Wednesday, February 4, 2009

Anastasia

Astazi, la 20:55, s-a nascut Anastasia. Are 3600 gr si ... tineti-va bine ... 53 de cm. A primit nota 9 ca cica 10 primesc numai tocilarii!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai noroc iubita noastra! Sa cresti repede ca sa te poata lua Rayan si Philip la smotocit si alergat. Abia te asteapta!





30 comments:

mariamirabela said...

Wow, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita si parintzii ei si voi la fel si sa va bucuratzi de ea!

Si eu tocmai te intrebam pe blogul meu daca este fetitza ca nu-mi mai aminteam bine!

Felicitari parintzilor!

Andreea Badran said...

Multumim!
Este fetitza si inca ce fetitza ... o grasana si-o lungana!

alina said...

Să vă trăiască, să fie sănătoasă, iubită, norocoasă, să-și fericească părinții!!!

Ruxel said...

Am deschis calculatorul numai in speranta ca ai pus deja poze cu ea :))). Este o babana, o grasana si o frumoasa. Sa-i traiasca Adei, sa va traiasca si voua si sa va bucurati de ea. Pupici Adei si voua.

Ruxel said...

Doamneeeee si cat par are!!!! Imi aduce aminte de Alex :)

Zu said...

Wow, ce veste mare!!! Felicitari si muuulta sanatate si fericire!

Andreea Badran said...

Multumim tuturor!
@ ruxel: pai n-am rezistat sa nu pun poze ca eram asa de mandra de ea de parca as fi nascut eu.
Cat despre par, nu numai ca e mare, dar e si cretz. O sa fie creatza ca Dragos cred. O sa-i mai fac poze si astazi, cred ca o sa arate mai bine. Teoretic trebuie sa fie mai descongestionata, sa-i fi disparut si petele de pe fatza ... deh, acolo in poze avea fix 10 minute.
O sa scriu si despre experienta cu Giulestiul, care, spre surprinderea mea si contrar tuturor asteptarilor, a fost extraordinara, atat pentru ea cat si pentru noi. A avut noroc.

Andreea Badran said...

@ zu: da, e intr-adevar o veste mare, mai ales ca am avut emotii pe tot parcursul sarcinii. In fine, totul a fost bine pana la urma.
Tu unde trebuie sa nasti? Nu stiu daca am citit pe blog sau ai mentionat pe undeva, sunt cam bulversata acum. Si oricum, stau foarte prost cu memoria de cand cu nasterea.

G. said...

Felicitari! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa!

Andreea Badran said...

Multumim G!

crina said...

Sa fie sanatoasa si norocoasa!

ruxi said...

Sa va traiasca!!! sa fie sanatoasa si fericita!!!.....mamaa ce smotoceli vor fi la voi in curand...ha ha..:-)

Unknown said...

mama, ce frumoasa si grasana e :))) zau daca nu e frumoasa !!!

andreea, ia sa povestesti experienta cu Giulestiul... Uimeste-ma si pe mine... Poate de acum trei ani de cand am nascut-o pe fii-mea s-au mai schimbat lucrurile...

si... chiar e frumoasa! :))))

Andreea Badran said...

@ crina & ruxi: multumim!
@bogdana: va povestesc cand ma mai linistesc ca deocamdata alerg intre un alaptat, o masa de-a lui philip, gradinita si spital. Cred ca a avut mare noroc sor-mea, cel putin pana acum. Va relatez totul mai pe seara cred.

Unknown said...

si na, ca ti-am mai dat si o leapsa... urat din partea mea :)

stai linistita, take a deep breath, noi tot aici suntem :)

Anca said...

"ce frumoasa eeee!!!" - tot asa am zis si cand am nascut eu si am vazut-o pe Ilinca (la Roxi am avut anestezie totala, am vazut-o mai tarziu). deci inseamna ca e chiar frumoasa! sa va traiasca si sa fie sanatoasa si fericita!

mamica de Sebastian said...

sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Andreea Badran said...

