Wednesday, April 22, 2009

Targ de handmade pentru copii


Ce ziceti de asta? Eu nu pot sa merg ca sunt cu pregatirile in toi pentru ziua lui Rayan care se comite tot sambata dar poate va tenteaza pe voi ...

9 comments:

raluca teodoru said...

Buna Andreea,

Sunt Raluca, sotia lui Matei Arnautu.
In primul rand vreau sa-ti spun ca urmaresc blogul tau de ceva vreme, de cand l-am primit si imi place foarte mult. Nu pun la socoteala ce copii frumosi ai.Imi pare rau ca scriu cu mare intarziere. Niciodata nu e timp, dupa cum bine stii, ba cu asta mica, ba cu lucrul.
In al doilea rand, iti multumesc frumos ca ai postat afisul cu targul handmade de la subCarturesti. Va asteptam cu drag daca puteti veni. In felul acesta ne vom si cunoaste.
Numai bine va doresc si sper sa vorbim de acum.
Ral&co

Unknown said...

eu ma duc, de dimineata... tin plodul ocupat....

Andreea Badran said...

@ raluca teodoru: pai tu ai fost sursa informatiei. Ca i-ai trimis Adei invitatia daca nu ma insel si ea mi-a forwardat si mie mailul. Asa am ajuns sa aflu si eu de targ. Din pacate, asa cum spuneam si-n comentariul meu, eu n-am cum sa ajung intrucat sambata ii serbez ziua lui rayan si o sa fiu toata ziua pe fuga si in pregatiri. Oricum, merci mult ca ne citesti, te mai asteptam si pe viitor. Cu ocazia asta poate ne mai tii si pe noi la curent cu diverse informatii de genul asta. te pupam si noi cu drag!

Andreea Badran said...

@ raluca: P.S. mi-am permis sa te adaug in blogroll-ul meu!
Succes cu proiectele voastre, am vazut acum ceva pe blog. L-am zarit si pe Matei in cateva fotografii si chiar si pe Arnauti.
Va pup pe toti

alina said...

LA MULȚI ANI, Rayan! Să crești mare, norocos, iubit, sănătos și la pungă gros! Să-ți bucuri familia cu o viață frumoasă și împlinită, iar la rândul tău să te bucuri de ei până la adânci bătrâneți!
Pupici mulți de la fetele de downunder!

raluca teodoru said...

Merci frumos Andreea. Am muncit mult intr-adevar, in curand va fi gata si blogul meu cu obiecte handmade si ti-l voi trimite.

La multi ani pentru Rayan!!
Ral&co

raluca teodoru said...

p.s. Sper sa ne intalnim si noi candva, impreuna cu piticii.

Ana said...

azi m am gandit sa bag si eu un comentariu:)
cand o sa se "umple" blogu asta faci unu andreea-rayan-philip-badran nu?:))

vazui pozele cu copchiii din excursia de la valeni si m au distrat gramezile din jurul sotului lu ruxel.

m am si confesat lu ruxi pe mess ca s putin in cap dupa rayan, asa baiat frumos grav n am vazut demult. la care ruxi, demna mama, mi a tras doua peste fatza si mi a zis ca sa las tanarul cuplu in pace hehe.

hai sa ai o zi draguta.

Andreea Badran said...

@ alina: ati fost primii pe blog! Merci mult de tot! Si voua sa va dea Dumnezeu ce-i mai bun pe lume!

@ raluca: pai hai, te asteptam! Sa ne dai de stire cand se comite fapta!
Cat priveste intalnirea, anytime, cu drag! Pupici

@ ana: deocamdata il las asa. Pe blog! Nici nu stiu cum e cu umplutu' asta ... are si limite saracu' blog? Mi-e cam greu sa-l modific acum si s-o iau de la capat, de-aia a ramas cu rayan si fara philip.
Multumim pentru aprecieri!