Wednesday, November 4, 2009

Halloween-ul la Pink Lemon

Rayan a avut vineri la gradi petrecerea de Halloween. Nu am participat in viata mea la un astfel de eveniment, nu ma omor in general dupa sarbatorile astea de import, numai ca de dragul lui Rayan si a bucuriei lui, m-am conformat si am lasat la o parte principiile mele. Ne-am prezentat cu dovleci scobiti ca la carte, placinta cu dovleac (yeah, am facut-o si pe asta!), imbracati cu mic, cu mare in diverse costume specifice sarbatorii in cauza. S-au perindat pe-acolo fantome, scheleti, vampiri, vrajitoare, dovleci, pirati, care mai de care mai infricosatori. Muzica a fost si ea de mare exceptie, aleasa cu grija, drept pentru care de atunci incoace mi se tot cere acasa "muzica cantata de fantome". Toate decoratiile, premiile, diplomele, accesoriile au fost facute de copii, sub indrumarea lui Raluci a lui Nico. S-au ales din randul parintilor degustatori care sa premieze cea mai buna placinta, juriu pentru alegerea celui mai frumos si original dovleac si a celui mai frumos costum, s-a baut "sange adevarat", s-au devorat dinti de vampir si viermi sub forma de jeleuri, s-a dansat,s-a urlat, una peste alta a fost o petrecere extrem de reusita. Copiii, cot la cot cu Raluci si Nico, au pregatit totul foarte minutios si au muncit pe rupte pentru pregatirea acestui eveniment. Felicitari fetelor!

Acum abia astept serbarea de Craciun care, dupa cum mi-a soptit o pasarica, va fi cu totul si cu totul speciala si originala.






















12 comments:

mamica de Sebastian said...

superb party au avut,costumatie,invitati si prajituri:)

Danae said...

Da, am mai spus asta, mi s-a parut foarte reusita ideea educatoarelor.
Distractie in comun, copii si parinti? Suna foarte bine.
Ma bucur ca ati avut o experienta placuta.
Si, sigur ca da, sunt si eu curioasa ce veti face de Craciun.
Bravo!

crina said...

Pare ca a fost o petecere reusita pentru copii. Si placinta? Cum a fost placinta? Vrem reteta doamna!
Masca lui Rayan mi-a picat cu tronc. Imi plac fantomele dragalase!

Andreea Badran said...

@ florina: da, a fost f misto!

@ danae: Da, vad ca au inceput si ei sa mearga pe sistemul asta, de a implica parintii in activitatile copiilor si de a-i provoca sa faca tot felul de lucruri impreuna. Exact pe acealasi sistem se merge si la scoala unde merg cei mari. Parintii sunt f implicati in tot ce inseamna activitate in scoala, mai ales in cele extracuriculare.

@ crina: sa fi simtit matalutza ca masca e e luata de la Imaginarium si de-aia sa-ti fi picat cu tronc?
Si noua ne-a placut f mult, tocmai pt ca nu avea o fata infricosatoare, ci una extrem de dragalasa. E de fapt mutra lui Casper.

Unknown said...

Ati fost tare tare dragalasi toti! Si petrecerea pare tare reusita...felicitari echipei de copii, educatoarelor si parintilor!

Anonymous said...

"mama lui rayan",atat raluci cat si nico va multumesc pentru participare,pentru costume,placinta si dovleac.promitem sa numai punem copilul la munca multa pe caietelul de matematica daca si el o sa vorbeasca mai incet :).va mai asteptam la petreceri!

Andreea Badran said...

@ anonymous: hahahahaha, de ce oare banuiesc eu cine este anonima asta?
Cat priveste vorbitul mai incet, nu cred ca exista sanse, e un defect de familie. Asa "se striga" la noi in casa unde decibelii intrec orice imaginatie, de la mare la mic si de la mic la mare. Noi ne-am obisnuit, acum ramane sa va obisnuiti si voi. hehehe
Iar cu caietele de matematica ... ce sa zic? Nu credeti ca au tot timpul din lume sa scrie in ele? Varsta asta e pentru joaca, nu pentru lectii. Parerea mea!
Eu n-am pretentii si asteptari atat de inalte de la copilul meu, asa cum vad ca au alte mamici. Nu-i vreau genii pe niciunul dintre ei, ma multumesc deplin asa cum sunt. Pupici!

Anonymous said...

asa cere programa, nu noi!

Andreea Badran said...

@ anonymous: da, da, stiu asta! Dar asta nu inseamna ca cei care au facut programa erau intregi la minte cand au conceput-o!
Ce ziceti de ideea ca Pink Lemon sa-si faca un blog??? N-ar fi o idee misto? Ca in fond asta va cam lipseste. In rest le aveti pe toate!
Pupici si ne vedem luni.

Anonymous said...

"mama lui Rayan"...asta ca sa citez pe cineva de mai sus...n-ai mai scris demult:)...

Anne said...

superbe pozele, si petrecerea de asemenea! ASteptam sa ne povestesti legat de cea de sarbatori ;)

alina said...

LA MULTI ANI, Andreea, sa traiesti cu numele!! Tot ce-ti doresti asa sa fie!1 Dar nu ne uita, ca ne e dor de tine, de voi! :)