Wednesday, April 29, 2009

Rayan's last birthday party for 2009

Pentru ca ii promisesem lui Rayan ca isi va serba ziua lui si la gradinita, chiar pe 24 (intrucat la petrecerea privata n-am chemat si copiii de la gradinita ca ar fi insemnat sa inchiriez Sala Palatului si nu era cazul), si pentru ca din motive de scarlatina gradinita a fost inchisa toata saptamana trecuta, a trebuit sa contramandam povestea cu tort, sampanie, Servetzel si alte cele pentru astazi cand exista disponibilitate din partea tuturor.
Asadar, ca in basme, fiul meu a petrecut trei zile, nu consecutiv dar a petrecut. Promit insa ca asta sa fie chiar ultima intrucat nu ma mai tin nervii. Ne oprim aici cu ziua lui. Pentru ca se apropie ziua celor mari. Si o iau iarasi de la capat. Si acolo cu cel putin doua petreceri: una in familie si una cu prietenii/colegii. So, acestea fiind zise, va las sa urmariti si povestea de astazi si eu ma duc sa ma culc caci mi-s rupta-n doua. Si de maine raman iarasi singurica cu toata plodaria, pentru o saptamana de data asta! :-(
























6 comments:

Anonymous said...

la multi ani Rayan!

alina said...

Păi e frumos? Din petrecere în petrecere?
Vai de tine, nu te invidiez ... :)), deși te invidiez :))))!!

Auzi, dar pe tati nu-l serbați pe 11, sau el săracul nu mai are loc de juniori? :)))

Andreea Badran said...

@ luminitza: Rayan iti multumeste!

@ alina: ba bineinteles ca-l serbam si pe tati, nu stiu insa cum ca a doua zi noi doi si Philip vom pleca in Germania intr-o scurta vacanta. Dar ce memorie ai ... ma uimesti!
Eu nu-l trecusem pe lista de sarbatoriti tocmai pentru ca el va iesi din tiparele obisnuite si va avea doar un singur party!

alina said...

Draga mea, am reținut data din două motive - era f aproape de due date-ul meu pt cezariană și a fost DD-ul Bogdanei (că nu l-a mai ținut, e altă poveste), iar al doilea că jumătatea mea e pe 5 mai, deci tot așa, f aproape :)).
Nici noi nu-l vom serba pe tati, chiar nu mă simt în stare de party la burtoiul și problemele mele ... doar așa, în familion :)).

Danesia said...

La Multi Ani Piticului Tau! Sa fie frumos destept bun sanatos cel putin la fel de mult ca parintii lui! O viata frumoasa ca o poveste iti doresc pentru el (si pentru tine, desigur) si imi cer mare scuze de intarziere dar abia v-am gasit (mi-am reinstalat windows sau cum ii zice si am pierdut toate adresele de blog pe care intram... abia v-am gasit! asa, din blog, in blog, ca babutele!)

Andreea Badran said...

@ danesia: multumim din suflet si bine ai revenit in blogosfera!