Wednesday, January 9, 2008

Tot baiat?

Da, asa se pare! Ieri am fost sa ne facem prima morfologie fetala 4D si, din spusele doctoritei, se pare ca e tot baiat. Ca procentaj: 70%.
Eu m-am bucurat nespus pentru ca asta imi doream sa aud, dar oare sa ma bucur pana la capat? Daca aflu ulterior, cum s-a mai intamplat in atatea alte cazuri, ca de fapt e fata? Nici asa n-as fi tocmai trista, dar eu imi doresc inca un Rayan. Probabil ca-l iubesc prea tare si asta e explicatia.
Toata lumea imi doreste fata, toata lumea, fara nici o singura exceptie, e convinsa ca e fata ... eu simt ca e baiat! Vom vedea!
Important este ca orice ar fi, e sanatos, ca are tot ce-i trebuie si la locurile lor, ca are maini, picioare, atatea cate trebuie, ca se misca "natural", desi a fost cam capos ieri si ne-a tratat mai tot timpul cu spatele, nevrand sa se intoarca si el un pic sa-l vedem la mutritza. Are un impresionant 7,3 cm si 68 gr.
Atasez aici cele cateva "graitoare" poze primite ieri, filmul pe dvd fiind mult prea lung ca sa-l pot trece pe blog. Nici sa-l impart in parti mai mici nu cred ca ma pricep.

4 comments:

Anonymous said...

Ce bestial se vede! Atât de clar i se vede capul si gâtul. Finutze....ca ale unei fetitze.....
Putea însa sa-ti dea o poza de-a-ntregul!!!

Anonymous said...

Si cum îsi duce mânutza la gura în a doua poza.....suuuuper.

mara said...

ei, parca profilul e cam dur, maxilar mai puternic, trasaturi de baiat... cat despre manutza... pare ca si falanga 2 a degetului mare spune ca e baietel, nu? :)))

Andreea Badran said...

Ruxi: ma leshi Ruxandro?????
Te-ai gasit tu sa ma tachinezi acum ...
Mara: Asa e Mara, esti singura care are dreptate!!! Hahahaha