Saturday, June 13, 2009

Metamorfoza

Nu vă supăraţi, nu daţi nici cu paru', nici cu pietre, nici cu vorba. Trebuia să recurgem şi la asta, nu aveam încotro. Nu l-am mai tuns atât de radical de ceva vreme, venise vara, transpira ca naiba şi murea de cald, plus că joi plecăm la mare. Va vrea să stea numai în apă şi n-aveam chef să stau să usuc floacele toată ziua bună ziua. Având în vedere că a fost de acord să se tundă că să înoate mai repede, am profitat de ocazie şi am dat fuga la Ciufolici. A ieşit ce vedeţi.

Before ...

And after ...

18 comments:

crina said...

hei sexy! A lasat aerul boem pentru unul macho! Ii sta foarte bine. De fapt omului frumos ii sta bine oricum.

sultana said...

ce mai soldatel ! ce tare ! cum i se schimba fizionomia pe masura ce avanseaza imaginile ! devine mai sobru si e un pic trist ?

mamica de Sebastian said...

Si asa e frumos,deci sa innoapte mai repede ha mami???

Andreea Badran said...

@ bp: da, devenea trist pt ca-si aducea treptat aminte de cum a cazut el in fata coaforului si si-a julit genunchiul. Nu era de la tuns!

Sabina Ulubeanu said...

las` ca-i super frumusel si-asa:)
noi vineri la mare:)

Andreea Badran said...

@ degetica: da, este! Sper sa va distrati si sa va odihniti! La mine stiu ca nu va fi cazul!

Unknown said...

Este mult mai serios si mai misto tuns scurt! Nu pot sa zic ca imi place mai mult tuns, ca imi place oricum, dar il prinde foarte-foarte bine freza noua! Plus ca e baiat, plus ca vin caldurile! Numai plusuri!

Sa ii fie de bine!

Andreea Badran said...

@ silvia: e bine ca o spuneti voi. Mie oricum mi se pare ca si cu o galeata-n cap i-ar sta bine. Ca doar e al meu nu? Mi se pare ca-i frumos oricum. Acum ceva timp l-am ras in cap si chiar si atunci mi se parea ca-i superb. Stii tu cum e cu cioara si cu puii ei ...

Unknown said...

OOOOOO frumuseluleeeeee!!!!
Ii sta foarte bine asa...Domnisorul Stefanescu vrea si el, dar mami a lui paranoica nu!
Parca este un soldatel!
Sa va fie de bine!

Ceska777 said...

Ii sta bine si tuns si oricum zulufii lui sunt mostenire genetica si nu ii pierde, revin mereu. Si eu am suferit o trauma cand am tuns prima data gaza. Dintr-un Beatles cu plete si doar breton a devenit un mic Buddha. Poti vedea la mine pe blog, postul Paul Mccartney parca?
Dupa faza cu tunsul a inceput o alta faza: isi lua un prosop sau ceva mare si moale, il punea pe jos si se intindea pe acel ceva lovind sacadat cu un picior in podea. Am crezu ca a suferit dupa trauma tunsului si am plans amar....
Sa va distrati frumos la mare....si musai sa cronometrati cel mai bun timp al lui Rayan cu freza asata aquadinamica :-)))))

Anddrey said...

imi placea mai mult inainte :(

dar e secsi si acuma ;)


P.S.: ai vrea sa ma adaugi la blogroll ?
astept raspuns pe blog/e-mail sau mess :)

Anonymous said...

e adorabil !:X:X:X...in cateva poze am avut impreisa ca era putin botos pt activitatea intensa la care lua parte,insa apoi l-am vazut zambind,probabil se gandea la valuri,soare,nisipp si tot campul semantic al cuvantului "mare"

cris said...

dap, ii sta bine cu paru scurt, are mutritza de barbatzel in devenire:)

Sabina said...

uof, l-ai descarliontat!! da nu se fac ei iar mari...?

alina said...

Doamna, nu ma pot lua de voi, ca noi i-am facut asta fetei mijlocii, nah, ce pot zice, guilty too! :)) DAR, e drept, a noastra n-avea asa carlionti minunati! Sa-i fie de bine si sa-i faca repede la loc, ca mie tare drag imi e asa. Mi-as fi dorit mult ca macar una dintre fete sa fi mostenit carliontii de la tati al lor, dar uite ca la noi nu fuse sa fie :)).

Simona said...

Mie mi se pare si mai frumos asa - poti sa te concentrezi mai bine, in loc de minunatia de coama de zulufi, acuma ii vezi trasaturile fetzei si ochii aia mari - a se vedea Philip :-)))))
Sa-ti traiasca! Si distractie la mare!

mariamirabela said...

Vaaai, ce i-ai facut! Mie imi placea cu parul cret, poate nu asa mare cum era, dar oricum.... Intr-adevar, pentru la mare este mai usor pentru tine asa!

Distractie placuta!

mirela said...

Andreea, si noi avem aceeasi problema cu parul. Transpira cumplit de mult, dar totusi parca nu ma indur sa o tund iar scurt. Mi-a placut mult motivatia. Sa vezi acum ce repede o sa inoate. Unde anume veniti la mare?