Friday, February 6, 2009

Alta leapsha, cam aceleasi raspunsuri

Avand in vedere ca ceea ce nu-mi trebuie corespunde in mare parte cu ceea ce nu-mi place si nu vreau sa vad prin casa, nici ca element decorativ, nici ca altceva, gasiti o mare parte din raspuns la leapsa anterioara.
Urasc in plus bibelourile, de orice fel ar fi ele, covoarele persane, mari si colorate, lampile cu tzurtzuri, tablourile clasice cu naturi moarte, vaze cu flori sau peisaje de tot felul (ma refer la cele no name desigur) sau cartile asezate in biblioteca folosindu-se ca unic criteriu culoarea cotorului.
O dau mai departe Crinei, celor doua Ruxi, Sabinei, Gabitzei si Marei.

8 comments:

Ruxel said...

O iau si pe asta :). Dupa-amiaza o dedic celor doua lepshe. Pupici.

adra_bell said...

Ruxel, poate trei vrei sa zici, ca mai ai una si la mine...:D

Simona said...

Intrebare tampita: ce naiba e aia lampa cu tzurtzuri?!

Andreea Badran said...

@ simona: hai ma ... e o lampa de-aia cu decoratiuni din sticla (in cel mai bun caz) sau, mai nou, din plastic si arata ca niste tzurtzuri ... Si cand o atingi sau e un curent mai puternic zornaie ca niste clopotzei!

Unknown said...

si lampile alea cu elice nu te enerveaza? pe mine da! dar tapiseriile alea cu rapirea din serai?

Andreea Badran said...

@ bogdana: Ei nu! Uitasem de alea. Oricum, daca e sa ma gandesc profund, as gasi probabil mii de obiecte pe care le vezi prin diverse case si pe care eu nu mi le-as pune in vecii vecilor la mine: perdeluztele alea kitch-oase la geamurile de la bucatarie, preshurile prin casa, covoarele pe pereti, cu rapiri sau fara, blanitzele artificiale la pat, asternuturile creponate, mileurile, macrameurile, goblenurile, plantele artificiale, fie ele in glastra sau sub forma de ghiveci, zorzoanele in general si mii de alte obiecte. Nu suport de exemplu auriul, fie ca e vorba de bijuterii sau de orice altceva. N-am acum timp si chef sa-mi bat capul cu ele, da-s multe.

Ruxel said...

@Andreea: cat trebuie sa mai astept sa iei ultima leapsha de la mine?

Andreea Badran said...

Doamna, stii cat mi-a ars mie de lepshe zilele astea? Nici nu pot sa-ti spun. Am una bucata copil cu conjunctivita si behaiala acasa (nu l-am trimis nici astazi la gradi ca nu mi-au placut ochii lui aseara si cam tusea), una bucata copil de tzatza, proprietate personala si una bucata copil nou nascut, tot de tzatza (ca doar eu sunt si mama ei, mai putzin in ceea ce priveste alaptatul care-i revine totusi maica-sii). In plus de asta: cumparaturi, scos copiii in parc, mancare etc. Adica cum as fi putut sa ma ocup si de lepshe in situatia data?