@ bogdana: ma ocup si de leapsa in curand, merci.
@ anca: da, este. Multumim!
@ florina: multumim

Ruxel said...

@Andreea: ai zis ca mai pui poze. Ma faci sa intarzii la curs, ca eu stau sa deschid laptopul si sa urmaresc postarea ta :(( si nimiiiiiiiiiic. Acum trebuie sa astept pana diseara...

adra_bell said...

Bine ai venit Anastasia! Sa va traiasca frumoasa pletoasa si lungana!

Andreea Badran said...

@ ruxi: doamna, n-am mai apucat sa pun nimic. Sunt varza, ma duc de doua ori pe zi la spital, asta dupa ce in prealabil il adorm pe Philip, vin acasa, ii dau sa manance, ma duc cu Rayan si dupa el ... am capul cat o banitza, nu am mai dormit de nu stiu cand ca lumea ...

Andreea Badran said...

@ adra_bell: merci mult. Sa ne traiasca. Maine vine acasa, abia astept s-o smotocesc putin. In spital n-am reusit decat sa-i dau un pup pe capshor, in fuga, pe schestache.

Unknown said...

In primul rand: FELICITARI! Sa fie sanatoasa, ca frumoasa e deja, sa creasca mare si sa aiba toate atu-urile unei femei care reuseste in viata!

E incredibil, numia vesti extraordinare am primit zilele astea!

In al doilea rand, nu ma indoiam ca va fi o experienta placuta cu Giulestiul, ca acum 1 an acolo am nascut-o pe Mariuca si am ramas la fel, si eu, impresionata de cum au decurs lucrurile.

Pupam si inca o data felicitari!

Unknown said...

usurel, mami... nici oboseala nu te ajuta prea mult...

Unknown said...

auzi, ca ma uitam acum din nou pe poze (nu ma abtin, ca e prea dragalasa) si am vazut ca a luat 9... ok, am inteles ca nu e tocilara :), dar de ce a luat 9?

la fii-mea a fost normal sa ia 9 (adica ce pretentii sa am la 37 de saptamani, cezariana, 2700 gr si 49 de cm?)... dar Anastasia? tot cezariana?

Simona said...

Auzi Andreea, voi incepeti sa ma suparati, asa... La voi in familie toti, dar musai toti trebuie sa fie in halul asta de frumosi? Si inca de la nastere chiar?!
Cu alte cuvinte, sa va traisaca si sa va bucurati de ea, e o scumpete de fetitza, si mare si frumoasa, ceea ce ii dorim si in continuare! (impreuna cu minte multa si bafta in viatza!)

Andreea Badran said...

@ silvia: multumesc mult!
Cat priveste Giulestiul, eu, sincer, am fost surprinsa sa constat ca a fost ok. Citisem atatea chestii nasoale despre spitalul asta, in ultima perioada au tot fost scandaluri legate de el, incat ma asteptam sa fie horror. A fost super ok sau a avut sor-mea noroc sa nimereasca peste o tura cu oameni mai dragutzi, nu stiu.

Andreea Badran said...

@ bogdana: a luat 9 din mai multe motive cred: in primul rand, desi s-a nascut natural, a trebuit scoasa cu vid intrucat sor-mea n-a mai participat deloc la expulzie, era deja epuizata si avea si epidurala. Era foarte vanata la manutze si piciorushe (mai mult decat orice bebelush care trece prin trauma nasterii ... eu m-am speriat cand am vazut-o asa de vanata). Nasterea i-a fost indusa, deci nici una, nici cealalta n-au fost pregatite.

Andreea Badran said...

@ simona: scriam acum ceva timp ca din parinti perfecti nu pot iesi decat copii pe masura nu? Ori cum noi doi suntem perfecti (si modesti!), avem si copii perfecti. Vad ca se aplica si in cazul Adei si a lui Dragos! Au o fetita perfecta!
Va pupam si merci mult pentru urari!

Anonymous said...

Este superbaaaaaaaaa! Sa va traiasca, sa va bucurati de ea! Si ce nume frumos are!