Sunday, July 5, 2009

Inceputuri promitatoare de vacanta

Am ajuns de doua zile la Bran si, fara sa ma vait, copiii au inceput sa-mi manance urechile. Pe Rayan nu l-am putut opri din mancat astazi toata ziua (lapte cu ochisori - asa zice el la cerealele Cookies de la Nestle - de doua ori, la interval de o ora, intre astea piersici la greu, 3 snitzele de pui, pepene, un castron de supa de pui, doua iaurturi, sandwich cu sunca si cascaval).
L-a razbit si pe el foamea in sfarsit si recupereaza. Plus aerul de munte care ne ajuta in sensul asta.Philip nu se lasa nici el mai prejos, don't worry.
Altfel, vremea e buna, chiar daca ne-a mai si plouat cate putin, e cald cand e soare, chiar foarte cald, avem o terasa imensa si acoperita unde ne putem adaposti in caz ca ploua si cu toate astea sa ramanem totusi la aer curat, seara e racoare - o placere, avem 4 laptop-uri, facem poze, copiii se joaca non stop, alearga ca bezmeticii prin curte zi lumina iar seara cad ca mustele, avem animale de toate soiurile pe care sa le studiem, cum v-am spus, mananca de sparg, ce am putea sa ne mai dorim? Sa tina o vesnicie cel mult!
Ieri am decis sa ne mai prelungim sederea pe aici, in asa fel incat sa stam macar 2 saptamani. Betoanele din Bucuresti nu ne atrag si anume deloc.
Keep in touch!
















8 comments:

Crina said...

In sfarsit! Ce bine ca aveti si voi o vacanta meritata. Si sa stati acolo cat mai mult, ca oricum aveti recuperari de facut. Si abia asteptam sa va vedem in parc iar.

alina said...

Bravo, ce mă bucur, să vă priască, la toți, în continuare!!!

mamica de Sebastian said...

Ce ma bucur ca aveti o vacanta frumoasa.Aerul de munte e foarte bun..

Ceska777 said...

Ia uite! Va scoateti parleala cu marea. Foarte bine! Se vede ca va prieste, Rayan e iar zambitor si a toate mancator din cate spui.
Va lasam sa mai stati 2 saptamani dar vrem sa ne mai transmiteti in direct mai des, ok?

Laura N. said...

stati acolo cat d emult puteti...mai ales daca va simtiti bine! azi plecam si noi! iuhuu

mariamirabela said...

Bravo, in sfarsit, cateva zile frumoase si pe strada voastra! Sau in castelul vostru! :)

Se apropie si ziua lui Philip, nu? Faceti petrecere la Bran?

Sanatate lui Rayan si recuperare in forta!

Andreea Badran said...

@ ceska: da, o sa mai bagam poze ca de facut facem la greu.

@ laura n: vacanta placuta! Unde mergeti?

@ mariamirabela: da, ziua i-o facem aici. Mai ales ca sunt si prietenii nostri aici, Ruxel cu familionul. N-are sens sa ne intoarcem in Bucuresti pt asta. Un tort gasim si la Brasov cu siguranta. Si inca unul bun bun bun. Dupa ziua lui mai stam aproape o saptamana aici.

Unknown said...

si la voi e superrrrr!
cand e ziua piscotului?
o tineti numai in petreceri aici?
alex, fitu?
frumos va sade!!!:)))