpul și pe tine.
Dar trece! :)
Acum pt mine nu există fericire mai mare decât să le văd cum se joacă împreună (chiar și când se ceartă).

Andreea Badran said...

@ alina: intr-un fel si Rayan il percepe pe Philip ca fiind numai al lui, in sensul ca daca cineva strain vrea sa se apropie de Philip, sa-i vorbeasca sau, doamne fereste, sa-l ia in brate, iese cu scandal. Doar ca si asta este de fapt tot o manifestare de gelozie. Adica de ce sa vorbesti tu cu el, de ce sa-i dai lui atentie, de ce sa-l tii pe el in brate cand poti s-o faci cu mine. Adica eu nu exist?
Eu am patzit asta in Liban. Adica acolo a fost cel mai crunt. Nu a lasat pe nimeni sa se atinga de Philip, daramite sa-l mai ia si-n brate. Cum vedea pe cineva ca se apropie de el cu intentia vadita de a-l lua in bratze, cum sarea ca o harpie, se interpunea intre persona in cauza si frati-su, tzipa, le spunea ca n-au voie sa-l ia in bratze ca-i fratziorul lui si nimeni nu se mai intelegea cu el.