Saturday, May 2, 2009

Circ de circ

Nu stiu daca are sens sa mai comentez imaginile. Pot sa va spun doar ca MERITA! Pentru copii in mod special. Au vazut animale pe care altfel nu le pot vedea decat la zoo, dar, bineinteles, nu si la noi. Vad momente de acrobatie unde noua, adultilor, ne-a stat, pentru cateva minute, inima-n loc. Se amuza pret de doua ore, fac poze cu pui de lei (unul de fix o luna, altul de 5 luni), viziteaza micul lor parc zoologic, amenajat in spatele arenei ...
Asadar, duceti-va copiii! O sa fie fericiti! Si voi la fel!





























































P.S. Ce inseamna madarhudu' asta ... acum cativa ani, pana sa am copii, nu m-ai fi prins, nici la circ, nici la zoo (sau in orice caz nu la noi la zoo), acum insa, de dragul lor, trec mult mai usor peste principiile mele.

3 comments:

capreleirinucai said...

eee ba eu am fost si in viata mea adulta de dinainte de maderhud, si la circ si la teatrul de papusi. la teatru am fost de mai multe ori, cu o prietena, ne indragostisem de atmosfera foarte vesela si haotica din sala. cel mai penibil moment era cand luam biletele si ne intreba casierita "deci...2 adulti si un copil?" si noi "hmmmnu, doar 2 adulti".

Unknown said...

doamna poze de poze!
ce header ai doamna!
Foarte frumos. Ai muncit mult la el?:))

Andreea Badran said...

@ gabi: de 3 zile muncesc la el. Este ca mi-a iesit beton? Hahahaha