Saturday, June 27, 2009

Cosmarul vietii mele - part 3

Ca sa nu mai lungesc pelteaua va mai spun doar ca la doua zile dupa externarea lui Rayan si la o zi dupa episodul cu sora-mea, cand am iesit din hotel dimineata nu mai era masina in parcare. Ne-o saltasera si noua la miezul noptii, asa cum aveam sa aflam mai tarziu. Am platit o amenda frumusica (ca acolo te taxeaza nu pentru operatiunea in sine, ci in functie de numarul de ore care trec de la ridicarea ei pana te duci sa ti-o recuperezi) si ne-am primit-o inapoi. Rafic nu s-a lasat insa (pentru ca masina era parcata in imediata vecinatate a hotelului, pe un loc care nu avea nici un semn cu vreo interdictie de parcare) si i-a facut pana la urma, sub amenintarea ca umple netul de povesti negative la adresa hotelului lor, sa-i restituie banii platiti politiei. S-au speriat probabil mult prea tare, asa incat, managerul hotelului a venit si i-a dat banii personal. Nu stiu daca i-a scos din propriul buzunar, cert este ca i-am recuperat integral, pana la ultima leva. Na, sic!
Si acum va las sa va delectati cu niste poze, facute in a doua zi (o sa ghiciti pe fata lui Rayan nemultumirea si nefericirea de care va povesteam in postarea mea anterioara - am incercat sa gasesc o poza cu el macar zambind si a fost imposibil) si in ultima zi, la piscina hotelului, cand Rayan era deja mult mai bine, se juca si se bucura, ca orice copil normal si sanatos, de apa si soare.











Cel mai suparat Spiderman de pe pamant. Asta era in seara de dinainte ...




Si ultima zi ...












Aici avea ceva de impartit cu un alt baietel ...


Closca cu puii de aur ...

5 comments:

Ceska777 said...

Chiar ati avut o vacanta cu peripetii... bine ca nu a tinut doi ani (bad joke).
Cred ca e groaznic sa vezi ca un baietel ca Rayan nu se putea bucura de vacanta, de mare, de nisip, de soare. Poza in care zambeste iar e extrem de valoroasa.......in schimb Philip precis a savurat orice moment, era tot un zambet!
Va dorim sa nu se mai repete ever asa ceva....

Andreea Badran said...

Da, a fost ingrozitor. Mi ales ca apa este viata lui si in nici un alt context nu e atat de fericit ca atunci cand are acces la apa si se poate juca in voie cu ea. Ori pe el nu-l interesa pur si simplu.

raluca said...

off, bine ca sunteti bine acum! abia astept sa va vad. sa speram ca maine dupa-masa nu va ploua...

Andreea Badran said...

@ raluca: ei bine nu mai suntem bine. Rayan are febra! Din nou!
Noi am fost astazi in parc, chiar daca a plouat. Si am ajuns acasa uda pana la chiloti.

mariamirabela said...

Vai, nu mi-a venit sa cred cand am citit ce ai povestit! Ma asteptam la superpovestiri din concediu, ma gandeam cate zile mai sunt pana va intoarceti si cand v-ati intors am citit povestirea asta de groaza.

Doamne, ce putere ai avut! Slava Domnului ca lucrurile sunt spre bine si ati scapat din incercarea asta grea!