Tuesday, May 19, 2009

Jucarii eco pentru copiii nostri

Vreti sa va tineti copiii departe de influenta media, electronica si a lumii adultilor? Uite, am gasit aici ceva frumos rau, ceva care v-ar putea interesa: ceva ce stimuleaza creativitatea copiilor vostri, imaginatia, fantezia si, de ce nu, poate constitui si un loc de joaca ideal pentru ei si prietenii lor.
Sunt stabile si fabricate din carton reciclat, armat cu fibre de lemn, care le confera rezistenta necesara “asaltului” entuziast al celor mici. Marginile sunt atent prelucrate astfel incit sa fie evitata la maximum posibilitatea unei accidentari. Totul este invelit intr-un strat alb care poate fi decorat, pictat sau desenat dupa imaginatia fiecaruia.



Sunt usor de montat /demontat.
Gama este produsa in UE, indeplineste toate standardele de siguranta UE si este comercializata in cca 20 de tari, inclusiv USA si Noua Zeelanda.

P.S. Mentionez din start ca acest articol nu este platit de nimeni, asta ca sa nu avem discutii ulterioare!

7 comments:

adra_bell said...

Sunt misto, dar a mea ecam mica pt ele. Le-am notat oricum, multumim.
Si daca era platit, ce?

Andreea Badran said...

Eh, stiu ca au fost la un moment dat niste discutii pe un alt blog, al Adei parca, cu cineva care sarise de c.. in sus ca vezi doamne era platit articolul ... si n-aveam chef de discutii!

raluca said...

oo, ce misto! cred ca pana una alta, vorbesc cu Stefan sa luam pentru noi, asa, ca mobilier mai altfel!

Andreea Badran said...

@ raluca: da, si mie mi-au placut foarte, foarte mult. Si cred ca pe voi va tine la o adica si balansoarul ala. Oricum, sunt mari, le poti picta tu (sau amandoi, de ce nu)si va bucurati toti trei de ele fara probleme.

madi said...

Vai ce mult imi plac! Casuta e fantastica. Voiam sa cumpar una din panza care e (cred) de 2 ori mai scumpa. Astept sa mai creasca David si o luam pe asta. Si balansoarul imi face tare cu ochiul.

Anonymous said...

Foarte misto!!! Sunt super...chiar mi se par niste jucarii interactive foarte bune.
Cat despre faza cu platitul...pai ..1. este blogul tau si pui pe el ce doreste sufletul tau...2. daca este reclama platita...cu atat mai bine pentru tine si bravo tie...3. cui nu-i place..e invidios! :D

sultana said...

imi plac ! neaparat locomotiva ! si sint si bune ca pret...hm, tre' sa-i arat sotului... merci andreea !