Monday, June 1, 2009

1 iunie cu 39,2 la umbra

Ne sarbatorim ziua copiilor intr-un mod extrem de special, in stilul nostru caracteristic: cu febra 39,2 si tuse la greu. Ala mare! Cel mic se tine tare si de data asta, sper ca pana la capat!
Din motiv de raceala am ratat astazi si excursia pe care o organizase gradinita lor de ziua copiilor ... :-( Bad luck ca sa zic asa!
In rest, cum ne stiti!

8 comments:

Marcela said...

Sanatate multa si sper sa nu ajungeti ca noi cu branula in vena de 3 zile. La fel a fost si Mara. Diagnostic: Pneumonie interstitiala acuta, care necesita antibiotic pe vena. Aveti grija de voi. Pupici

Andreea Badran said...

Wow, nasol. Noi nu cred ca o sa ajungem asa de nasol, nu stiu ce sa zic. parca tusea nu mai e asa de nasoala ca ieri si alaltaieri. Sper sa-i treaca intr-o zi, doua, daca nu trecem pe Augmentin.
Sanatate si voua si pup-o pe Mara!

Ruxel said...

@Marcela: Alex mi-a facut pana acum in cei 11 ani ai ei, pneumonie interstitiala acuta de 2 ori, insa niciodata nu am ajuns la antibiotic pe vena....din fericire! Ziceai ca de azi ii scoateti branula si incepi iar sa-i dai antibiotic pe gura. Cum mai este?
@Andreea: daca febra mai continua si maine, eu zic sa nu mai astepti si sa-l bagi pe augmentin!

mamica de Sebastian said...

Insanatosire grabnica va dorim si pupam piticul frumos

mariamirabela said...

Aoleu, saracii de voi! Ai dreptate, cred ca o data pe luna la voi este cineva bolnavior, cu febra si toate neajunsurile! :( Poate si pentru ca sunteti mai multi!

Unknown said...

Sanatate multa piscotului !
Si noi am fost cu febra si tuse, acum zic eu ca suntem ok fara antibiotic.
Multi pupici de la mine pentru piscotul mucicos:))

G. said...

Ce rau imi pare sa aud asta despre R. Tin pumnii sa se faca bine cat mai repede! Pupam Philipul mic!

Andreea Badran said...

@mariamirabela: da, asa este. Unde-s multi nu creste numai puterea ci se plimba si bolile de colo colo.

@ gabi: acum am vorbit cu dr si nu ma lasa sa-i dau antibiotic inca. Cica sa mai asteptam pana maine. Sunt intr-o dilema acum, sa-i dau sau nu, adica s-o ascult sau nu?

@ georgiana: multumim!