Monday, June 29, 2009

38,8 si bube rosii pe tot corpul

Situatia diminetii de astazi: Rayan s-a trezit cu 37,6 iar acum are 38,8 iar Philip s-a umplut pe tot corpul, mai putin pe burta, de mici puncte rosii care nu stim inca ce sunt ... sa fie pojar?

7 comments:

sultana said...

prin tirg aud ca circula rubeola. am citit si mai jos. bietii de voi, ce concediu de cosmar! ma gidesc la voi sa va fie bine. va imbratisez. sanatate maxima la copii!

fifi said...

Nu stiu altii cum sunt, da io cind am citit ultimele tale posturi am decis: never ever cu copilu' la all inclusive! never ever cu copilul in Bulgaria! halal concediu ai avut!

Unknown said...

fifi, be cool, este locuri foarte bune de mers cu cupiii. io de ex, am curajul sa ma duc la toamna la turci. platim o avere, dar asta e!

andreea? nu va mai potoliti? hai va rog eu, ca ma lasa pe mine nervii, daramite pe tine!

Marcela si Mara said...

nu vreau sa polemizez cu nimeni, dar noi mergem al treilea an in Bulgaria la mare si nu cred ca bietul Rayan s-a imbolnavit de la all inclusiv sau de la marea bulgareasca... Putea sa se intample oriunde in alta parte. Ii dorim insanatosire grabnica si sa redevina pustiul nazdravan dinainte!

alina said...

Sper ca sunteti mai bine.

Andreea Badran said...

@ fifi: nu gandi asa fiindca litoralul bulgaresc si all inclusivu' n-au avut nimic de-a face cu ce s-a intamplat. Dar absolut nimic. Rayan a plecat captusit de-acasa. Lui nu i-a priit nimic din prima zi, inca inainte de a face cunostinta cu all inclusivu'. Mancarea chiar a fost buna iar noi ceilalti (vreo 8 persoane, inclusiv copii mici), n-am avut nici o problema. L-as mania pe D-zeu sa spun ca a fost de la mancare. Am plecat cu virusul de-acasa.

@ bogdana: da, asta as vrea si eu, sa ne potolim odata. Se pare ca de data asta nu e totusi nimic viral. Tocmai venim de la spital unde am fost consultati pt a doua oara. Rayan are gatul, in profunzime, adica mai jos de amigdale, plin de puroi, chestie care indica ceva microbian. Am trecut pe Ospen, mai ales ca de-asta nu servisem in ultimele 3-4 luni. Ne lipsea din palmares.
Tot n-am reusit sa te sun, of.

@ alina: da, asa se pare. Sper ca a fost ultima aventura pe anul asta sau macar in vara asta. Nu de alta, dar dupa munte urmeaza plecarea in Liban unde vom sta aproape o luna si n-as vrea sa fac cunostinta cu medici si spitale si pe-acolo. I had enough!

Zu said...

Pfff, nu pot sa cred, credeam ca ce a fost mai greu a trecut si acum din nou??? Multa, multa sanatate, sper sa se rezolve cat mai repede.