Friday, May 22, 2009

Chiar imbatranim?

Astazi am fost la coafor, la saptamanala mea intindere de par. In timp ce ma usca, imi zice tanti aia: "Nu vreti sa va mai vopsiti?"
Ii explic ca nu m-am vopsit in viata mea si ca atare nu stiu cum as putea sa ma MAI vopsesc.
Si-mi spune: "Ca sa acoperiti firele astea albe de par. Nu va trebuie vopsea neaparat, merge si cu nuantzator ..."
Hmmm, si eu care stiam ca am doua, trei fire, insesizabile ... Dar presupun ca daca mi-a vorbit de vopsit e mai grava situatia, nu?
Acum trebuie sa mi le ascund bine de ochii lui Rayan, nu de alta, dar isi aduce din nou aminte ca voi imbatrani si se va pune pe plans si rupt inima mea-n doua, in noua, in nouazeci si noua ... Ca de vopsit nu ma vopsesc, asta-i clar!!!

4 comments:

mariamirabela said...

Off, asta este cel mai mic neajuns al varstei. :)

Tu arati foarte bine si mult mai tanara decat varsta, ceea ce este un avantaj.

Eu am fire albe de la 23 ani si de atunci ma vopsesc. Zic Doamne ajuta! ca nu trebuie sa fac si altele! :)

Anca said...

Păi aşa şi eu cu "fâşiile" (cum le-a zis Roxana) mele blonde, ascund mai bine firele alea rebele albe, care se tot înmulţesc:) Te admir dacă ai voinţă, dar eu una, decât să mă pun contră şi să nu admit că îmbătrânesc, mai bine mă vopsesc (în făşii ;) ) şi gata!

Andreea Badran said...

@ mariamirabela: arat eu ami tanara decat sunt dar uite, ca si parul meu se albeste si-mi tradeaza varsta. Lasand gluma la o parte, n-am nici un stres ca albesc, doamne fereste, ma gandeam doar ce va zice rayan care si-asa plange foarte des ca nu vrea ca eu sa imbatranesc si sa mor. Plus ca nu stiam ca le am.

@ anca: nu e vorba de vointa, ci de comoditate. Si vreau sa-mi pastrez cat pot naturaletea, chiar daca asta inseamna par alb sau riduri pe fata. In fond asta sunt, asta mi-e varsta, nu mi-e rusine de mine deloc. Plus ca sunt, cum ziceam, o persoana extrem de comoda si stiu ca odata ce am inceput sa ma vopsesc, nu mai am cale de intoarcere si va trebui s-o fac pana la sfarsitul vietii. Si n-am chef! Adica aman cat pot momentul asta!

Unknown said...

:) tu esti de-a mea, de zice lumea ca nu ne stresam deloc, de-aia nu avem par alb :))))

sa stii ca mi-au aparut si mie in ultimul an fire, dar sunt doar la tample ascunse bine si sunt mici, max 5 cm. parca nu vor sa creasca