Thursday, January 10, 2008

"L"

Am uitat sa trec aici ceva extrem de important (pt mine of course) si anume ca Rayan il pronunta de alaltaieri pe "l". Sa vedeti ce frumos zice acum coLa sau BaLoo ... E simpatic foc si cand il pronunta deschide gura mare, duce limba-n sus, o loveste de dintii de sus si de buza superioara ... Mare efort pentru el sau cel putin asa pare!

Si tot ca un fapt simpatic, dimineata, cat motzaiam eu la el pe pat, domnul si-a tot facut de lucru pe langa mine. A "citit" din zecile de carti pe care le are, a vazut Pinocchio (varianta scurta) de 4 ori, si-a facut pe-acolo de lucru si asa am putut si eu sa stau linistita ca mi-a fost cam rau dimineata. La un moment dat, a iesit din camera, a venit la birou (unde eu uitasem aseara niste ciocolata), a indesat un cub de ciocolata in gura (stiind foarte bine ca n-are voie sa manance asa ceva), apoi si-a indesat pupa (pt necunoscatori, suzeta) in gura si s-a prezentat in camera la el ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nici usturoi nu mancase, nici gura nu-i mirosea. Nici nu m-as fi prins de ce-a facut daca nu incepea sa-i curga ciocolata din gura. Avand in gura si suzeta, ii era greu sa mestece si atunci se mai prelingea pe langa, pe body-ul lui care era si deschis la culoare. Bad luck! Asta ca sa vedeti ca, desi nu-i invata nimeni sa fure sau sa minta ei se descurca mititeii! Rayan va fi cu siguranta un supravietuitor!

2 comments:

mara said...

hahaha, imi si imaginez: pac ciocolata in gura, pac suzeta si mutra de ingerash, sa nu se prinda nimeni, hahaha

Andreea Badran said...

Mara: da mai, exact asa a fost: s-a prezentat inapoi in camera de parca absolut nimic nu s-ar fi intamplat! Si daca nu i se prelingea ciocolata pe body, ar fi putut sa rada de mine pana la capat!