Sunday, May 10, 2009

Hop si noi in sling

Pai se putea sa lipseasca martie din post? Ei bine nu! Asadar ne-am innoit si noi cu un sling si de unde la inceput eram tare stangace in a mi-l pune, in a-l strange, in a propti puradelu' in el si in a fixa comedia asta in general, ei bine, acum ma descurc din 3 miscari! Ca David Copperfield. Iar greutatea dumnealui n-as putea sa va spun unde se distribuie, ideea e ca nu-l simti deloc. Pe el, pe copil! Thanks Diana!



L.E. Si din cauza ca deja suntem destul de multe cu slinguri in parcul Ioanid, m-am gandit ca ar fi frumos sa-l redenumim "Parcul cu slinguri!". Ca de ramas tot al nostru ramane!

8 comments:

crina said...

Adevarul e ca e tare practic slingul asta. Iar copchii parca sunt mai linistiti in el. al meu unul e! Frumoasa poza "de grup" doamnelor!

Ruxel said...

Ce rea esti!!!! Poza cu Rafic cand il tine pe Philip in sling de ce nu o pui? rei sa ti-o dau eu? :))))

diana said...

Pfuu...ce poze...sunteti dementiale...si ce copii...si ce slinguri :))))

Ma bucur mult ca va plac si mai ales ca-s utile.

Am zis ce poze dementiale? Am zis. Bun. Am zis de copii? Am zis. Am zis de voi, de cat de bine aratati? Hai ca am zis si de asta. E bine :)

Andreea Badran said...

@ ruxel: pt ca aia cu rafic si slingul este facuta cu telefonul mobil si eu am descarcat pozele de pe aparatul foto. si ele fusesera facute oricum cu vreo 2-3 zile inainte de cele de care vorbesti tu. Dar daca ai si tu, da, le vreau!

@ diana: da, multumim si pentru complimente si mai ales pt slinguri!

Unknown said...

mai dar dulci mai sunteti amanpatru!!!
pupici la prunci si la mamici! mi-e dor de voi!

mariamirabela said...

Ce frumoase poze! Si ce frumoase sunteti voi, doamnelor! Super inventie, slingul asta, imi comand si eu vreo doua, numai sa ma prind de care as avea nevoie pentru o nou-nascuta! :)

Anonymous said...

Salut,

De unde le-ati comandat?

Andreea Badran said...

@ anonymous: de aici:
http://www.sling.ro/
Scrie-i Dianei si iti va raspunde negresit.