Friday, January 4, 2008

Vacanta

Dupa ce ne-am ghiftuit bine timp de doua zile (caci si pe 25 ne-am dus tot la muni unde am luat-o de la capat), pe 26 decembrie am plecat la munte. Ca si anul trecut am stat la Sinaia caci doar acolo am mai gasit locuri libere. Ne-am hotarat foarte tarziu sa plecam (si si-asa am fost la un pas de a sta acasa avand in vedere ca Rayan s-a imbolnavit inainte de Craciun, apoi am urmat eu si apoi Rafic si Majd). Pana la urma pe Rayan am reusit sa-l pun pe picioare si dupa ce am primit si acceptul medicului, am pornit-o, cu arme si bagaje, cu mic cu mare, spre munte. Noi ceilalti am plecat raciti cobza. Dar am functionat!
Bineinteles ca Familia Visan ne-a urmat si, desi n-au stat in acelasi loc cu noi, ne intalneam zilnic, pe la jumatatea drumului (adica pe partia din Azuga), ori ne vizitam reciproc.
Copiii s-au distrat de minune, mai ales cei mari. Rayan a fost mai reticent in prima zi (nu prea stia el cu ce sa mananca zapada, saniusul etc), dar apoi si-a dat seama ce si cum si s-a comportat minunat.
La ora la care scriu postul asta regret amarnic ca n-am prins acolo vremea si ninsoarea care au fost ieri in Bucuresti. Mi-ar fi placut sa avem parte de atata zapada si acolo.
Ma rog, una peste alta, a fost bine, ne-am simtit cu totii bine, ne-am distrat, am stat la aer curat, am facut bujori in obraji (aratau copiii ca niste mere rumenite) ne-am dat cu saniile, ne-am incarcat putin bateriile.



Asta faceau Bianca si cu Rayan in restaurantul hotelului Palace din Sinaia in timp ce noi mancam.




Un peisaj ireal de frumos, in amurg, in drum spre cabana "Trei Brazi" din Predeal ...




Si iar pe partia din Azuga ...

















No comments: