Wednesday, June 17, 2009

Plecam!



Nu ne vom vedea/auzi o perioadă întrucât dis de dimineaţă (ai auzit Ruxi da? Dis de dimineaţă!), cu căţel şi purcel, plecăm la mare. Rayan e bine, slavă domnului, Philip e sub antibiotic căci acum două nopţi mi-a făcut iar febră, tuşeşte ca un campion şi-i curg mucii, Lana e fonfanita, Majd are urechile înfundate şi gâtul vraişte, Rafic e varză şi sub antibiotic şi el şi de astăzi sunt şi eu cu gâtul în pioneze, cu nasul înfundat şi cu o tuse să-mi trăiască. În această formaţie şi cu aceste simptome de vis clanul Badran pleacă la mare. Ce-o să facem acolo nu ştiu, really! Dar mă rog, îmi rămâne speranţa că ne vom reveni cu toţii că prin minune şi vom savura atmosfera, apa, soarele şi ce mai presupune o astfel de vacanţă. Va pup şi abia aştept să ne revedem. Sănătoşi sper!

10 comments:

alina said...

Sa va faceti bine, dragilor, sa va priasca la maxim aerosolii si sa va bucurati cat se poate de soare, mare, vacanta!!!
Pupicei la tot familionul bolnavior, de la familionul un pic mai putin numeros, care tocmai s-a facut bine dupa raceluri cu tuse si gat zdrente, deci stie cum e!!

Ana said...

mai, cui pe cui se scoate. Mare placuta, ci sa zic!:)

G. said...

Iti tin pumnii sa va faceti bine si sa veniti bronzati si fericiti!

Laura N. said...

Sanatate multa si distractie placuta! Vreme frumoasa si apa buna de babaceala1:)

Unknown said...

hai multa sanatate, si oricum stii ca aerul de mare face bine, asa ca va duceti unde trebuie:)

distractie placuta!

MONONOKE KITCHEN said...

Frumoasa poza, frumoasa mare, sper ca se simte bine toata lumea pe acolo!

mariamirabela said...

Distractie placuta, Andreea, sa va intoarceti sanatosi si plini de viata! Si fara aceste raceli, doamna, ca ma imbolnavesc cand citesc ca iarashi sunteti bolnavi!

Anonymous said...

Salut, va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii.

E vorba de un site de carti gratuite in format electronic, care se pot printa cu o imprimanta obisnuita si capsa cu un capsator de birou.

Obtineti astfel o colectie intreaga de povesti frumoase. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori care demonstreaza ca pot face si ceva din suflet, nu doar pentru bani.

Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Ne gasiti pe siteul www.povestealuijester.blogspot.com

Danesia said...

Distractie placuta! Nu imi fac griji de raceala, caci mie mi s-a intamplat, oricat de racita eram, odata intrata in apa, sa ma vindec miraculos si sunt sigura ca asta vi se va intampla si voua! Sa va simtiti bine, sa va bucurati de apa si soare si de mincare buuuna!

Unknown said...

Concediu de vis! si va asteptam inapoi cu povestile!