Tuesday, June 30, 2009

News

Bubele lui Philip sunt alergie, mai mult ca sigur de la Augmentin, mai e insa si varianta Humana, gris cu lapte. Astea sunt singurele doua chestii noi care au fost introduse in ultimele 48 de ore in organismul lui.
Rayan are puroi in gat, deci l-a trecut pe Ospen. Si Nurofen. Nu e nimic viral, nici ceva mai nasol, deci ne-am linistit. Vineri avem voie sa plecam la munte caci se pare ca pana atunci ne punem pe picioare daca respectam tratamentul.
Acestea fiind zise, epuizata dar linistita, ma duc la treburile mele. Plange bucataria dupa mine, am cam neglijat-o in ultima perioada.
Ah, si btw, astazi pleaca copiii cei mari la bunici, verisori, unchi si matusi, in Liban, deci ma mai linistesc un pic ramanand doar cu doi din patru.

9 comments:

crina said...

Ei, inseamna ca tot raul e spre bine. Sa puneti mana sa va faceti bine, ca de data asta nu mai acceptam scuze in ceea ce priveste fotografiile de vacanta. Vrem zambete largi! Multa sanatate puiutilor!

Ceska777 said...

Ei, vacanta la munte se anunta de bun augur... sa va priasca tuturor!

Zu said...

:-) rasare si putin soare... Ma bucur sa aud ca sunteti bine, sper sa va revad (probabil prin toamna, Bucurestiul e prea fierbinte pentru noi si Ioanid deja departe pe caldura asta) sanatosi, voiosi si bronzati :-)...

Unknown said...

si totusi de la ce a facut chestia aia in bulgaria?

Andreea Badran said...

@ crina: asa sper si eu, ca la munte sa ne fie mai bine.

@ ceska: merci!

@ zu: n\si noi plecama cum si mai revenim in bucuresti in septembrie, cu un scurt intermezzo de cateva zile probabil.

@ bogdana: tare as vrea sa stiu si eu de la ce a facut aia. Am senzatia ca a fost ceva viral, luat insa cu siguranta de aici. Adica de plecat am plecat captusiti din Bucuresti, n-am nici un dubiu in directia asta. A fost probabil o enterocolita care s-a complicat. Si daca ma gandesc ca mama a avut enterocolita in saptamana de dinainte de a pleca noi la mare, aproape ca am si raspunsul. Si mama a fost rau, am chemat salvarea.

alina said...

Andreea, nu vreau să fiu motiv de panică, dar dacă copilul a făcut hiperaciditate, indiferent că a fost gastroduodenită sau enterocolită sau pură indigestie, Nurofen și antibiotice sunt exact ce nu-i trebuie!
Investigați amănunțit problema, Nurofenul îi zăpăcește stomacul (știu, și eu cu Maria nu pot reduce febra decât cu el) - dar poate are nevoie să ia ceva pe lângă, să-i protejeze mucoasa gastrică!
Sănătate maximă!!

Andreea Badran said...

@ alina: draga mea, nici eu nu mai stiu ce-i bine si ce nu. Oricum nu i-am mai dat Nurofen pt ca nu a mai fost cazul. N-a mai facut febra de atunci asa ca am scapat. Am ramas doar pe Ospen si o chestie care se cheama Enterolactis si care e pt refacerea florei bacteriene intestinale, care se da si in urma dezechilibrelor alimentare sau a terapiei cu antibiotice.

alina said...

A, ok, super atunci, pro-biotics probabil, asa le spune aici. Oricum, tineti-l sub observatie, sunt sigura ca o faceti.
Pupici!

Unknown said...

va asteptam cu vesti mai bune!